Pm kutum dolmuş farketmemişim gönderemeyen var ise email adresini şimdi gönderebilir bilginiz olsun .
Printable View
Pm kutum dolmuş farketmemişim gönderemeyen var ise email adresini şimdi gönderebilir bilginiz olsun .
Yeni Yine Yeniden oradayız :))
tribünler açılacak mı? ona göre misafir çağıracağım çünkü....
Bizde katılmayı düşünüyoruz 320 d ile bakalım tam net birşey yok ortada bi ayar çekmeye çalışıyoruz umarım gelebiliriz
Aynen bencede yemekler kaliteli ve guzeldi. Kesinlikle urun satisi yapilmali, Istanbul Park stickeri satan bir arkadasimiz vardi ben hemen coktum bir tanesine cok ta guzel durdu :) Anahtarlik olur tshirt olur, sapka olsaydi kesin alirdim.. Semsiye de lazim gunese karsi :) Baya guzel fikirler cikar fakat kesin bir satis noktasi olmali.
Oraya katildigimiza dair guzel birsey satilsada alirim, bu kadar eglendigim bir organizasyondan kendime ozel birsey kalsa ciddi ciddi biriktirir saklarim ; )
izleyici olarak gelebilirim, nasıl bir yol izlemek gerekir?:)
gölge tribün vardır umarım yoksa keyfi çıkmaz. izlemeye geleceğim bu sefer. volkswagen etkinliğinde piste girmiştim ama standart araç için zevkli olsada sıkıntı, arabaya acıyorsunuz :D
Karşı tribün açılacak, yanmayacaksınız bu sefer ;)
Arkadaslar yurtdisi forumlarda deli gibi taktir ediliyor konusuluyor konulari aciliyor istanbulpark a cikmak icin yabanci dostlarimiz talepte bulunuyor benim size bukadar senelik tecrubemle tavsiyem bu firsatlari kacirmayin gelin gorun eglenin keyif cikartin .
Bizler sizler icin herturlu yuku tasiyoruz sizlerde ne olursa olsun destek olmali araciniz yavas hizli farketmez burda olmalisiniz . Arac surucu vb. ayirmiyoruz . Aksine taktir ediyoruz buna emin olun .
Her organizasyonun gelir ve gider kalemi vardir . 120 tl vererek o piste cikmanizi saglamak icin yeri geliyor cebimizden harciyoruz emin olun 10 tl 20 tl para degil harcananlar yaninda . Sizden beklentimiz katilim ve destek Turk akli gelir hesaplar gideri bilmez ben biliyorum o nedenle sizlere yol acmak icin ustune harcananlari buraya yazdirmayin yakisik almaz arkadaslarim .
Eksigimiz hatamiz var ise duzeltiriz bukadar buyuk bir organizasyonda mutlaka goze carpmayan hatalar olur zamanla en iyisini yapacak kadar pro bir ekip calismakta bu isin arkasinda sizler geldikce bizler sizleri daha iyi agirlamanin yollarini agirliyoruz .
Siz 3 elestiri yapiyorsunuz bizler 3 sayfa emin olun . O nedenle ben tum dostlarimi mutlaka bekliyorum piste gelmeyen dostlariminda bundan sonraki yorumlarini acik ve net kaale almayacagim cunki bu is baska turlu yurumez. Techturkey ailesi olarak 180 otomobildik bir onceki aktivitede simdi sizlerden fazlasini bekliyorum beyler.
Esinisz a'len'z alin getirin valideniz babaniz sizleri sokakta gazlayan adan bilmesin pistte orda gorsun desteklesin aileniz icin seviyeli ve duzenli ortami sunuyoruz .
Bizler bu isin destekcisi tasin altina elini koyaniyiz Allah razi olsun ki Vural abi de bizim destekcimiz . Bu imkani bu insanlari kusturmeyelim bu pist herzaman uygun imkanlarla girilecek sekilde kalsin .
Hepinize simdiden tesekkur ederim .
K.Bugra YILDIRIM
Yapilan organizasyon cok guzel birsey 120 o pist icin sadece seyir bedeli olur
Bugra yemek konusunda yerel bir firma yeribe ulusal bir firma (fastfood vb.) olabilirmi?
Kotulemek için değil ama gelenler için çeşitlilik onemli. Karşı trübünde otururken bazı aileler çocukları ile geldiği için cocuklar yemeği yemek istemedi ve ayrılmak zorunda kaldılar. Buna ne yapabiliriz.
arabam hazır bende hazırım. bir öncekini kaçırdım bunu affetmem. en büyük hayallerimden biridir bir f1 pistinde turlamak hamde road runner la. o gün için vericeğim ücretlerede gram acımam çünkü daha azını yada daha fazlasını vererek daha çok eğlenebileceğimi düşünmüyorum.
Zamanla sevgili dostum zamanla ... Simdilik kaliteli yemek uygun yemek mantigi hakim . Daha yuksek bedelle yemek sunmak daha ustduzey hizmetle ona gore giris ucreti mevcut ki F1 den dolayi ekibin alistigi bildigi bu cok basit . Simdilik bu sekilde zamanla cesitlilikte olacak insallah.
Yeterki bu savasta yanliz kalmayalim dostlarimiz bizi desteklesin....
Duba mevzusu :)
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Cxxvv1hmKWY
27. dakika, video ile alakam yoktur ama ben izlerken bile bir tuhaf oldum görevli sanki azarlıyormuş gibi bir tavır sergiliyor, tabi şoförde atmosferin verdiği heyecanla umursamıyor