hayırlısı be abi :p denk düşeriz inşallah varmı ayarlama şansın seni takip etmek zevkli olur hızlandırılmış eğitim almış olurum ?
Printable View
hayırlısı be abi :p denk düşeriz inşallah varmı ayarlama şansın seni takip etmek zevkli olur hızlandırılmış eğitim almış olurum ?
eray abi 1100tl hazirla supersporta çıkıyoruz ! :D pist amca şekil yaptı :D
yap bi kıyak buğracım :D e92 m3 fakir arabasımı oda süper sportingen totoringen :D
Senide bizim seansa alalim,E92 M3 bir cok super spor gecinen araclardan pistte ya iyi yada ayni.
Bugra;hallet kardesim,listemiz renkli olsun ;)
Arkadaşlar bana gönderdiğiniz email adreslerine indirim ile iligli emailler Pazartesi günü gelmeye başlıycaktır. Bana gelen pmlere tek tek yazmak yerine burdan duyurıyım istedim .
Acele etmeyin yerimiz var sorun yok :D
Gerekli pm atıldı.
Veleti yıkadım, balkona astım, kuruyor.
Ütüleyip kaldıracağım 2 Hazirana kadar.
Kaskım, termosta çayım ve "suyum" ile geliyorum!
İstanbulpark pistinde şu ana kadar attığım tur sayısı sıfır (O).
O yüzden kesinlikle zamana koşmayıp pisti öğrenmek için "debeleneceğim".
Kesinlikle iddialı olduğum nokta ise, sohbetin, eğlencenin ve keyfin had safhada olacağı.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta daha var:
F1 pistine çıkacağımı öğrenen bir arkadaşım (aslında forumdaşım demek daha doğru olur, yurt dışından başka bir forum) sırf o gün kullanabileyim diye taaaaaa Hollanda'daki yarış aracının binlerce dolar değerindeki tüm fren tertibatını söküp bana göndermeyi teklif etti...
Tabi ki kabul etmedim, ama gerçekten muhteşem bir jest.
Bende stock golf 1.6fsi aracım ile gelmeyi düşünüyorum
benimde bugüne kadar atmış olduğum tur sayısı 0
bakalım neler olucak
Benim 2 sinde ve 3 unde finallerim oldugu icin katilamayacagim ancak birkac saat bile olsa izlemeye gelicem.
Yurtdisi forumlarda pist muhabbeti gectiginde adamlar formula'nin yapildigi piste mi cikiyorsunuz? Cok basarili ve begendigim bir pist, cok kiskandim tarzi yorumlar yapiyorlar.
Umarim degeri bilinir ve fiyatlar hep makul seviyelerde kalir.
Ankaradan geleceklerin daha geç saatlerdeki seanslara dahil edilmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum o kadar yol yapıp geleceğiz :) supersportu kaçta düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yazdıklarım onun için de geçerli :p
SS ler 5 gibi zaten ;)
Herkes saglikli,sorunsuz gelsinde.
Evet giris gerkez icin arac basi 10 ar tl . Katilimci ambulans ben yada bir baskasi herkezden giriste bu 10 tl alinmaktadir .
abı hazır bunu yazmısken ben bı elestırı yapıcam tabıkı herkesı memnun etmek mumkun deıl oldugunca yapıyorsunuzda. gecen kı organızasyonda hersey guzel on numaraydıda bı o turuncu yeleklı guvenlıkler yokmu.
gırıste bı para muhabbetı oldu once yolcu dan alınıyor zannettık sonra tek gelenlerdende alındıgını ogrendık nerden baksan bunu yarım saat konustuk hanı bugra abı sadece ızlemeye gelenlerden alınıcagını solemıstı gıbısınden .tabı organızasyonun hareketlı olması vs derken unutuldu gıttı problemde deıl.
ahmet ozgun elınde mıkrofon bas bas bagırıyor.
arkadaslar turunuzu attıktan sonra aracınızı tekrar aynı yere cekebılır ve yarısı ızlemeye devam edebılırsınız dıyor.
yarıs bıtıyor padoktan ıcerı otoparka gırıyoruz yıne turuncu yeleklı arkadaslardan bırı beyfendı bu taraftan otoparka cıkın dıyor
derdımızı anlatıyoruz ahmet ozgunun soledgın den bahsedıyoruz ama dınlememekte ısrarcı .
yavuz abı noldu dıyıp yanımıza geldı durumu soledık kendısıde gorevlıye anlatmaya calıstı ama nafıle anlamakta ısrarcıydı .
bır sorun daha var araclar sıralarına gırerken dubaların arasından gecıyor ve o dubaların baslarındada gorevlıler var tam 1 arabalık aradan 90 derece donerek gecılmesı beklenıyor .tabıkı kımse aracını surtmedı o dubalara ama ordakı gorevlı turuncu yeleklı arkadaslar her sırayı sırasına sokarken 1 dubayı kaldırsada mıllet kasmadan donse daha hos olur.
ımkanın varsa bunları dıle getırıp arkadaslara bılgı verebılırsen cok sevınıcem .
he dersen kı onlar bu sekılde yapıyor gel cok bılıyosan dogrusunu sen yap dıe acıkcası gelır elımden geldıgıncede yardımcı olurum.
Peki bu 10 lira niye?
Tribunler daha dolu olsa guzel olmaz mi?
Sembolik bir ucret gibi ama ucret iste.
Yada katilimcilardan alinmasa?
Seyirciyle guzel,pist gunu bu,resmi yaris degil ki ;)
Yada bileti olana kola-su falan verilsin,hizmet olsun,yada o gunden kalicak bir hatira?
Cok guzel fikirler bencede herkese hatira kalacak ufacik sembolik bir hediye bile akilda kalici olur ve sonraki organizasyonlar icin cok faydali olur.Atiyorum bir iplik mi verdiniz bunlardan koleksiyon yapacak adam bile cikar.Yarisanlarinda giris ucreti odemesi sundan,iceri normal vatandas araclarida alindigi icin haliyle o kadar aracin plakasindan ayirt edilmeye calisilsa cok buyuk zaman kaybi olurdu ondan oldu ama bencede pek mantikli degil.
Öncelikle pistten döndüğünüzde sıranıza geri gelebilir olmanız gerekmekteydi . Turuncu yelekli arkadaşlar güvenliktir ve sanırım o noktada yanlış anlaşılmalar olmuş . Bu sefer bu olmayacak şimdiden düzelteceğimizi söyleyebilirim.
Murat girişte 10 tl alınması gayet doğal bir durum .
Herkezden alınmasınada sosyal eşitlik adalet diyebiliriz bende verdim sende verdin diğeride verecek ayrım yok herkeze eşit . Sebeblerini düşünün sizce neden ? seyircisiz olmasınımı tercih edersizniz ? Gelip izlenememelimi ?
Orda seyirci olması için çalışan güvenliğin gideri ile hesap ettiğinizde girişte alınan ücretler yarısını karşılar herhalde en fazla ....
Sorduğunuz için anlatıyorum ama arkadaşlar bir organizasyon öle tahmin ettiğiniz gibi negüzel gelsin izlesin ne güzel kalabalık olsun la değil milyarlarca ödeme ile yapılıyor . Bu nedenle 10 tl araç başı olarak belirlenen ücret gayet makul . Otoparka bıraksanız vereceğiniz ücret 5 tl zaten bununda lafını yapmak bence biraz değişik bir durum .
Garipsemiyorum çünkü çok senedir bu işin içindeyim ve dışardan herşey başkadır . Desem ki aranızdan biri gelsin koysun ortaya bugünün harcamalarını aynı şartlarda yapsın kapıdan da ücret almasın ben söleyeyim kapıdan 20 tl den aşağı ücret istemez araç başı .