Roccoda yoldan çıktı airbag falan açtı maalesef üzücü kazalar yaşandı,Corvette'e çok üzüldük.
Hava fena değil arkadaşlar gelmek isteyenler gelsin şuan daha 50 tane araba varmış piste çıkıcak.
Roccoda yoldan çıktı airbag falan açtı maalesef üzücü kazalar yaşandı,Corvette'e çok üzüldük.
Hava fena değil arkadaşlar gelmek isteyenler gelsin şuan daha 50 tane araba varmış piste çıkıcak.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Yesil rocco airbag acmis ama sert vurmadi kapi feln gtmisti
Sari corvette biraz hizli vurdu onunda sag taraf gtti
Siyah z yan bariyere tatli vurus yapti ama kasinmisti haketti
Butun arkadaslara gecmis olsun
Gri tayyarin baski gtti yada disliler herhlde cunku vitese girmiyodu onada gecms olsun
Seyfi m5 fenaydi
Mavi siyah 350 z lerde keyif vericiydi
Yagis ne yazik ki zevkimizi biraz oldurdu, yine de cok keyif aldim, yagista viraj almakta zorlandim arkadan kaymayi kontrol etmek zor oldu, baktim patlayan da cok cok kasmadim girenlere de bu havada kasmalarini tavsiue etmiyorum... Organizasyon 10 numara, en ufak bir aksaklik yok eline saglik Bugra'nin...
Cok guzel bir gun gecirdik pistte ben hic zorlamadim araci keyfine ciktim ve eglendim gercekten bugra abi tesekkurler abi bidahaki organizasyonu iple cekiyorum kaza yapan arkadaslara cok buyuk gecmis olsun mertcan kardesim yeni ogrendim sanada buyuk gecmis olsun baski balata ve sekromencin sikintili olabilir
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cok gecmis olsun kaza yapan arkadaslara.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)