Çok keyifli bir gündü, organizasyon bir öncekine göre kusursuzdu bugün. Emeği geçen herkese tşekkürler
En önemlisi sorunsuz ve KAZASIZ BELASIZ!! atlattık.
Daha önceden de yazmıştım 40 araba ile olacak iş değil bu, birde üstüne rolling start ile başladık. Tribünden çok güzel gözüküyor ama bu şekilde tehlikeli.
Ben zaten 40 araç yüzünden tedirgindim 1 kaç kaza olduğunu duyunca iyice gerildim birde bizim seansta takla atan poloyu görünce çok üzüldüm.
Bazı arkadaşlar bunun pist günü olduğunu unutmuş sanki TPŞ'de yarışıyor bu nedir ya viraj içinde geçmeler darlamalar. Viraja girmeye hazırlanıyorum adam löp diye içeri dalıyor kendimi dışarı atıyorum.
Araç plakalarını hatırlamıyorum ama özellikle start finishe gelirken ki son virajda ygt rs baya darladı beni gereksiz hareketti içerde kaldım + yanımda kız arkadaşım var korktu haklı olarak.
Geçicek adam zaten düzlükte geçiyor kasmanın manası yok. Ahmet Özgün ve brifing veren arkadaşa da anlattım durumları.
Kısa özet olarak 25 araba ile çok güzeldi 40 araba ile çok tehlikeli.
gps kaydına göre 2.57 yapmışım zamanla çekeriz aşağı,
Bizim seansta arıza yaşayan kişiler oldu galiba inşallah önemli birşey yoktur
350z'ler, e60 ve e39 m5'ler güzel şovlar yaptılar, pistin ortasında durup arkadaşlarına el sallayan 911 sahibi vardı bir tane![]()
[QUOTE=oğuz;6860609]Resimlerin bazılarını ekliyorum bi bölümünüde sonra ekleyeceğim.Kaza yapanlara geçmiş olsun corvettenin sahibi bilgi verebilirse seviniriz,çok üzüldük gerçekten..
Her geçtiğinde kulaklarımızın pasını silen,gün boyunca duyduğum en güzel sesli araç JR
evolar muhteşemdi,her geçişleri zevkliydi..
/QUOTE]sari jr typer ilk foto icin ve begendigin icin tesekkur ederim
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Fotoğrafları buradan paylaşalım
http://www.techturkey.com/forum/moto...ml#post6860762
@meh66
Alıntıdaki fotoğraf linklerini silersen sayfa daha rahat açılacak.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
bir öneride bulunmak isterim ,yetkililere iletilirse belki düşünülebilir.
seansların çekimlerini cd olarak satılsada alsak . güzel bir anı olur hepimiz için.
Evet sizinde en az 1 tane fotonuz olmasi lazim bende cektiggimi hatirliyorum,aksam sayfaya ekleyip sizede ozel mesaj ile atarim.makinamiz cok guzel olmasada hatira amacli cektim.
Ayrica cogu kisinin katilmaya cesaret edemedigi yere siz o aracla katildiginiz icin tebrik ediyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)