Yorum yazamadım ancak yorumlarınızı okudum herkese teşekkür ederim...
Niyazis restoranı bende begenmedim... Eğer en iyi yapan yer orasıysa şeftali kebabını yazık... Bu arada özellikle yemek yiyeceğiniz bir yer söyleyim size kıbrıslılar kesin gitsin... Mavi Köşk e gittikten sonra oranın ilerisndeki ilk köye gidim koruçam köyüydü muhtemelenen Yorgo Restoranı bulun ve kendinizi ordaki bayan kasabın yaptığı mükemmel kaburga ve kuzu kollara bırakın... Şaka gibi bir rakam ödedik yemeğe ve uzun zamandır yediğim en güzel etti diyebilirim. Ödediğim hesaba TR de 1 tane kuzu kol alamazdım öyle diyim... Onun haricinde altınkuma gittik ama o kadar yol yapmaaya değermiymiş tartışılır. Kratos Savoy ve ROks un kumarhanelerinde takıldık... Birde alsancak tarafında misina diye bir yerde balık yedık orasıda güzeldi ama Set balıkda yeseydm heralde en fazla o kadar para öderdm
...
Bunların haricinde trafik sağdan daha güzel şnsanlar çok saygılı ama o 65km/h lik radarlar bir süre sonra ınsanı bunaltıyor... Bir de kıbrıslılar cok rahatlar trafıkte... 150km lık yol 2 saatten fazla sürüyor... Benzin ucuz alkol ucuz ama ülke girişinde kontrol vardı... Bu ülkede artık alkol tükettirmicekler anlaşıldı...