Büyük geçmiş olsun..
Gecmis olsun.
Sabahta ise giderken 2.kopru ek seritteydik 300-400 mt onumuzde kafa kafaya kaza oldu taksi bira gec geldi gelmeseydi bizde olabilirdik.neyseki olen yoktu
Gecmis olsun kazanın oldugu yerin 200-300 m yukarısında oturuyorum hem orda ki virajın dısa doğru eğimli olması hemde hafriyat kamyonlarının surekli o yolu kullanıyor olmasından dolayı acayip sıkıntılı bi yer haline geldi kısın havalardan dolayı hergun kaza oluyordu nerdeyse gerci simdide azalmadı ama neyse. Gercekten o yolda dikkat etmek lazım Allah korumus sizide bir verdiginiz karsı gelmis.Allah beterinden korusun
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Orada az kalsın bende patates oluodum önümdeki araba patladı ben sıyırarak geçtim. Annemden eve gelirken oranın çamurlu olduğunu bilmiodum yukarı doğru çıkıyorum gayet normal bir hızda. Önümdeki arabanın kıçı kaydı. Aaa noooluo derken bende kaymaya başladım. O vurdu durdu ben kurtardım ama nasıl yaptım bilmiyorum teğet geçerek kurtardım. İndim baktım ablada bişey yoktu. Yerler bildiğim vıcık çamurdu. Ayakta zor duruosun buz gibi kayıyor.İlk viraja kadarda aynen kaymaya devam ediodu.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)