Video upload ediyorum beyler, az sabır
Volvo V40 1.6 150 hp. Tamamen standart, test arabası zira
Zamanı 2.46.251 ölçtük.
Frenlere abanmadık, çok tur çıkarsın diye. Limit fren gidilse 1.5-2 saniye daha gelebilir.
Video upload ediyorum beyler, az sabır
Volvo V40 1.6 150 hp. Tamamen standart, test arabası zira
Zamanı 2.46.251 ölçtük.
Frenlere abanmadık, çok tur çıkarsın diye. Limit fren gidilse 1.5-2 saniye daha gelebilir.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Hey maşallah statıon stock arabayla süper süre.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
yağmurla şaka olmaz. Pazar günü şu an için yağışlı, özellikle öğleden önce için konuşuyorum.
o değil de, cumartesi sabit, pazartesi sabit ama pazar gittikçe kapatıyorparalel evrenden veri mi alıyorlardır nedir
![]()
Az biraz bilgi verir sizlere.
bazi virajlara erken içe girdim arkadan biri içten gelip beni soldan götürmesin diye
O dışta kalırsa en azından direk pist dışına çıkar diye düşünerek.
Çarpmasındansa süre kaybederim daha iyi.
Zaten maksat muhabbet eğlenceydi pistte.
İlk 5-6 dakikaları atlayın arkadaşlarerken bastım düğmeye.
Bahsi geçen video, buyursunlar
http://www.techturkey.com/forum/vide...-246251-a.html
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
evet 2,5 hafta sonra yeni bir etkinlik var, kısmet olursa yine oradayız, pistten hemen sonra iş gezilerim başladığı için adam gibi yorum yazamadım, madem yeni pist zamanı geliyor, tecrübelere devam...
kendi görüş açımdan İstanbulPark, organizasyon ve de araçlar:
1- İstanbul dışından gelen katılımcılar için sabah 8'de toplantı demek bizim 7:45 gibi orada olmamız demek, gece 4 gibi yola çıkmak zorunda kaldık, bu konuda biraz anlayış bekliyorum açıkçası yetkililerden, benim seansım 10:30'du ama diğer arkadaşlarıma uymak durumundaydım...
2- bir dahaki etkinliğe kesinlikle çekiciyle gitmek gerek, bu sefer 7-8 araç oluruz gibi görünüyor, yolda pompanın rölesi arıza yaptı, Allah'tan servis ekibiyle beraber geliyorduk ama yine de tam basmayan bir pompayla girmek zorunda kaldım piste... emin olun yolda harcadığınız para ve de aldığınız riske değmez yürütmek...
3- tamirci mekaniker farketmez, en kötüsü sanayiden ustanızı yanınıza alın derim, pist öncesi ufak da olsa bir sorundan piste girememek can sıkıcı olur...
4- benim seans tamamen suyun içinde geçti neredeyse, özellikle virajlarda yavaşladım riske atmayı gerektirecek bir şey yok sonuçta... yağmurda özellikle arkadan itişli turbolar sorun yaşıyor, mesela start-finish düzlüğüne doldurarak çıkmak gerekiyor ki ivme yakalansın, yağmurda bu neredeyse imkansız çünkü basınç geldiği anda araba kayma eğilimine giriyor, sadece düzlüklerde ve hızlı virajlarda tam gaz gidebildim
5- frenler çok önemli, aracımda zaten doğuştan spor bir sistem olduğu için en ufak sorun yaşamadım, ama standart araçlar için iyi bir balata-disk-hidrolik seçimi şart...
6- yağmurda bile asfalt çok iyi tutuyor, ama gaza gelip de kuru zemin gibi kullanmaya kalkmak intihar gibi, çünkü aracın kaymasını hissetmek zorlaşıyor yağışta bu da kontrolü zayıflatıyor...
7- ben samimi olarak organizasyona sormak istiyorum, 2 Haziran etkinliğinde kaç kişi kara listeye girdi? start finish deki porsche görgüsüzlüğü, marka vermeyim bilen biliyor, drift merakı olan bazıları yüzünden tehlikeli anlar yaşandı, hem de yağışta...
8- organizasyon 10 üzerinden 10 numaraydı, parayı havale etmemizden başlayıp, kayıt işlemleri, teknik kontrol, pist, pist sonrası çok iyi organize edilmişti, emeği geçen herkese Ankara'dan saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum
7 Temmuzda inşallah kuru zeminde görüşürüz
40 araçlık seansın fazla olduğunu düşünenler intercity'e mail atarak durumu anlatsın lütfen, buradan bağırarak çağırarak olmaz.
Ben düzgün bir şekilde mail attım ve güzel bir geri dönüş aldım ama 1 kişiyle olacak şey değil, ne kadar çok kişi yazarsa durumun ciddiyeti o zaman anlaşılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)