BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
hgp bu konuyla ilgili bi cevap verdi mi? onu merak ettim sordum sadece, ,muhasebe müdürü olmuşsun ama fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosun devletin maliyesi gelince denetime söylede onlara sana ne demek oldugunu anlatırlar, melih hgp arasa ne diyicek murat beyden şu tarihde mal almıştım bazı sorunlar oldu nasıl halledicez adam demiyicekmı hangi tarihde aldın ne ürün aldın ürünün faturası nedir diye:) yurtdışında aldıgın mal bide ne olursa olsun sorun oldumu fatura sorar benim başıma iki kere geldi ikisinde fatura sordular yukarda sana söyledim ama anlamamışsın,ben olsam dedim fatura birlikte malı yollarım arkadaş, neden anlamak istemiyosun, şunu sorıyım sana fatura yok bu mal hgp nın mı degılmı oldugunu nerden bilcem ben bana izah edermisin, malda sorun cıktı mali hgp yolladım içine fatura konmazmı?
selam aleyküm diyim kargolarsın dımı hgp ye adım Reşit bu ürün almıştık sızden diyip:) komik olma bence, Trafik cezası sana yazdım okuma yazmanda yok sanırım TR DE Diye,
BİDAHA YAZIYORUM bu mal ben alsam fatura saklarım sıkıntı cıksa fırma görüşürüm eminsem firmada sorun oldugundan şikayet ederim ozaman ögrenirim kanunu merak etme:) işide çözerim hertürlü rahat ol. daha önceden çözdügüm gibi