User Tag List

Sayfa 20/20 İlkİlk ... 10181920
366 sonuçtan 362 ile 366 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı yerlerde eleştirin sınırı aşmış aynı şekile cevap veriyim. Okuma yazmamı sorgulamışsında adama sorarlar senin okuman yazman yok mu birader diye adam saklamadım demiş almadım dememiş. Yaptığım işi de sorguluyosun ya sana söylüyim bi faturayı kaybettiysen gider suretini istersin sen bilmiyosun sanırım öğren bence, boşuna müdürlük yapma orada. İnşallah başına gelmez ama böyle bişeyle karşılaşırsan Kanun öğrenip iş yapmak o kadar kolay olmaz, olsa herkes avukat olurdu Son olarak Benim bi rahatsızlığım yok ne Muratı ne Melihi tanırım. seni de tanımam etmem, o kadar iş bitiriciysen hallet adamın işini herkes mutlu olsun
    Beni arayan herkeze yardımcı olurum, sureti çıkar evet ama fatura sahibine verilir bekletilmez, varsa fatura sahibi istesin suretini, benim başıma geldi ve işi çözdüm ama nedense senin önem vermedigin fatura ve ürünün resimlerini istediler neyse daha yazmıyıcam iki tarafada sabır versin Allah

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evren bey kardeş,dediğin gibi burası senin çiftliğin kafana göre at koşturuyorsun.istediğini siliyorsun istediğini yazıyorsun.sen orcunun olayının detayını biliyormusunda kafana göre adama satış yasaklı koyuyorsun?? ayrıca madem satış konusunda sıkıntılı bir adam varsa burada satış konusunda yasak koyarsın konu acamaz.öyle adamın adının adına satış yasaklı yazmak nedir yaa?? ayıptır be kardeşim.adam yanlış flanş sparişi veriyor sonra kendi hatası yüzünden birde arayıp ben bu flanşları istemiyorum diyor geri göndermek istiyor orcunda ben malzemeye ustaya para verdim malzemeyi geri alamam diyor.daha çok detayı var bu konunun orcunun hiç bir sucu yok bir gün yüz yüze gelirsek konusuruz anlarsın konuyu sende.ama benim takıldıgım konu satış yasaklı yazılması adamın isminin altına.konunun detayı bilinmeden böyle bişey yapılması adamı resmen rezil etmektir bu ve HAKSIZ yere!!!ve orcun adam gibi adamki hala giriyor bu siteye yorum yapıyor konulara.sonrada KANI PEŞ PARA ETMEZ ADAMLAR O YAZIYI GÖRÜP ORCUNA DOLANDIRICI MUAMELESİ YAPIYOR.Sizin bu yaptıgınız yüzünden en sonunda orcun insanlarla papaz olacak!!!ben elimi vicdanıma koyarak söylüyorum ki orcun o yazıyı haketmiyor.Sizden ricam Adamın isminin altından kaldırın o yazıyı yapıyorsanız sadece satılıklar bölümüne konu acmasını engelleyin.orcun 120 liralık adam değil.zaten kendi işinde gücünde bir adam bu işin ticaretini yapmıyor insanlara yardım olsun diye 120 liraya en kaliteli malzemeden flanş yaptırdı.sonunda da bu ithamı yedi.Ayıptır Bu yapılan muamele!!dediğim gibi inşallah bir gün yüz yüze geliriz bu konun detayını yüz yüze konusuruz ve sonrada bu yapılanın ne kadar haksız bişey oldugunu anlarsınız!

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evren bey kardeş,dediğin gibi burası senin çiftliğin kafana göre at koşturuyorsun.istediğini siliyorsun istediğini yazıyorsun.sen orcunun olayının detayını biliyormusunda kafana göre adama satış yasaklı koyuyorsun?? ayrıca madem satış konusunda sıkıntılı bir adam varsa burada satış konusunda yasak koyarsın konu acamaz.öyle adamın adının adına satış yasaklı yazmak nedir yaa?? ayıptır be kardeşim.adam yanlış flanş sparişi veriyor sonra kendi hatası yüzünden birde arayıp ben bu flanşları istemiyorum diyor geri göndermek istiyor orcunda ben malzemeye ustaya para verdim malzemeyi geri alamam diyor.daha çok detayı var bu konunun orcunun hiç bir sucu yok bir gün yüz yüze gelirsek konusuruz anlarsın konuyu sende.ama benim takıldıgım konu satış yasaklı yazılması adamın isminin altına.konunun detayı bilinmeden böyle bişey yapılması adamı resmen rezil etmektir bu ve HAKSIZ yere!!!ve orcun adam gibi adamki hala giriyor bu siteye yorum yapıyor konulara.sonrada KANI PEŞ PARA ETMEZ ADAMLAR O YAZIYI GÖRÜP ORCUNA DOLANDIRICI MUAMELESİ YAPIYOR.Sizin bu yaptıgınız yüzünden en sonunda orcun insanlarla papaz olacak!!!ben elimi vicdanıma koyarak söylüyorum ki orcun o yazıyı haketmiyor.Sizden ricam Adamın isminin altından kaldırın o yazıyı yapıyorsanız sadece satılıklar bölümüne konu acmasını engelleyin.orcun 120 liralık adam değil.zaten kendi işinde gücünde bir adam bu işin ticaretini yapmıyor insanlara yardım olsun diye 120 liraya en kaliteli malzemeden flanş yaptırdı.sonunda da bu ithamı yedi.Ayıptır Bu yapılan muamele!!dediğim gibi inşallah bir gün yüz yüze geliriz bu konun detayını yüz yüze konusuruz ve sonrada bu yapılanın ne kadar haksız bişey oldugunu anlarsınız!
    Ülkedeki haksızlıkla ilgilenmeyip böyle bi günde Tech'de yapılan haksızlıkmı batıyor şuan size ? Gerçekten garip geldi . Yorumum içinde ceza alıcaksam kabul ediyorum dayanamdım özür dilerim .

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkedeki haksızlıkla ilgilenmeyip böyle bi günde Tech'de yapılan haksızlıkmı batıyor şuan size ? Gerçekten garip geldi . Yorumum içinde ceza alıcaksam kabul ediyorum dayanamdım özür dilerim .
    ülkedeki haksızlılarla bu konunun ne alakası var.madem bu kadar rahatsızsın al eline pankartı git taksime senin burda ne işin var o zaman saçma sapan yerlere bağlamayın konuyu.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    şimdilik kilit, sonra devam eder..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)