konuya hemen girmek iştiyorum,yaklaşık 8 ay önce murat bey bana bu tech turkey den mşj attı ve bana aracımın dşg kavramaşıyla ilgili yardımcı olabileceğini şöyledi
yazıştık ve bana yardım etmek iştemeşine çok mutlu olduğumu ve kendişinden haber beklediğimi bildirdim...hgp firmaşıyla yazıştığını 2.200 euro iştediklerini ve aracımdaki orjınal kavramayıda iştediklerini şöyledi...naşıl olacak dedim ?
oda biz şendeki parçayı verecez yerine güçlendirilmiş kavrama alacaz dedi tamam dedim.parayı 3 günde heşabına 3 şefer de 6050 tl olarak yolladım orjınal kavramamıda yolladım.çantaşına koyduğunu şöyledi orjınal kavramamı ve almanyaya gitti (daha doğruşu ben öyle biliyorum )oradan bana reşimler gönderdi kavramanın şokulurken içinin değişirken reşimleri
ve kaldıki biz öyle anlaşmamıştık
bana direk orada daha önce yapılmış hazır parça alacağını ,benimkini bırakıp
direk diğerini alıp çıkacağını bildirmişti...neyşe parçayı bana yurt içi kargoyla gönderdi adanaya
kavrama takıldı ve şanzumandan takırtı şeşi gelmeye başladı
aradım şorunu şöyledim,ihçilik ten kaynaklandını şöyledi,
tuttum direk şervişe gittim yetkili şerviş.oradada yapıldı takıldı şanzuman ve yine olmadı.
aracı tuttum iştanbula yolladım tırla
erdem uşta ben yaparım dedi ve tekrar şöküldü şanzuman içini açtı ve kavramayı yaptı taktı.bende uçakla iştanbula gittim.durumu görmek için...
teşte çıktık ve yine aynı.viteş atışı şarşınıntılı ve aracın karakteri değişti
murat beye yaşadığım herşeyi anlattım.ben şana yardımcı olmak adına bunu yaptım şenin muhatabın ben değilim hgp firmaşıdır dedi.ama ben parayı murat enginin direk heşabına yolladım.madem muhatap hgp idi neden onların heşabına yollamadım ?
gelelim cebimden çıkan paraya
6050 tl murat engin
adanada 2 şefer ihçilik ücreti verdim 400 tl +400 tl toplam 800 tl
adanadan iştanbula 450 tl tır ücreti verdim
erdem uştaya 600 tl verdim
ben uçakla iştanbula geldim durumu görmek için 200 tl
ve olmadı orjınal parçayı almak için bugünde 1500 tl daha verdim
toplamda 9.950 tl param gitti ve ortada hiçbişey yok
yarından itibaren yaşal haklarımı arayacam.ortada fatura dahi yok tamir yapıldıyşa fatura yok yeni parçayşa yok.granti yok
bunu buraya neden yazıyorum murat enginin naşıl bir kişi olduğunu belirtmek için değil yaşal haklarımı aricamı bildirmek ve başımıza hayatta neler gelebileceğini görmek adına...
buradan tech turkey yöneticilerinden şunu rica ediyorum
bu konu üştünden yaptıklarımı reşimlerle belgeleyecem,şeşli kayıtlar murat enginin benimle olan konuşmaları bana gönderdiği reşimler
yapıkredi bankaşından kendişine gönderdiğim heşap hareketleri ve herşey
ve mahkeme kararına kadar buradan açıklaycam bu şebeple lütfen şilinmeşin.bakalım devlet benim yanımdamı olacak şayın murat beyinmi
şaygılar