User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
112 sonuçtan 96 ile 112 arası

Konu: hakkınızı helal edin

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ayrton Senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk kardeşim,bana çok mühim bir konuda gecenin bir yarısı yardımcı oldun insanları aradın emin olup bana net cevap verebilmek için asla unutamam,hakkını helal et..
    ancak çok arkadaşın dediği gibi etkilenmiş olman çok normal ama burası bir aile ve sende burada olması gereken bir üyesin bence, sen burayı seviyorsun bir defa daha düşün gitmek kolay kalmak zordur bilirsin..en azından şurada kal diyen insanlar için...
    Sağolasın ben forumda banane demedim yapabileceğim bişey varsa pm attım elimden geldiğince yardım ettim bununla da anca gurur duydum kimseden bişey beklemeden bir yardımımız dokunduysa ne mutlu

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazikki genellemede olsa suc sizlerin degil, emir verenlerde suc. O yuzden ben genel olarak hic birinize kabahat bulmuyorum ama cok ince dusuncelisiniz. Bencede aramizda kalmalisiniz, %80'i o sekilde diye %20'si o sekilde olmayabilir. Sonuc olarak benimde tanidigim iyi polisler var. Lutfen aramizdan hicbir polis kendi ustune alinmasin.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sakın gitmek gibi bişey yapmayın. Benim eniştende polis.
    Ama İstanbul dışında tabi. Yalnız buradaki herkes %90 için konuşuyor. Siz belliki o %10 luk dilimdesiniz. Benim eniştem de öyle ve ben dün taksimde polislere ana avrat sövülen tezahüratlara aynen katılıyordum... siz sakın öyle düşünmeyin, zaten bütün polisler sizin gibi olsa sıkıntı olmazdı.
    1-2 tane kalmış polislerimizdensiniz, bu kadar kolay pes etmeyin herkes birleşmişken lütfen.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda her meslekten her yaştan her meshepten birileri var malümunuz bir çoğunuz bilir bende polis memuruyum taksime ne eylemci olarak nede görevli olarak gitmedim tv den ve forumdan konuyu takip ediyorum, genelleme yaparak hak ,özgürlük, protesto derken dünden beri gezi parkı konusunda çıktığımız deliğe kadar sokan çıkaran arkadaşların arasında daha ne kadar kalabilirim bunu düşündüm ve artık üzülerek çok sevdiğim bu forumdan ve aranızdan ayrılmaya karar verdim.

Günümün bir çoğunu burada geçirdim, bir çok kişiyle gerek forumdan, gerek telefonla gerekte yüz yüze tanıştık yardıma ihtiyacı olana elimden gelen yardımı yaptım, yol gösterdim çoğuyla da dostluğumuz oldu.

Ben kırgın olsamda varsa hakkım helal olsun sizde lütfen hakkınızı helal edin.

seni döverim .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni döverim .
    Elimi kaldırmam

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruk iboyu arattırma bana sever beni biliyosun
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruk abi sen bana demiştin forumda teşkilatı bu kadar savunma ne kadar çalışsanda boş diye , abimin sözünü dinledim kim ne diyorsa desin abi

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu düşünceye bu fikre sahipseniz siz zaten bu küfürlerden ayrı tuttunuz kendinizi eminim ben ve benim gibilerin lafı diren gezi konusundaki göstericiyi kafasından vurunca sevinen şerefsizlere. İşin özü kimse sizin içinizi sizin kadar iyi bilemez. siz burda yapılan konuşmalardan bile rahatsızlık duyuyorsanız zaten yeriniz yurdunuz bellidir evrenoz nickli arkadaşında dediği gibi lafımız imamın ordusuna. sizi tanımıyorum ama gönlüm kalmanızdan yana
    OTOBULL GARAGE

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çevik kuvvette Polisin bir kolu tıpkı X şubesi gibi.Diğer şubelerde iyi niyetliler olabilir ama Çevik kuvette olamaz diye birşey yok..Dün evine ekmek götürmek isteyen Polis'lerde vardı siz kabullenmeyebilirsiniz ama vardı..Tanıyorum,biliyorum çünki..Ha şerefsizlerde azımsanmayacak kadar çok,belkide daha fazla,doğruya doğru..Ama bu hepsinin aynı *** olduğu anlamına gelmiyor işte.

Bunlar emir altındaki insanlar,amirine ben gitmesem olur mu diye birşey diyemeyecek olan insanlar..Derseniz kapıyı görürsünüz..
    Dediğim gibi bunlar görevle değil içindeki insanla ilgili şeyler..
    İyi niyetlileri bu hale düşürenler utansın,asıl bunları istifaya davet edin.
    Bu söylediklerim faruk abinin dışındadır varsa hakkımız helal olsun.

Kardeş sana gelince sen önce gidip ŞEREF kelimesinin yüce anlamını öğrenmelisin.burası forum ben buraya ne foto ne joplandığım videoyu koyamıyorum herşey telefonumda.ben kızıma oğluma bayrağımı tutupta tayyip istifa diyen adama gaz atarak ekmek götüreceksem öncelikle ben ŞEREFSİZİM.ben 2gündür senin gibiler yüzünden gaz yiyorum jop yiyorum ve koyunların artık bi çobanı olmasın diye.ben arkadaşımla yürürken parkta otutdum bahcesehr uninin orda 5 tanesi özellkle bze ssldırmak için geldi allah sabır versin sizede 2dk oturslım boğukuyoruz dedik ne sabrı lan deyip daldılar sors 20 tane çarşılı bunların kafa cam taş vs atıp üzermze geldilerde kurtardılsr saoğlsunlar. Kafanın bir metre ysnından gaz bombası gtimi çarptığı demir ATAMIN sarayının demiriydi düştüğü yerde 12 13 ysşında kızın kucağı. Bunları bırakalımda sen bi şeref sözünün anlamını bi öğren öyle konuşalım ben sana özelden neler anlatırım evine ekmek götüren polis abiciklerinden kıllanırsın her ağlayanada inanma bu devirde
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Utku konuyu tam okumadın sanırım ricam kimse kimseye cevap vermesin konu bir ayrılık helallik istemedir kişiselleştirilmesin

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevgili faruk arkadaşım
    seni tanımam etmem, sadece bir sorum var, eğer sen de dün taksim vb görevli olsaydın, insanların yüzüne gözüne gaz bombası sıkar mıydın? ya da savunmasız insanları öldüresiye döver miydin? eğer cevabın evet ise gitmekte haklısın. hayır ise hiç üstüne alınmana gerek yok. o küfürler görevini kötüye kullanan zavallılara.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu söylediklerim faruk abinin dışındadır varsa hakkımız helal olsun.

Kardeş sana gelince sen önce gidip ŞEREF kelimesinin yüce anlamını öğrenmelisin.burası forum ben buraya ne foto ne joplandığım videoyu koyamıyorum herşey telefonumda.ben kızıma oğluma bayrağımı tutupta tayyip istifa diyen adama gaz atarak ekmek götüreceksem öncelikle ben ŞEREFSİZİM.ben 2gündür senin gibiler yüzünden gaz yiyorum jop yiyorum ve koyunların artık bi çobanı olmasın diye.ben arkadaşımla yürürken parkta otutdum bahcesehr uninin orda 5 tanesi özellkle bze ssldırmak için geldi allah sabır versin sizede 2dk oturslım boğukuyoruz dedik ne sabrı lan deyip daldılar sors 20 tane çarşılı bunların kafa cam taş vs atıp üzermze geldilerde kurtardılsr saoğlsunlar. Kafanın bir metre ysnından gaz bombası gtimi çarptığı demir ATAMIN sarayının demiriydi düştüğü yerde 12 13 ysşında kızın kucağı. Bunları bırakalımda sen bi şeref sözünün anlamını bi öğren öyle konuşalım ben sana özelden neler anlatırım evine ekmek götüren polis abiciklerinden kıllanırsın her ağlayanada inanma bu devirde
    Öncelikle senin gibi bir tipin kardeşi olmam imkansız..Sen kimsin lan bana ŞEREF kelimesinin anlamını öğretiyorsun ? Kimsin sen ? Sıradan götü boklu bir insansın,bu öğren gel havaları nerden geliyor..
    Şu lafını karşımda söyleyebilirmisin acaba,şerefi öğren gel diye ? Ağzına sokarım af edersin..
    Özelden ne yazacaksan bekliyorum ?
    2 günden beri Kızılayda kıçı yırtılana kadar en önde slogan atan karşılığında biber gazının alasını yiyen ben,neyi kimi öğretiyorsun bana ?
    Ulan HAYATINDA ilk kez protestoya giden,ilk kez biber gazı yiyen insanlar aldığı gazın etkisiyle sağa sola sataşmıyor mı gelde küfür etme bu tiplere...

Yönetim ve konu sahibinden özür diliyorum ancak dayanamıyorum bu tiplere..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar lütfen kişiselleşmesin pm den konuşun konuşacaksanız yarım saat daha buradayım sonrasında yokum girip yazan yada yazmayan helallik verenlere teşekkür ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vakit geldi son çıkışımı yapıp aranızdan ayrılıyorum tekrar hakkınızı helal edin

Mod arkadaşlar isterseniz kilitleyebilirsiniz

Allahaısmarladık

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizi tanımam ama 2 gündür oradaydım acımasızca vuran iyi niyetli şekilde konuşan vurana engel olanı da var kişiselleştirmeye gerek yok bence de...

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    infaz edilen askere intihar diyene tecavücüsü ile evlensin diyene ses çıkarmayıp gezi parkında ki iki ağaç için araba yakıp sokakta yatanlar bizi bize kırdıranlar HELAL OLSUN TEBRİKLER

yorum yapmazdım ama techturkeyde ki ağabeylerim bile bu oyuna geldi ya üzüldüm keşke başka bir olay için bu kadar ses çıkarsaydık
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi benden yana helal olsun...
    tabi ya ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)