Öyle yaparsan piston aşağı iner :D
Printable View
evet ontakim yuruyen kaporta parca zebİl gİbİ komple sanzumanin en krali 800-1 lİra.. (typer da sadece baski balata fiyati) suan yurutmek icin en makul aractir mantik olarak oparalarda...
Turbo sistemi orginal calibra turbo oldugu icin kirma sorunuda yoktur
(ROOLINGLERDE VE İstanbulparkta 20 dakika soluksuz gaz basarak kendini kanitladigini dusunuyorum)
aklinza gelen tum sorulari cvplayabilirim
Fiesta st?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26541809/detay
Bence bu araçta düşünülebilir pist için hazırlanacağından kazası pekte önemli değil bütçeye göre harcanacak parayla çokta güzel bir pist aracı olur :)
Ali parasinin uc bolu ikisiyle... Noluyo lan, ilkokulda hissettim yine kendimi. Ali sunu aldi bunu aldi derler, herkes donup bana bakardi:)
Ali parasini onden cekis bir araca harcamak istemiyor. En fazla oem disk, racing balata, racing fren hidroligi ve slick lastik almayi dusunuyor. Ali daha sonra bunlarin bile gereksiz harcama oldugunu dusunuyor ve aracinin mevcut haliyle yapabildigi en iyi sureyi yapip onden cekis defterini kapatmak istiyor.
ouuvvv 206rc eğer sıkıntısı yoksa tam proje aracı. hem hafif hem güçlü.
106 karakteristiği gereği grip seven bir araba değildir, araba ile çok boğuşmadan sıkmadan kullanırsan cok iyi zaman yapar, spin atmayı engellemek için arka torpidon çubuğu ve 1-2 ayrintı ile tutunan bir araç olur.
Spin seviyorsan 206 gti dene, yoksa kesin ve net söylüyorum senin aracın Ford focus sporttrend 2.0 motor pistte sıkıntı yaratmaz ve senin istediğin kullanım tarzına tek uygun araç,
Parçası ucuz bol. St,Rs tip teşkilat olur vs
aporttrendi güçlendirmek sorun. yoksa zamk gibi yapışıyor yola. şöyle 200hp olaydı tadından yenmezdi.
İçini komple döktükten sonra güç sorun olmayacak ama üzerindeki motor pist için çok verimli güçlendirmek için rahat, rollinge saldırgan olmaz ama, kapak işleme, egzantirik, headers, komple beyin benzin ile can yakar.
Net söylüyorum tek sorun sunroof olmayanı varsa pazarlık yapmaya başlayın, o paralara başka bir seçenek zaten yok.