User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: S3 garanti sorunu ??

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük konuşmim ama belki hafızası en boş s3 benimkiydi ne program yüklerim ne oyun yüklerim nede versiyon değiştirdim. hafızasındada 3-4 tane çektiğim resimler kayıtlı ne olduda ölüyo bu
    Yazılımsal olarak bir bug vardı, bunu samsung biliyor ve sorgusuz sualsiz değiştirmesi lazım Eğer problem bununla ilgilisyse ve parça değişimi istedilerse çakallık yapmışlar

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben elimden geleni yaptım kabul etmedim ama değiştirmedilerde tamirde etmediler. hakkınızı hakem heyetinde arayın diye verdiler elime telefonu.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşlar, sizin garantileriniz cok ugrastirmis... Ben başıma gelen bir olayi anlatiyim

Galaxy S3 kullaniyorum, aldıktan 5-6 ay sonra kasada soyulmalar oldu dikkatli kullandığım halde, ve ekranin iki yan tarafinda derince bir çizik olustu. Sanırım bu benim hatamdi bir kere dusurmustum ama yinede abarti bir durumdu cok şaşkındim. Iki tarafta da aynk boyutta bir catlak gibi cizgi nasıl olur diye. Cok kafama takıldı, garantiden yapmazlar diyenler oldu.

Bigun kalktım, Balıkesir deki samsungun subesine gittim garanti belgemle. Orda da gosterdim telefonu durumu anlattim umitsiz konustular garanti karsilamayabilir denildi. Ben yinede cihazı bıraktım ve biraz isyan ettim, onlarda İstanbul daki genel merkeze durumu bildireceklerini soylediler

Her neyse 2 saat içinde geri dönüş yaptılar, cihaziniz garanti kapsaminda yenilecektir gibisinden. Ve o gün icerisinde gittim cihazı aldim.. hatta ordaki calisanlarda bu zamana kdar en hızlı sonuclanan durum oldu sizinki dedi. Biraz şans işi mi ne artık. 600 tl lik masraftan kurtardilar beni
    Emre Kalkan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)