ben elimden geleni yaptım kabul etmedim ama değiştirmedilerde tamirde etmediler. hakkınızı hakem heyetinde arayın diye verdiler elime telefonu.
Ya arkadaşlar, sizin garantileriniz cok ugrastirmis... Ben başıma gelen bir olayi anlatiyim
Galaxy S3 kullaniyorum, aldıktan 5-6 ay sonra kasada soyulmalar oldu dikkatli kullandığım halde, ve ekranin iki yan tarafinda derince bir çizik olustu. Sanırım bu benim hatamdi bir kere dusurmustum ama yinede abarti bir durumdu cok şaşkındim. Iki tarafta da aynk boyutta bir catlak gibi cizgi nasıl olur diye. Cok kafama takıldı, garantiden yapmazlar diyenler oldu.
Bigun kalktım, Balıkesir deki samsungun subesine gittim garanti belgemle. Orda da gosterdim telefonu durumu anlattim umitsiz konustular garanti karsilamayabilir denildi. Ben yinede cihazı bıraktım ve biraz isyan ettim, onlarda İstanbul daki genel merkeze durumu bildireceklerini soylediler
Her neyse 2 saat içinde geri dönüş yaptılar, cihaziniz garanti kapsaminda yenilecektir gibisinden. Ve o gün icerisinde gittim cihazı aldim.. hatta ordaki calisanlarda bu zamana kdar en hızlı sonuclanan durum oldu sizinki dedi. Biraz şans işi mi ne artık. 600 tl lik masraftan kurtardilar beni
Emre Kalkan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)