User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul - Fetiye yol güzergah sorunu ( İzmir üstümü- Kütahya üstümü ? )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    derenin yanından bir patika gibi çukurluk rezalet bir yol bile diyemiyceğim bir çamur yol var asfalt falan yok her yerde çok derin çukurlar var arazi aracıyla bile geçerken zorlanırsınız o denli berbat bir yol.. bazen insanlar o yola giriyor o yolda kütahya yoluna çıkıyor ama çok berbat hemen yanından bir dere gibi bir şey geçiyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam olarak bu derenin yanından gecen yoldan bahsediyorum, oraya girmiştik bir hata ile.. girmez olaydık, emdiğimiz süt burnumuzdan gelmişti.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bencede üç dört gün takılmak istersen ideal oda fethiye içi değil ölüdeniz,kelebek vadisini görmek istersen orası,kayaköy vardır çok meraklıysan antik turizme orası,saklı kentede uğrayabilirsin güzeldir hisarönü gece fena değil gece ölüdenizdeki barlar falanda fena değil o kadar..oda üç dört günde zaten hepsini gezersin yaşarsın. fethiye 10 sene önce betonlaşmadan önce çok güzeldi şimdi orasıda çoğu yer beton oldu..
    Hisarönü ve ölüdeniz içi barlar iyidir.Hisarönü kalite olarak 1 tık daha üstte..Paspaturda balıkçılar var orada balık tavsiye ederim çok taze ve güzeldir.Çalış tarafında sahilde ailecek yürüyüş yapar insanlar genelde.Kısacası gece hayatı sıfıra yakın saat gece 12'den sonra belirgin şekilde rahatlama oluyor sokaklarda.En eğlenceli şey çalış sahilde şezlonglarda kola+çekirdek yapmak sanırım.Yada biz arkadaş grubu olarak daha eğlenceli bişey bulamadık.50+ emekli aileler için ise bulunmaz cennet kafa rahat sabah 5'te kalkıp denize giden insan çoktur 7'de evlerine geri dönerler buda gittiğinizde karşılaşabileceğiniz bir durumdur.Denizi haddinden fazla sıcaktır.Saklıkent ve yakapark güzeldir kayaköy tarafı yaz mevsiminde epey bi kalabalık oluyor.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam olarak bu derenin yanından gecen yoldan bahsediyorum, oraya girmiştik bir hata ile.. girmez olaydık, emdiğimiz süt burnumuzdan gelmişti.

Erikli ve dinçsu dolum tesislerinin önünden mi geçtiniz ? O yol sanırım Domaniç yolu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hisarönü ve ölüdeniz içi barlar iyidir.Hisarönü kalite olarak 1 tık daha üstte..Paspaturda balıkçılar var orada balık tavsiye ederim çok taze ve güzeldir.Çalış tarafında sahilde ailecek yürüyüş yapar insanlar genelde.Kısacası gece hayatı sıfıra yakın saat gece 12'den sonra belirgin şekilde rahatlama oluyor sokaklarda.En eğlenceli şey çalış sahilde şezlonglarda kola+çekirdek yapmak sanırım.Yada biz arkadaş grubu olarak daha eğlenceli bişey bulamadık.50+ emekli aileler için ise bulunmaz cennet kafa rahat sabah 5'te kalkıp denize giden insan çoktur 7'de evlerine geri dönerler buda gittiğinizde karşılaşabileceğiniz bir durumdur.Denizi haddinden fazla sıcaktır.Saklıkent ve yakapark güzeldir kayaköy tarafı yaz mevsiminde epey bi kalabalık oluyor.
    çalış tarafını hiç yazmaya gerek bile görmedim kendi fikrimdir orayı ben şahsen tavsiye etmem kötü bir yer değil ama gezipde görülücek bir şey yok çalışda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bende 5 sene arayla iki kez hatayla girdim birinde gerçi geceydi akşam farkına vardık rezaletti kabus gibiydi freddynin filminde gibiydik

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kütahya bilecik arası bir harika istanbula dönerken geçtim ordan pamukova mı ne üzerinden döndüm.En azından şubatta öyleydi şu anda bozulacak bir durumu yoktur heralde durduk yere.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1
    Özellikle köfteci dede

Abi soruya cevap vermek haddime değilde 2 kelam edeyim dedim.
    Lykia world
    Letoonia
    Hillside

Bu 3'ü en çok tavsiye edilenler.Ben fethiyede tatile sıcak bakmıyorum gece hayatı vs o kadar aktif değil.
    niye haddine olmasn ufukcum saolasn bılgıler ıcın yanlız bu oteller benım ıcın hem pahalı hem gereksız olur 2-3 gün kalıcam sadece aksamdan aksama kullanrz dıye hesap edıhoruz otelı gun ıcınde gezıp görmeye denıze gırmeye gıdıcez. Gece hayatıyla cok işim yok eşimle gidicem kafa dinlemek istiyorum
    aynen bencede üç dört gün takılmak istersen ideal oda fethiye içi değil ölüdeniz,kelebek vadisini görmek istersen orası,kayaköy vardır çok meraklıysan antik turizme orası,saklı kentede uğrayabilirsin güzeldir hisarönü gece fena değil gece ölüdenizdeki barlar falanda fena değil o kadar..oda üç dört günde zaten hepsini gezersin yaşarsın. fethiye 10 sene önce betonlaşmadan önce çok güzeldi şimdi orasıda çoğu yer beton oldu..
    darkmoon abi aynen dedıgın sure kalıcam sanrm tam bize göre bi yere gidicem ve ordan bodruma gecıcez fethıye bodrum yolunu bılen son zamanda kullanan varsa bi kaç bilgi yazmasını rica ederim
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye haddine olmasn ufukcum saolasn bılgıler ıcın yanlız bu oteller benım ıcın hem pahalı hem gereksız olur 2-3 gün kalıcam sadece aksamdan aksama kullanrz dıye hesap edıhoruz otelı gun ıcınde gezıp görmeye denıze gırmeye gıdıcez. Gece hayatıyla cok işim yok eşimle gidicem kafa dinlemek istiyorum

darkmoon abi aynen dedıgın sure kalıcam sanrm tam bize göre bi yere gidicem ve ordan bodruma gecıcez fethıye bodrum yolunu bılen son zamanda kullanan varsa bi kaç bilgi yazmasını rica ederim

Abi o zaman hisarönündeki otellere bakmanı tavsiye ederim.Onların fiyatı daha uygun ve eşinle gidebileceğin ortamı var.
    Fethiye-Bodrum arasını 3 ay önce gittim değişiklik olmadıysa abi; göcek tünelden geçiş 5tl abi. 2 şerit gidiş 2şerit geliş ayrılmış yol.Asfalt kalitesi pek süper değil ama ben 5'lik yay +3cm press +3kişi gittim sürtme vs olmadı.Birtek marmariste dağa çıkıyorsun abi orada durup herkes gökovayı seyreder tavsiye edilebilir.Kesinlikle sınırı geçme heryerde radar var (uzun düzlüklerden sonraki ilk virajda vs çok çakalca yerlere pusmuşlar) Kış vakti bile ben 2 tane gördüm yazın hele nasıldır.
    Hayırlı yolculuklar.

markuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı yolculuklar bende cuma cıkıyorum kısmetse istanbuldan izmire ugrayıp cumartesı günü de fethiyede olmayı planlıyorum uuzn bi yolculuk olucak iyi tatiller herkese

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ikinci memleketim sayılır fethiye gezerek gitmeyi tercih ediyorsan tabiki izmir üzerinden git ama amaç direk fethiyeye ulaşmaksa afyon üzeri tabiki mantıklı

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bence en mantıklı olan yol Kütahya - Burdur - Gölhisar üzeri gidilen yol.. Gölhisar tarafları nasıl şuan için bilmiyorum ama en kötü ihtimalle 60 km kadar uzatıp Korkuteli üzeri gidilebilir, o yolların yapımı bitti hiç sıkıntı çıkaracak yer yoktu geçen yaz sonu

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erikli ve dinçsu dolum tesislerinin önünden mi geçtiniz ? O yol sanırım Domaniç yolu.
    valla hocam tesis varmıydı yokmuydu inan hatırlamıyorum ama, yapım aşamasında olan yollar ve patika yolları karışık, bir kısım yollardan gectik, köy yada mezra gibi yerlerin içinden gecerek gittik.. aşağısı ucurumdu genelde..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salı akşam 8 gibi yola çıkacagım gece yolda olacagım için giderken kütahya üzerinden gitmeyi düşünüyorum dönerken pazar sabah yola çıkıp izmir üstünden gezerek gelmeyi düşünüyorum .

Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir ustu gelin soke kusadasi ugrarsiniz
    pazar dönerken söke ve kuşadasına ugramayı düşünüyorum

Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutahya Afyon yolu çok sıkıcı ve bayık aman öyle bir hata yapma, İzmir üzerinden gidersen durucak yer bol , yollar düzgün ve sürme açısından keyifli
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir üzerinden yol cıncık , hayırlı yolculuklar
    teşekkürler arkadaşlar

Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul-kütahya yolu şu anda tam kaymak modunda, 160 altına inmeden gelebilirsiniz.

Full duble yol, 2 tane tünel var. Yolda da bol bol durabileceğiniz yerler mevcut. En kötü durumda Kütahya'ya yaklaşınca alo derseniz ben sizi misafir ederim
    kütahya sonrası nasıl bilginiz var mı?, cok sagolun cok gec saatte kütahyada olacagımdan rahatsız etmek istemem yinede sagolun

Fethiyede evimiz ve işyerimiz var.İstanbulda okuyup/yaşıyorum.O dediğiniz yolu 25-30 defa git-gel yaptım rahatlıkla.
    Ben her 2 yoluda denedim.Kütahya tarafı daha rahat.İnşaatlar bitti sanırım.
    Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir üzerinden süre olarak bir buçuk iki saat kadar daha uzun sürmekte.Ancak Kütahya-Burdur arası oldukça sıkıcı. Hatta Afyon-Burdur arasını (yaklaşık 157km olması lazım) sıkılmaktan oldukça hızlı geçme ihtiyacı hissediyorsunuz. En son kışın geçmiştim ve 20km'lik bir mesafe haricinde herhangi bir çalışmaya denk gelmemiştim.
    teşekkürler bilgi için gece dediginiz yoldan geçecegim için pek sıkılacagımı düşünmüyorum, yollar nasıl 2 gidiş 2 geliş mi ve cok virajlı mı ?

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu takıpdeym fethıyede önerdıgınz makul fiyatlı otel varmdr arkadaslar. Caner sende gıdıo donunce hangı yolu kullandgnı yazarmsn
    giderken kütahyadan dönerken izmirden dönmeyi düşünüyorum, gelince detaylı olarak yazarım

Alıntı ErenErdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sık sık antalya-istanbul yapıyorum, kesinlikle kütahya yolu eskisine oranla epey rahatladı gece gelirseniz süpriz radarlar da minimum seviyede
    geçen sene kütahya üstünden gittim yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması vardı rezaletti yollar offroad aracıyla bile zor giderdin o denli ama bitmişse şahane olmuşdur.. onun teyidini alırsan kütahya üstünden git..
    dönüşdede izmir üstünden gelmişdim istanbula oda uzun baya ama manzaralı sıkılmıyorsun duraklıycağın girip bakabiliceğin çok yerler var.
    sağolun bilgi için.

Alıntı emregnal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çine den çöp şiş ve köfte yemeden geçmeyin pişman olursunuz

+1
    Özellikle köfteci dede

Abi soruya cevap vermek haddime değilde 2 kelam edeyim dedim.
    Lykia world
    Letoonia
    Hillside

Bu 3'ü en çok tavsiye edilenler.Ben fethiyede tatile sıcak bakmıyorum gece hayatı vs o kadar aktif değil.
    çineye ugrayamıcam sanırım yatagandan söke kuşadası tarafından gitmeyi düşünüyorum ama gecersem tavsiyeniz aklımda sağolun.

gecen sene çok kez gittim fetiyeye ölüdeniz ve hisarönü gece canlıdır, kayaköyde güzeldir ve kayaköy cinbal da yemek yemenizi tavsiye ederim.

Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilecik kütahya afyon yolu gayet düzdür geceleri de bomboş oluyo ama izmir üzerinden giderseniz duraklama yicek içicek alternetifiniz çok olur bursadan geçerken haber verebilirsiniz ..
    cok sagolun teşekkürler.

bilgiler için teşekkürler .

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kütahya bilecik arası bir harika istanbula dönerken geçtim ordan pamukova mı ne üzerinden döndüm.En azından şubatta öyleydi şu anda bozulacak bir durumu yoktur heralde durduk yere.

Alıntı markuc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı yolculuklar bende cuma cıkıyorum kısmetse istanbuldan izmire ugrayıp cumartesı günü de fethiyede olmayı planlıyorum uuzn bi yolculuk olucak iyi tatiller herkese
    sagol sanada kayırlı yolculuklar

Alıntı aknnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ikinci memleketim sayılır fethiye gezerek gitmeyi tercih ediyorsan tabiki izmir üzerinden git ama amaç direk fethiyeye ulaşmaksa afyon üzeri tabiki mantıklı
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en mantıklı olan yol Kütahya - Burdur - Gölhisar üzeri gidilen yol.. Gölhisar tarafları nasıl şuan için bilmiyorum ama en kötü ihtimalle 60 km kadar uzatıp Korkuteli üzeri gidilebilir, o yolların yapımı bitti hiç sıkıntı çıkaracak yer yoktu geçen yaz sonu
    kütahya sonrası yol durumu nasıl bilginiz var mı ?
    kütahya burdur sögüt ugurlu üzerinden gitmeyi düşünüyorum ilk fethiyeye degilde kalkana gidicem akşama fethiyeye geçicem sagolun ilginiz için
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kütahya burdur sögüt ugurlu üzerinden gitmeyi düşünüyorum ilk fethiyeye degilde kalkana gidicem akşama fethiyeye geçicem sagolun ilginiz için

Kütahya Afyon arası hafif çalışmalar varmış ama iyi durumda dedi devamlı giden arkadaş. Sanırım Afyondan sonra sandıklı tarafları pek iyi değil

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun takipçisiyim. 16 haziran pazar akşam ıda istanbul dan fethiye ölüdeniz e hareket edicem. (Ortalama bir hızla) Fethiye ölü denize sabah 10:00 gibi varabilmek için tahmini hareket saatim kaç olmalı ? yol tercihi için bilgi verirseniz sevinirim. Daha önce bir çok kez antalya ya gittim ezbere biliyorum. Afyona kadar ortak gidiliyor sonrası için bilgi verebilirseniz sevinirim. Kısa olması işime gelir uzun yolda sıkılmam pek fazla.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim ne demek, Kütahyadan 91km sonra afyon var oraya kadarda kaymak. Burdur'a kadarda kaymaktı en son. Uzun lafın kısası .geçen sene antalya kemere gittiğimde otelin önüne kadar tüm yollar çok güzeldi. Özellikle adapazarı otoban çıkışından afyona kadar olan yolda çok rahat hiç risksiz 160-170 gidilebilir.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben olsam dediğim gibi yolu bi 60 km kadar uzatmayı göze alıp, korkuteli - söğüt üzerinden geçer sahile inerim tertemizdi geçen yıl, şuan ne durumda bilmiyorum tabi söylemim geçen yılki gibi ise şeklinde algılanabilir

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoldayken foruma gıremedım ondan cınede mekan onerınıze bakamadım cıne koftecı babadan selamlar
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)