User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: İstanbul - Fetiye yol güzergah sorunu ( İzmir üstümü- Kütahya üstümü ? )

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısıyla gittim geldim arkadadaşlar yolculugumla ilgili ve yol durumuyla ilgili biraz bilgi vereyim gitmeyi düşünen arkadaşlar vardı belki yardımımız olur .

aracım 2011 opel astra sedan dizel (yakıt konusunda bilgi verecegim için yazıyorum)

gidiş yolu: kütahyta üzeri

11.06.2013 salı aksam 7 gibi cıktım yola

Çıkmadan önce depomu fulledim km mi sıfırladım havalanı karşısındaki shellden gtl aldım 205 tl ye fullendi depo

Yola çıktıgım gibi daha şirinevlere gelmeden trafik vardı nerdeyse adım adım gidiyodu 1. köprüden geçtim trafiik daha az gözüküyodu köprüyü geçtigimde saat 9 du

kurtköy yakınlarına kadar yogundu yol 120 yle fln gittim oraya kadar sonra yol rahatladı bilecige kadar 160 la filn gittim bilecik kütahya arasında bi 10 km kadar yol yapım çalışması vardı karısıdan tek seride veriyorlardı yolu

kütahyaya geldigimde saat 12 flndı yoldada yarım saat fln durmustum, kütahyada bi arkadaşımın yanına ugrayıp 1.30 2 saat kadar takıldım gözlememizide yedik kütahyayı gezdk cıktım terardan yola küyahyaya kadar yollar hep 2 veya 3 şeritti güzeldi yollarıda bozuk yer yokhu

kutahya afyon arası bi 5 km kadar yol yapım çalışması vardı ve yer yer tek şeride düşüyodu burada yollara dikkat etmek gerekir yer yer virajlar vardı

afyon burdur arası yollar güzeldi herhangi bi sorun yoktu

burdur fethiye arasında yol yapım çalışması vardı 15 km kadar yollar bozuktu

ben fetiyeye ugramadan kalkana geçtim direk geldigimde çarsamba sabah saat 7 filandı yola yolculuk boyunca toplam 4 saat kadar mola verdim trafik falan olmasa 8 9 saatte gidilecek yol

yolculuk boyunca 900 km yol yaptım genelde 120 km altına inmedim müsait yerlerde genelde 160 cc le gittim

en son menzil 150 gider gösteriyodu

180 tl civarı yaktı aracım

perşembe günü ölüdeniz fethiye kayaköy gezdim sezon yeni yeni açılıyo kalabalık degildi tam kafa dinlemek için ideal zamandı , ölüdeniizin denizi yine süperdi cok temizdi birazda soguktu

fethiyeye gitmişken kayaköyü gezmenizi tavsiye ederim güzel tariihi bir yer, gitmişkende cinbal da yemek yemenizi öneririm güzel bir mekan .

yol boyunca radara denk gelmedim hiç

dönüş yolu: izmir üzeri

pazar saat 5 gibi yola cıktım yol izmire kadar genelde 2 şeritti marmaris sapagından sonra yollar çok virajşı olmaya başlıyo 20 km kadar, cok derin virajlar var dikkat etmek gerek mugladan sonra güzel yollar

tavsiyeniz üzerine çinede köfte yedik gerçekten güzel bende tavsiye ederim

ızmire giderken bi ara 10 km kadar yol çalışması vardı

aydından sonra otobana girdim güzldi yollar

izmir manisa arasıda güzel yollar bazı yerlerde virajlar vardı genelde 2 ve 3 şeritliydi yol

manisa ballıkesir arası iyidi yollar balıkesirden sonra uzun bi süre virajlar vardı bursaya kadar

bursaya kocaeli arası herhangi bisey yoktu

kocaeli istanbul arası iyidi

eve geldigimde sabaha karsı 5 ti yolda 4 saat civarı oyalandım

bu yolda yaklaşık 1050 km yol yaptım

220 tl civarı yakıt harcadım bu güzergahta

2 tane radara denk geldim biri ilerde durduruyodu durdurmadı bakalım ceza gelcekmi ileriki zamanlarda

gezmek filan derken 3100 km fln yol yaptım tatil boyunca

2 rota arasında kütahya üzeri ilk tercihim olurdu hem yakın hem yolları güzeldi
    izmir üzeri yollar biraz yogundu aksam saati olduguiçin ve yollarda viraj lar ddaaha çktu diger rotaya göre daha dikkat edilmesi gerekir

ilgilenen arkadaşlara tekrardan teşekkürler...
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel yakmış araç 120 altına inmeden
    Livestrong

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Degerler gercekten iyiymis

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yakıt cidden iyi virajlar hariç inmedim 120 nın altına pek bide istanbulda 2 saat adım adım trafikte kaldım 350 km kadar 160 kmh da cc da gittim
    arac 1350 kilo, biz 3 kişiydik bagajda full doluydu yaklasık agırlıkta 300 kilo filandı bu agırlıga göre baya iyi
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hortlatmak istiyorum. Kartal çıkış Fethiye varış.

Öncelikle bir kaç güzergah kurdum. 1-Osmangazi Köprüsü 760 km + 103 köprü + 33,50 otoyol
    2-Pendik yalova feribot 685 km + 77 feribot ( yalova bursa balikesir manisa denizli fethiye )
    3-Pendik yalova feribot 700 km + 77 feribot ( yalova bursa bilecik kütahya ısparta burdur fethiye )

Konu üstünden 6 sene geçmiş her türlü değişiklikler radarlar vs olmuştur.
    Araç benzinli megane biraz bütçe de düşünmek lazım o yüzden 1 i siliyorum. Daha rahat yolculuk için 2 yada 3 hangisini seçeyim dönüşüm belki izmir çanakkale tekirdağ üstü olabilir karar vermedim ama mutlaka şurda şu var git derseniz değerleme yapacağım salda gölü nü gör diyorlar vs.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f/p olarak eskihisardan negmar gidiş dönüş feribot sonra duble yol diyorum. akhisar izmir arası otoban açıldı ama 39TL gidilen zamanın kalabalığına göre belki düşünülür. çanakkale den km ve zaman uzuyor.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f/p olarak eskihisardan negmar gidiş dönüş feribot sonra duble yol diyorum. akhisar izmir arası otoban açıldı ama 39TL gidilen zamanın kalabalığına göre belki düşünülür. çanakkale den km ve zaman uzuyor.
    çanakkale normalde dönüş güzergahım değil anne baba tekirdağda belki uğrarım diye dönüşü ora yazdım şu an için gidişi kararlaştırayım.

negmar ın reklamını dün akşam gördüm sanki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)