bugün bir arkadaşıma denk geldim, bu bahsettiğiniz telefondan kullanıyor.. alalı 3 ay kadar olmuş ve çok memnun.. hatta tv falan izledik radyo dinledik çok canavar bişi fena gelmedi bana da![]()
bugün bir arkadaşıma denk geldim, bu bahsettiğiniz telefondan kullanıyor.. alalı 3 ay kadar olmuş ve çok memnun.. hatta tv falan izledik radyo dinledik çok canavar bişi fena gelmedi bana da![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Bu işten iyi para kazanıyorlar anlaşılan. Tekstilci ve azıcık elektronik meraklısı bir müşterim bu tv li çift sim kartlı dokunmatikli vs.vs telefonu 85 dolara almış çinden. 4 ay civarı oldu hala kullanıyoYazılımları düzgün olsa ben bile düşünebilirim ama yazılımları kötü gerçekten.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
akşam dondurmacı dayıda gördüm.açmış tvyi çıkarmış anteni tv izliodu.cadeyi inletio harbi sesi![]()
benım arkadasda var on numara cıhaz bizim televizyondan net cekıyohele bir ses cıkıyo arabadakı compenantlara bin basar
alalıda 2 ay oldu hala kullanıyo
![]()
alalım birer tae topluca![]()
Cöpe atmayın bence paranızı yazık...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tv li telefon hakkaten güzel çekiyo kurcaladım bende biraz ama ARTE güzelmişistanbulda 300e war ankarada 500e bu fark olmasa alırdım direk..
Arkadaşım bunun A kalitesi fln diyosunda yok öyle bişey satış stratejisi bunlar Antalya/100.yıl (telefoncuların merkezi) hepsi tanıdığım adam 1 km den anlıyor artenin sahte olduğunu yapmayın kendinizi kandırmayın 600 milyon diyosun az paramı bu geçen birtane almış arkadaş getirdi resmen şok oldum ya bir telefonun kamerası nasıl aşağı düşer telefonun içine doğru düşmüş varmı böyle saçmalık paran varsa yetiyorsa git al orjinalini yoksa 600 milyona mis gibi telefonlar var hatta biraz daha koy N95 al orjinal.Lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar düşüncelerim bunlar kötü niyetle söylenmiş hiçbirşey yoktur saygılar.
Arkadaşim bende dedim zaten yıLLarca telefoncu oLmayan biri anLayamaz Sende diyosun adamLar telefon merkezi o anLamiycak ben mi anLiycam
A kaLitede sadece kamerasi nin pikseLi ve telefonun camı farkLı orji gibi kristaL değiL camLarı diğertüm özeLLikLeri ayni ağirLiği telefonun içindeki yazıLar,menüLeri,özellikleri cewirince sessize alma , sallayınca saat cıkma vs. bende çok duydum şebeke sorunu var,şarzinda sorun var 1 gün gidiyor yok arkasında memory card girişi var,telefon acılırken windows bilmem ne cıkıyor , menüLerin hepsi türkçe değiL daha da sayabiLirim ama konuştugum çogu kişide aLdım sorun yok kimsede anLamiyor dedikonu çakma nokiadan acıLdı diye bahsediyorum kimseye aLın aLın dediğim yok saygıLar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)