Kusuruma bakmayın diyerek bende olaya girim.
Bende ORİZON nickli Mustafa abiden bi arkadaşıma Playstation aldım.Ürünü almadan bir gün önce mesaj attım abi böyle böyle herhangi bir sıkıntısı varmı,tamir görmüşmü diye sordum herhangi bir sıkıntısı yoktur çalışır durumdadır 3-4 aylık makina jelatini üstünde dendi.Bende tamam abi dedim yarın hesap numarasına havale yapar makinayı alırım dedim oda tamam dedi.
Bir gün sonra telefondan hesap numarası istemek için aradık o sıradada arkadaşım yanımdaydı onunda içi rahat etsin diye sorim dedim abi çalışıyormu tamir görmüşmü filan diye yok dedi herhangi bir sıkıntısı.Arkadaşında bana söylediği para boka gitmesin forum nasıl güvenilirmi dedi bende herhangi bi sıkıntı olmaz forumda filan dedim.Tamam abi dedik hesap numarasını altık parayı gönderdik.
Ertesi gün ürünü arkadaşım teslim almış 1 ve ya 2 gün sonra çalıştırma imkanı olmuş.Makina çalışmış fakat 1 saat sonra çat diye kapanmış.O gün makinadan aşırı ses cd okumama ve kapanma gibi sorunlar yaşamış.Direk beni aradı böyle böyle makina sıkıntılı yok dedim olamaz yani neyse baktırırız olmadı mesaj atarım dedim.Yani hemen mesaj atmiyim ayıp olur diye hani ogün belki öyle yapmıştır makina diye mesaj atmadım.(Hata etmişiz)
Biz makinayı götürdük tamirciye adamın ilk dedi bu makina sökülmüş dedi abi ne alaka filan dedik işte vida eksik blu-ray tam oturtulmamış filan oynuyor dedi herneyse bunun üstüne ben mesaj atmak zorunda kaldım arkadaşımın parası benim param olsa bu kadar dil dökmezdim.Mesaj attim abicim böyle böyle sıkıntı yaşadık bilgin varmı diye gelen cevap cd rom değişti evet ben 1 ay sıkıntısız çalıştırdım sende makina arızalandıysa bilemem.2hafta oldu ürünü alalı size geldiğinde bi problem olsaydı malımın arkasında dururdum gibi bi cevap geldi.Tabi elektronik makina sıkıntı çıkartabilir.
Para arkadaşımdan çıktığı için bende ürünü iade edip parayı geri almak için mesaj attım.Mesajda öyle bir şey olmaz 1-2 gün içinde dönüş yapsaydın olabilirdi filan dedi.
Bende bunun üstüne kefil olduğum arkadaşa makinanın parasını verdim makinayı ben aldım.Forumun adı kirlenmesin adam paranı gönderdi dedim üstüne üstlük

Herneyse keşke satış yapılırken biraz dürüst olunsaydı.Bende PS3 ü satarken yazdım cd rom bozuk bu şekilde satıyorum illaki gören vardır ilanıda.Neyse olan oldu artık yapıcak bişey yok.
Hayırlı satışlar,Bol kazançlar