User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: OZİRON (Mustafa Özdemir) ile alışveriş yapacakların dikkatine

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denizin arabasi uzun zamandir parca bekledigi icin yatiyor. İkinci el turbo malesef sans isi. Ama manifoldun catlak cikmasi bariz bir sekilde kusurdur. Cunku bildigm kadari ile manifoldda catlak oldugunu satici soylememis. E hic takilmayan manifolduda catlatacak hali yok denizin. Umarim problemi satici halleder. Yazik gunah bozuk turbo ve catlak manifold icin hicte az olmayan bir para odemis deniz.
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geregi yok ayipli bir mali sorunsuzmus gibi satmanin . Her malin bir alicisi mutlaka var 2 kurus eksik olsun ama durust olunsun .

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda bu tür olaylar çoğaldı.
    EkN garage

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onr02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusuruma bakmayın diyerek bende olaya girim.

Bende ORİZON nickli Mustafa abiden bi arkadaşıma Playstation aldım.Ürünü almadan bir gün önce mesaj attım abi böyle böyle herhangi bir sıkıntısı varmı,tamir görmüşmü diye sordum herhangi bir sıkıntısı yoktur çalışır durumdadır 3-4 aylık makina jelatini üstünde dendi.Bende tamam abi dedim yarın hesap numarasına havale yapar makinayı alırım dedim oda tamam dedi.

Bir gün sonra telefondan hesap numarası istemek için aradık o sıradada arkadaşım yanımdaydı onunda içi rahat etsin diye sorim dedim abi çalışıyormu tamir görmüşmü filan diye yok dedi herhangi bir sıkıntısı.Arkadaşında bana söylediği para boka gitmesin forum nasıl güvenilirmi dedi bende herhangi bi sıkıntı olmaz forumda filan dedim.Tamam abi dedik hesap numarasını altık parayı gönderdik.

Ertesi gün ürünü arkadaşım teslim almış 1 ve ya 2 gün sonra çalıştırma imkanı olmuş.Makina çalışmış fakat 1 saat sonra çat diye kapanmış.O gün makinadan aşırı ses cd okumama ve kapanma gibi sorunlar yaşamış.Direk beni aradı böyle böyle makina sıkıntılı yok dedim olamaz yani neyse baktırırız olmadı mesaj atarım dedim.Yani hemen mesaj atmiyim ayıp olur diye hani ogün belki öyle yapmıştır makina diye mesaj atmadım.(Hata etmişiz)

Biz makinayı götürdük tamirciye adamın ilk dedi bu makina sökülmüş dedi abi ne alaka filan dedik işte vida eksik blu-ray tam oturtulmamış filan oynuyor dedi herneyse bunun üstüne ben mesaj atmak zorunda kaldım arkadaşımın parası benim param olsa bu kadar dil dökmezdim.Mesaj attim abicim böyle böyle sıkıntı yaşadık bilgin varmı diye gelen cevap cd rom değişti evet ben 1 ay sıkıntısız çalıştırdım sende makina arızalandıysa bilemem.2hafta oldu ürünü alalı size geldiğinde bi problem olsaydı malımın arkasında dururdum gibi bi cevap geldi.Tabi elektronik makina sıkıntı çıkartabilir.

Para arkadaşımdan çıktığı için bende ürünü iade edip parayı geri almak için mesaj attım.Mesajda öyle bir şey olmaz 1-2 gün içinde dönüş yapsaydın olabilirdi filan dedi.

Bende bunun üstüne kefil olduğum arkadaşa makinanın parasını verdim makinayı ben aldım.Forumun adı kirlenmesin adam paranı gönderdi dedim üstüne üstlük Herneyse keşke satış yapılırken biraz dürüst olunsaydı.Bende PS3 ü satarken yazdım cd rom bozuk bu şekilde satıyorum illaki gören vardır ilanıda.Neyse olan oldu artık yapıcak bişey yok.

Hayırlı satışlar,Bol kazançlar
    sana helal olsun...
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Site üzerinden cok parca aldım cok kişiyede parca satmısımdır Allaha şükür kimseyle sorun yasamadım ne aldıgımda nede sattıgımda
    Bundan bi kaç önce bende turbo satmıstım dti turbosu goren olmustur belki
    Saglamken söktuk aractan daha buyuk bi turbo taktıgımız için ve turbocuda kontrolu yapılmıstı sorun yoktu
    samsundan bi arkadasa sattım 10 gun kadar takamadı arabasına bu surecte konustuk 2. haftaya girdiğimizde aradı abi bole bole diye usta bosluk var demiş olmaz demiş vs yınede tkmıslar araca arkadasın aracı yazılımlıydı bu arada
    nitekim biraz ıslık sesıyle karsılasmıslar bana anlattı dedim sok turboyu
    bi kac gun bekle maası alıyım gonderım paranı die turboyu gerı gonderdı 1 hafta musade etti saolsun maasımı alınca parasını gönderdim
    turboda hala kargo kutusuyla duruyo fırsat bulup acıp bakamadım baktıramadım

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bende ORİZON nickli Mustafa abiden bi arkadaşıma Playstation aldım.Ürünü almadan bir gün önce mesaj attım abi böyle böyle herhangi bir sıkıntısı varmı,tamir görmüşmü diye sordum herhangi bir sıkıntısı yoktur çalışır durumdadır 3-4 aylık makina jelatini üstünde dendi.Bende tamam abi dedim yarın hesap numarasına havale yapar makinayı alırım dedim oda tamam dedi.

Bir gün sonra telefondan hesap numarası istemek için aradık o sıradada arkadaşım yanımdaydı onunda içi rahat etsin diye sorim dedim abi çalışıyormu tamir görmüşmü filan diye yok dedi herhangi bir sıkıntısı.Arkadaşında bana söylediği para boka gitmesin forum nasıl güvenilirmi dedi bende herhangi bi sıkıntı olmaz forumda filan dedim.Tamam abi dedik hesap numarasını altık parayı gönderdik.

Ertesi gün ürünü arkadaşım teslim almış 1 ve ya 2 gün sonra çalıştırma imkanı olmuş.Makina çalışmış fakat 1 saat sonra çat diye kapanmış.O gün makinadan aşırı ses cd okumama ve kapanma gibi sorunlar yaşamış.Direk beni aradı böyle böyle makina sıkıntılı yok dedim olamaz yani neyse baktırırız olmadı mesaj atarım dedim.Yani hemen mesaj atmiyim ayıp olur diye hani ogün belki öyle yapmıştır makina diye mesaj atmadım.(Hata etmişiz)

Biz makinayı götürdük tamirciye adamın ilk dedi bu makina sökülmüş dedi abi ne alaka filan dedik işte vida eksik blu-ray tam oturtulmamış filan oynuyor dedi herneyse bunun üstüne ben mesaj atmak zorunda kaldım arkadaşımın parası benim param olsa bu kadar dil dökmezdim.Mesaj attim abicim böyle böyle sıkıntı yaşadık bilgin varmı diye gelen cevap cd rom değişti evet ben 1 ay sıkıntısız çalıştırdım sende makina arızalandıysa bilemem.2hafta oldu ürünü alalı size geldiğinde bi problem olsaydı malımın arkasında dururdum gibi bi cevap geldi.Tabi elektronik makina sıkıntı çıkartabilir.

Para arkadaşımdan çıktığı için bende ürünü iade edip parayı geri almak için mesaj attım.Mesajda öyle bir şey olmaz 1-2 gün içinde dönüş yapsaydın olabilirdi filan dedi.

Bende bunun üstüne kefil olduğum arkadaşa makinanın parasını verdim makinayı ben aldım.Forumun adı kirlenmesin adam paranı gönderdi dedim üstüne üstlük Herneyse keşke satış yapılırken biraz dürüst olunsaydı.Bende PS3 ü satarken yazdım cd rom bozuk bu şekilde satıyorum illaki gören vardır ilanıda.Neyse olan oldu artık yapıcak bişey yok.

Ee artık kimse kusura bakmasın şu mesajdan sonra,manifoldun çatlak çıkmasından sonra satıcının iyi niyetli olmadığı bellidir..
    Tabi tutupta turbonun 10 gün sonra iade edilmek istenmeside doğru değil..

jcw izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyi tanimam ama olay ortada yaw yazik alici arkadasin parasina
    Iyi olan kazansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke bu tarz olayların önüne geçilsede gönül rahatlığıyla alışveriş yapsak

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 10 gün muhabbetine yakında savcılıktan gidip dilekçe ile konuşma kayıtlarını çıkarttıracam. Bakın hele ne yazmışım "23/05/2013 tarihinde OZİRON kullanıcı isimli Mustafa Özdemir'den K03 turbo ve manifold aldım. Özel mesaj ve telefon konuşmalarında kendisi turboyu 3000 km kullandığını, turbo ve manifoldun hiç bir sıkıntısı olmadığını, K04 taktığı için söktüğünü, nakit ihtiyacı olduğundan sattığını söyledi. Ben de bunların üstüne sorun çıkarsa iade edebilmek isterim dedim, tabi ki dedi. Lafına güvenerek 600 TL kredi kartına ödeme yaptım, aynı gün kargoya verdi, ertesi gün 24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde..."

ben parayı 23 mayısta ödedim, mal elime 24 mayısta geldi. Takvime bakarsanız 24 mayıs'ın cuma gününe denk geldiğini görürsünüz. 30 mayıs perşembe günü anca gidebildim turboya baktırmaya. Bizim köyde 30dan 24 çıkınca 10 kalmıyor?!? Dükkan sahibi değilim, çalıştığım ofisim sanayiye tamamen ters bir yerde, arabasız gidemiyorum, ve bu geçen 6 günlük süre zarfında da gidemedim.
    Hadi her şeyi geçtim, bunca zaman telefonlarım açılmıyor, geri dönülmüyor, mesajlara cevap verilmiyor da konu açılınca abi-kardeş kombine nasıl da üste çıkıyorlar, anlamak cidden güç.
    öyle işte.

rapier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zehir zıkkım olsun deyip bırak bence. Alana da yaramaz ama senden çıkacağı varmış paranın.

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda olmasın böyle olaylar ya valla üzülüyorum..
    2.el birşey lazım olduğu zaman ilk baktığım yer burdaki satılıklar kısmı.Buranın bir samimiyeti olduğuna inanıyorum hep.Çok da alışveriş yaptım bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür ama bi şekilde burda herkez birilerini tanıyor yüzyüze geliyoruz..
    Yapmayın 3kuruş dünya malı için.
    Bu tarz bişey alan insan ihtiyacı olduğu için alıyor zaten neden bu bozuk deyip geri göndermek istesin başka bitane bulmak daha mı kolay olcak onun için?
    no car no fakin fuel

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 10 gün muhabbetine yakında savcılıktan gidip dilekçe ile konuşma kayıtlarını çıkarttıracam. Bakın hele ne yazmışım "23/05/2013 tarihinde OZİRON kullanıcı isimli Mustafa Özdemir'den K03 turbo ve manifold aldım. Özel mesaj ve telefon konuşmalarında kendisi turboyu 3000 km kullandığını, turbo ve manifoldun hiç bir sıkıntısı olmadığını, K04 taktığı için söktüğünü, nakit ihtiyacı olduğundan sattığını söyledi. Ben de bunların üstüne sorun çıkarsa iade edebilmek isterim dedim, tabi ki dedi. Lafına güvenerek 600 TL kredi kartına ödeme yaptım, aynı gün kargoya verdi, ertesi gün 24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde..."

ben parayı 23 mayısta ödedim, mal elime 24 mayısta geldi. Takvime bakarsanız 24 mayıs'ın cuma gününe denk geldiğini görürsünüz. 30 mayıs perşembe günü anca gidebildim turboya baktırmaya. Bizim köyde 30dan 24 çıkınca 10 kalmıyor?!? Dükkan sahibi değilim, çalıştığım ofisim sanayiye tamamen ters bir yerde, arabasız gidemiyorum, ve bu geçen 6 günlük süre zarfında da gidemedim.
    Hadi her şeyi geçtim, bunca zaman telefonlarım açılmıyor, geri dönülmüyor, mesajlara cevap verilmiyor da konu açılınca abi-kardeş kombine nasıl da üste çıkıyorlar, anlamak cidden güç.
    Deniz'cim sen merak etme aradan 20 günde geçmiş olsa eğer satılan maldan eminse arkasında durur. Boş boşuna matematik dersi verme kimseye. O turbonun arabaya takılmadığına o kadar çok şahit vardirki bu forumada üye olan. Ama malesef işte önemli olan satıcı olan arkadaşın niyeti... Insallah halledersiniz.
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sirf bu konular yuzunden site uzerinden satislar yasaklanacak yonetim tarafindan
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çok geçmiş olsun, bu site üzerinden defalarca kez alım satım yaptım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım/yaşatmadım, mal dünya malı, değmez aldatmaya insanları.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srkns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun @d3n1s ve @onr02

Bir malı kusurunu söylemeden satmak hiç kimseye helal olmaz. Malın bu kusurunu bilene de onu söylememek helal olmaz. Hadis-i Şerif
    Satan arkadaş bu Hadis-i Şerif i okuyup tekrar düşünsün bence.
    Yazan arkadaşa da teşekkür ederim...
    34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
    28DH223 HONDA CIVIC EK HB
    28TR126HONDA CIVIC VTEC II
    28AS464HONDA CIVIC FB7

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Keske zamaninda sen konu acsaydin bu arkadas problem yasamazdi belkide

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Birde siteye girmeyip,misafir olarak takip etme moda oldu.

Geçmiş olsun kardeşim.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske zamaninda sen konu acsaydin bu arkadas problem yasamazdi belkide
    Valla haklısın abi ama şöyle düşündüm;haklıyım biliyorum ama olurda haksız olduğum bi yer filan olur diye konu açmadım.Direk kimseyi suçlamak istemedim ayıp olur diye.Bide her satışta sıkıntı yaşayan konu açarsa forumun vay haline diyerek p.m attım fakat düzgün cevap alamadım.

Baktım konu açılmış yaşadığım problemlerin aynısı bana verilen cevapların aynısı bende yazim dedim.

LUPUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuh diyorum başkada demiyorum.Yazıklar olsun 600 tl den daha mı ucuz insanlık onuru,haysiyeti,dürüstlüğü,erdemi.Arkadaşlar,gençl er, yapılan hileler belki iyi niyetli ve başkalarını da kendi gibi sanan insanları kandırmaya yeter.Peki kendinizi nasıl kandıracaksınız ki.Vicdanınızda bu leke ile yaşamaya mahkumsunuz,insan bunu kendine yapar mı,hiç mi öz saygınız yok.

Geçmiş olsun Deniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)