23/05/2013 tarihinde OZİRON kullanıcı isimli Mustafa Özdemir'den K03 turbo ve manifold aldım. Özel mesaj ve telefon konuşmalarında kendisi turboyu 3000 km kullandığını, turbo ve manifoldun hiç bir sıkıntısı olmadığını, K04 taktığı için söktüğünü, nakit ihtiyacı olduğundan sattığını söyledi. Ben de bunların üstüne sorun çıkarsa iade edebilmek isterim dedim, tabi ki dedi. Lafına güvenerek 600 TL kredi kartına ödeme yaptım, aynı gün kargoya verdi, ertesi gün 24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde turbo milinde boşluk olduğunu fark ettim, turbocuma götürdüğümde turbonun bakıma ihtiyacı olduğunu, bu şekilde takılırsa bir işe yaramayacağını söyledi. Ayrıca sağlam dediği manifold da çatlak çıktı. Neyse, lafına itibar ettiğimden kendisini aradım, "üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçmiş, iade alamam, ben nereden bileyim turboyu söküp içinden parça almadığını" dedi. Durumu izah ettim, "ben o zaman bir bakayım" dedi. Aynı gün, veya birkaç gün içinde paramı yollamasını beklemediğimi söyledim, sadece fazla zaman geçirmeden malını geri almasını istedim. Telefonu kapattık. O telefon konuşmasından sonra kendisi telefonlarımı açmadı, attığım mesajlara geri dönmedi. Kendisine ulaşamıyorum 12 gündür.
Durumu Z20LET kullanıcı isimli Ümit H. DOĞAN ve Westi555 kullanıcı isimli M. Hakan ÖNEN de teyit edecektir.