User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
76 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: OZİRON (Mustafa Özdemir) ile alışveriş yapacakların dikkatine

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

OZİRON (Mustafa Özdemir) ile alışveriş yapacakların dikkatine

23/05/2013 tarihinde OZİRON kullanıcı isimli Mustafa Özdemir'den K03 turbo ve manifold aldım. Özel mesaj ve telefon konuşmalarında kendisi turboyu 3000 km kullandığını, turbo ve manifoldun hiç bir sıkıntısı olmadığını, K04 taktığı için söktüğünü, nakit ihtiyacı olduğundan sattığını söyledi. Ben de bunların üstüne sorun çıkarsa iade edebilmek isterim dedim, tabi ki dedi. Lafına güvenerek 600 TL kredi kartına ödeme yaptım, aynı gün kargoya verdi, ertesi gün 24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde turbo milinde boşluk olduğunu fark ettim, turbocuma götürdüğümde turbonun bakıma ihtiyacı olduğunu, bu şekilde takılırsa bir işe yaramayacağını söyledi. Ayrıca sağlam dediği manifold da çatlak çıktı. Neyse, lafına itibar ettiğimden kendisini aradım, "üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçmiş, iade alamam, ben nereden bileyim turboyu söküp içinden parça almadığını" dedi. Durumu izah ettim, "ben o zaman bir bakayım" dedi. Aynı gün, veya birkaç gün içinde paramı yollamasını beklemediğimi söyledim, sadece fazla zaman geçirmeden malını geri almasını istedim. Telefonu kapattık. O telefon konuşmasından sonra kendisi telefonlarımı açmadı, attığım mesajlara geri dönmedi. Kendisine ulaşamıyorum 12 gündür.
    Durumu Z20LET kullanıcı isimli Ümit H. DOĞAN ve Westi555 kullanıcı isimli M. Hakan ÖNEN de teyit edecektir.
    öyle işte.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla siteden alışveriş yapmadım hiç böyle durumları duyunca yapasım gelmiyor
    Arada iyilerde lekeleniyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla siteden alışveriş yapmadım hiç böyle durumları duyunca yapasım gelmiyor
    Arada iyilerde lekeleniyor
    ben defalarca farklı insanlarla alışveriş yaptım bu site üstünden, ne alıcıyken ne de satıcıyken benzer bir durumla karşılaşmadım. Her şeyin bir ilki vardır diye boşuna dememişler.
    öyle işte.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki tarafıda tanımam.

yanlız yazıda ucu açık noktalar var
    manifold çatlağı tamam.

ama çıkma turbo işi zaten baştan risktir.
    boşluk var: bir miktar boşluk mutlaka olması lazım zaten
    ben hiç oynamayan turbo mili görmedim. ne kadar boş??
    ayrıca hayatımda turbocuya kontrole giden kullanılmış bir turbonun "bunda sorun yok" denip geri geldiğinide görmedim.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pekı turbo sana yolladığı zaman baktır eğer beğenmezsen hemen yolla deniliyo neden 10 gün sonra arayıp geri al diyosun sen güvenmiyosan o nasıl güvenicek sana ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı turbo sana yolladığı zaman baktır eğer beğenmezsen hemen yolla deniliyo neden 10 gün sonra arayıp geri al diyosun sen güvenmiyosan o nasıl güvenicek sana ?
    24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde ..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesut hakketten bu senin birader dimi ya?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde ..
    kardeşim bak adamla telefonda konuşulurken deniyoki al aynı gün baktır eğer sorun cıkarsa sonraki gün kargoya ver denıyo

ben sabah 6 aksam 11 çalışıyorum hiç iznim yok ama vakit bulup kargoya ben kendım verdım ellerimle bi alışveriş yapıyosan üzerine düşüceksin aldım bi ara baktırırım demiceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben abinin lafına güvenmemiş olsam zaten almazdım. Benim sanayide dükkanım yok, kendi işim de yok, maaşlı çalışanım. Gidemedim, vaktim olmadı. Gidip kontrol ettirdiğimde de bu durum ortaya çıktı. Ayrıca turbo işinin ha deyince yapılan bir iş olmadığını sen de biliyosundur zannımca.

Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her iki tarafıda tanımam.

yanlız yazıda ucu açık noktalar var
    manifold çatlağı tamam.

ama çıkma turbo işi zaten baştan risktir.
    boşluk var: bir miktar boşluk mutlaka olması lazım zaten
    ben hiç oynamayan turbo mili görmedim. ne kadar boş??
    ayrıca hayatımda turbocuya kontrole giden kullanılmış bir turbonun "bunda sorun yok" denip geri geldiğinide görmedim.
    3000 km kullanıldığı söylenen bir turbonun da turbocu tarafından "sen onu en az 300 bin yap" demesine yetecek kadar, elinle yokladığında da 2mm civarında.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bak adamla telefonda konuşulurken deniyoki al aynı gün baktır eğer sorun cıkarsa sonraki gün kargoya ver denıyo

ben sabah 6 aksam 11 çalışıyorum hiç iznim yok ama vakit bulup kargoya ben kendım verdım ellerimle bi alışveriş yapıyosan üzerine düşüceksin aldım bi ara baktırırım demiceksin
    Mesut neye celalleniyosun? Ertesi gün baktırsam abin kredi kartına yatırdığım parayı bana nasıl geri verecekti? Hadi hepsini geçtim, telefonlara mesajlara bakılmamasının, geri dönülmemesinin sebebi nedir?
    öyle işte.

OZİRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa sürede dönüş yapılsa paranı iade ederdim 10gün sonra diyosun ben sana nasıl gücenip geri alıcam peki öyle birşey olamaz. ben sana 1 2 gün opsiyon tanııdm. benden kaynaklanan bir sorun yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben abinin lafına güvenmemiş olsam zaten almazdım. Benim sanayide dükkanım yok, kendi işim de yok, maaşlı çalışanım. Gidemedim, vaktim olmadı. Gidip kontrol ettirdiğimde de bu durum ortaya çıktı. Ayrıca turbo işinin ha deyince yapılan bir iş olmadığını sen de biliyosundur zannımca.
    kardesim turbo sıkıntılı bi iş bak sen güvenmedim kendın söledın baktırırım sorun varsa yollarım dıye oda sana tamam baktır hemen yolla dedı o seni tanımıyo sen onu tanımıyosun neden güvensin sana 10 gün sonra sıkıntı cıktı dedıgın malı geri alsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesut neye celalleniyosun? Ertesi gün baktırsam abin kredi kartına yatırdığım parayı bana nasıl geri verecekti? Hadi hepsini geçtim, telefonlara mesajlara bakılmamasının, geri dönülmemesinin sebebi nedir?
    celallenmiyorum merak etme sinirli biri değilim ben sana izah ediyorum durumu ben sen paranı yatırdın bekleme diye işlerimi bıraktım kargoya gıttım hemen yollansın dıye

telefon olayına bişey diyemem onu kendisi açıklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim turbo sıkıntılı bi iş bak sen güvenmedim kendın söledın baktırırım sorun varsa yollarım dıye oda sana tamam baktır hemen yolla dedı o seni tanımıyo sen onu tanımıyosun neden güvensin sana 10 gün sonra sıkıntı cıktı dedıgın malı geri alsın
    Alıntı OZİRON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısa sürede dönüş yapılsa paranı iade ederdim 10gün sonra diyosun ben sana nasıl gücenip geri alıcam peki öyle birşey olamaz. ben sana 1 2 gün opsiyon tanııdm. benden kaynaklanan bir sorun yok.
    yahu sizin turbonuzu bozacak olsam 1-2 saatlik iş, kime yalan borcum var benim?
    Ayrıca açılmayan telefonlar, cevap atılmayan mesajlardan sonra nasıl böyle anında cevap gelebiliyor, enteresan...
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu sizin turbonuzu bozacak olsam 1-2 saatlik iş, kime yalan borcum var benim?
    Ayrıca açılmayan telefonlar, cevap atılmayan mesajlardan sonra nasıl böyle anında cevap gelebiliyor, enteresan...
    ben sabahtan akşama kadar sitedeyim bana atsaydın cevap alırdın birader her dakka giremiyo yoğun çalışıyo konuyu görünce ben aradım söledım kendisine

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde ..
    bu kullanıcı kim?

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turboda olur ikinci el turbo sonuçta 100km bile kullanılsa boşluk olmaya başlar.Ufaktan bi tamir takımıyla hallolur journal bearingse.Bide tavsiyem get ile alışveriş 3 4 gün geri gönderme para iadesi şansı oluyor garanti yöntem

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne sen biliyosun ne abin biliyor ama sağlam diye gönderiyorsunuz. iyimiş.
    masalla masalla

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne sen biliyosun ne abin biliyor ama sağlam diye gönderiyorsunuz. iyimiş.
    + katılıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)