User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
215 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Survivor Dogukana Destek lazim arkadaslar

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten son 3 yıldır televizyon izlemeyi bıraktım boş zamanım olursa uğrasacak bişe buluyorum en azından bu boş şeylere bakmaktan iyidir...
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tv ye tek kardes payını ızlemek ıcın yoneldıgım ıcın gerek yok boyle seylere

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama artık tv ler hep öyle hiç izlenmemesi lazım ben mesela şu açıdan bakıorum bugüne kadar birçok kişi yaptı bu işleri mehmet ali erbiller onlar bunlar kimse bu adam gibi olamadı demekki iyi yaptığı birşey var yaptığı yarışmaların aynısını yaptılar farklı bir platformda izlenilirlik kalitesi olarak alakası yok
    ben dediğim gibi herhangi bir siyasi noktaya değinmiyorum tv izleyicisi olarak yazdım sadece hani biz başarılı insana deriz ya hep onun arkasındakiler bende olsa ben neler yapardım buda bir şeymi,hakikatten öylemi acaba ?
    TV'lerin hiç izlenmemesi konusunda yaklaşık olarak katılıyorum.. Film, maç, haberler, tartışma programları ve 1 -2 dizi dışında şahsen seyretmiyorum.
    Benim için Erbil'de aynı, Acun da aynı, Bu tarz benim'deki şekilden şekile girenler de aynı, bu türevdekilerin hepsi aynı. Başarı kutumdakinin büyüklüğü ya da küçüklüğü ise, değerli ve kıymetli olan bu ise, insana faydalı olan bu ise, ya da bu dediğin gibi "iyi" bir şey ise; iyi seyirler ne diyeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu günümüzde haberleri açtığımızda yaşanan olayların büyük kısmı tv yarışmalarında yada dizilerde insanlara normalmiş gibi gösterilip insanların tereddütsüz birbirlerini dövmeleri, öldürmeleri yada birbirlerinin kuyularını kazmalarının sebebi olduğunu düşünüyorum.para kazanmak için birbirlerinide basamak olarak kullanıyolar aynı günümüzdeki gibi değil mi sizce?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TV'lerin hiç izlenmemesi konusunda yaklaşık olarak katılıyorum.. Film, maç, haberler, tartışma programları ve 1 -2 dizi dışında şahsen seyretmiyorum.
    Benim için Erbil'de aynı, Acun da aynı, Bu tarz benim'deki şekilden şekile girenler de aynı, bu türevdekilerin hepsi aynı. Başarı kutumdakinin büyüklüğü ya da küçüklüğü ise, değerli ve kıymetli olan bu ise, insana faydalı olan bu ise, ya da bu dediğin gibi "iyi" bir şey ise; iyi seyirler ne diyeyim.
    yok ben hiçbirini severek izlemiyorum dediğim gibi bazen izliyorum bazen izlemiyorum keyfime görede

Benim demek istediğim hani Acunun öyle yada böyle bir başarısı var bu bir gerçek bu kadar mı basit ? onu konuşyuroz sadece
    Team PAŞAOĞLU

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş payı, gerisi tırt...
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben hiçbirini severek izlemiyorum dediğim gibi bazen izliyorum bazen izlemiyorum keyfime görede

Benim demek istediğim hani Acunun öyle yada böyle bir başarısı var bu bir gerçek bu kadar mı basit ? onu konuşyuroz sadece
    Ben onu konuşmuyorum, hiçbir mesajımda başarısız demedim, başarıdan bahsetmedim. Derdim başarısı ya da başarısızlığı da değil. Kendi kendine getirdin konuyu buraya..
    Ha illa istiyorsan; üzerine biçilen abidik gubidik işlerle milleti faydalı şeylerden uzaklaştırma rolü doğrultusunda gayet de başarılı olduğunu söyleyebilirim..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kendimi bu ülkede gurbette hissettiğimden TV'de sadece gezi programlarını izliyorum, favorim de TV2 Çok Gezenti programı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılar diliyorum tekrardan Allah utandirmasin

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sahra ve duygu aynı takımda;tehlike büyük

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakın şu saçma sapan şeyleri izlemeyi prim vermeyin artık...

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimin kazanacagı bile bellidir o yarışmayı hepsi yazılı kurmaca gibi geliyo bana.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogukan'in isleri takip ettigim kadari ile gayet iyi gidiyordu surekli biryerlerde caliyordu. Niye tekrardan katilmiski bu gereksiz programa ?

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi Doğukan?
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Absyrtos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi Doğukan?
    Doğukan manço
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tv ye tek kardes payını ızlemek ıcın yoneldıgım ıcın gerek yok boyle seylere
    kardeş payı için bile bakmıyorum tv ye.. netten bipsiz izliyorum
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Televizyon, medya vb. oluşumlar insanın algı sürecini değiştirmekte, kişiyi oyalamakta, yapması gerekenlerin önem sırasını ihtiyaç sırasını değiştirmekte. Televizyon, gazete, radyo gibi paralar harcanan, reklam alınan ve özellikle bankacılık ve finans sektöründe parmağı bulunan hiçbir yayın grubunu izlemek taraftarı değilim. Herkes her haberi kendine yontmakta işine geleni yayınlamakta. Bunun yerine sadece haber paylaşımı yapan uluslararası haber ajansları takip edilmeli, yeşil-turuncu-kırmızı haberler incelenmelidir bence.

Doğukan'ı desteklemek ayrı bir olay, bunun o güruha para kazandırması ayrı bir olay. Ama aynı olay. Kaldı ki şu da var; şu zamana kadar o sunucunun yaptığı programların herbirini ama HERBİRİNİ istisnasız izleyen annem dün gece ilk bölümü açalım dediğimde "Yok açmayalım falanca filanca filanca olmuş, filanca da şöyleymiş, bu yayın grubu hükümetin bilmem nesiymiş".. Ya hu adam dünyayı satın aldı, bir konsol oyunu maçında iddiaya girip miami tatili kaybedince özel jetiyle gider olmuş, sen izlesen ne olur izlemesen ne olur artık?

İzlemessen uyanırsın büyülü rüyandan.

Ama dedikleri çok doğru; Cehalet mutluluktur. Cahil kalalım, izleyelim boş boş eğlenelim, vatan toprağını terk edelim ama 22 ocak 2015 tarihli takvimin önünde başarı mesajalrı verelim.

O değil de dün gönüllülerden ünlülere kim gönderildi?

ahmet_xy
    Misafir
    acundan nefret ederim. o adam türkiyeyi uyutma planının bir piyonu. o nedenle hiçbir programını izlemem. favori kanalım Nat Geo Wild.

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz bir program acunn içinse çok güzel bir dolgu maddesi, bu programa harcanan vakit kadar kitap okunsa çok daha yararlı olur...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)