hadi bakalim beyler foruma bi hareket gelsin buaralar pist muabbeti baya kesmisti bu islerin onunu
hadi bakalim beyler foruma bi hareket gelsin buaralar pist muabbeti baya kesmisti bu islerin onunu
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
Ciktik gariban ax ile denedik 200 e kadar bi boy onumde 200 gibi arayi kaptiyorum white rs ile denedik fakat cagri vitesleri baya yavas atyo o sekilde biraz gectim cagryo 2. 3. Boy kadar baskada kimse gelmedi zaten![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
yoğunluğa rağmen güzel denemeler oldu en önemlisi kazasız belasız geçmesi gelen herkese teşekkürler..
kz plaka bi astra olacakti atmosferik arkadasin oda gelecekti denemeye
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
ya sen demesen alt devirde basıyon diye haberim yokilkden one atlamak iyide kadıkoyden vites atınca boyle oluyor doğal olarak
video warsa izleyelim moruk yarım- bir gibi onumdeydin bir kere oda ben cok yavas atıyorum 3'e 4 yok zaten o kırma vitesi bana gore haha kapı bacada takılı benim ayrıca dediğin gibi alısmam lazım arabaya birindede bıraktım kamyona arkadan dalma diye neyse zaten 4 sonunu hiç göremedim ben
ama sağol altta basıyon araba dolmuyor demen bile adamlıgını gosterir kardeşim sen benı 20 boy geç keyif almak maksat video ceken warsa ekleyin izleyelim arkadaslar özellıkle son denememizi ama 3'e kadar olan
o değilde o nasıl vites atmak diye küfür edenler olmasa iyidir
korkuttular kıracan kıracan dıye gider ayak haha dedim satmadan bindik diyelim kısmet bu arada cok begendım typer'ı allah kaza bela vermesin
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
aynen kardeşim rolldu moldu umruma değil gitmeden bir binmiş olalım dedik köpek gibi gidiyor dediğin gibi herhalde forumda kavgasız hızlı araçların denemesi olan tek konu olur budenemeyi yapamasakda yav keyif almaya bakıyoruz alısmaya eğlenmeye war sen geç beni moruk rollıng olmasada goruntumuz
ama type r cok güzel durusu ayrı güzel
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bizde ordaydıkkk ama arkadaşlar slm bilene vermedi ama gerçi ne biz tanıyos arkadaşları nede onlar normaldirzaten bize bi kaç beden büyük gelirdi keyfine gittik ama yolda ***** yere giderkende lastiğin patlamasıyla keyfim ice kaçtı o yüsden daha arkadaşlara bulaşmadım
zaten çağrıyla salemlaştık gökanlarlada slm laştık güzel zevkli denemeler olmuştur inş .....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)