polo gtidan bin kat daha yakışıklı olduğu kesin fiyatıda uygun olduğuna göre alınır :)
Printable View
polo gtidan bin kat daha yakışıklı olduğu kesin fiyatıda uygun olduğuna göre alınır :)
Bence alınır + geçenlerde bindim makyajlı kasa cupraya bence harika olmuş. Ufak ve yürüsün istiyorsan doğru tercih olur.
Ayrıca 1.85 boyum var 75 kg falanım ben oturduğumda arkaya ancak bağdaş kurup oturabilirler :D
Yeni Cupraların stock yol tutuşları yeteri kadar iyimi acaba ? Birde arkadaşın biri fren kiti alınması gerektiği konusuna değinmiş. Cupra gibi bir aracın stock fren sistemi ne kadar güçsüz olabilir ki ?
fiyatı donanımına ve performansına göre bence iyiymiş, yakıtı da hiç fena değil...
yağ yakmayan TSI lar var piyasada evet , yok diye birşey yok
ancak yağ yakan araba istediğin yağı koy yakar da doğru değil kardeşim bizde şahsen denedik zamanında kendi arabalarımızda ciddi derecede kesiyordu mesela 10-60 lar yağ yakma problemini hatta ortadan kaldırdığı bile oldu ancak dediğin gib bi taraftanda yakan aslında azda olsa yine yakıyor :D
onu geçtim turbolu olupta sıkıştırınca yağ yakmayan araba var mı ?
yağ yakma dedikleri kavram devreye giriyor burada neye göre kime göre
gevşek gevşek gezerken atıyorum 3.000km de yarım litre 1 litre eksiltiyorsa evet o araba yağı yakıyor
ama sıkı sıka 5binde yarım litre yağ eksiltiyorsa o çok çok normal sıkışınca eksiltmeyen araç yokki.. bence TSI lara haksızlık yapıyorlar biraz
10.000 de yarım litre eksiltiyorsa öpüp başın üzerinde yerini hazırlamalı o aracın :D
işte yağ yakmıyor denilen Turbolu araba max. okadar olur ki bence 10.000km de 1 litreye kadar çok çok normal...
biraz abartıyorlar bu TSI lar için yağ yakma sorununu , ayağını gazdan çekmiyor adam sonra 5.000km geçince 1 litre eksildi , eksilik hocam çok normal bunda ne var anlamış değilim..
:D ahahhaha aynen katılıyorum özellikle ege sahilleri kısmı çok mantıklı :D
Manuel olsa tam alınacak araba :)
Polo gti mesela uretimi yok dwgil manuel olani var ama bu dogusun satis mantigini anlamlandiramiyorum.cok daha cidd bir satis rakami yakalanabilirdi cogu kisi sizin gibi dusunupde almiyor mesela.olsa bende manuel alirdim istedigi kadar hizli atsada ekonomik olsada dsg maniel in keyfi yok
Araç hazırda varsa kesinlikle alınır.
Bugün Doğuş Maslak'ı aradık Golf7 için. En erken Kasım ay'ına gün veriyorlar. Ağustos'ta siparişler alınmaya başlayacakmış. Diğer Vw çatısı altında olan markalar için de aynı şey geçerliymiş. Bence bulduysanız elinizden kaçırmayın..
Bir tane yurtdışından örnek olan POLOGTI,SEATIBIZACUPRA,FABIAVRS yurt dışı manuel olan resmini eklermisiniz ?.Merak ettim bende.Yurt dışında almanya sitesinde dahi DSG diyor manuel yazmıyor.
http://j1306.hizliresim.com/1b/g/p4xlq.jpg
Dunyanin hic bir yerinde manuel Polo GTİ mevcut degil..
Sadece DSG..
Volkswagen Polo 1.8 GTI 2.Hand Scheckheft HU/AU neu | eBay
Sadece bu kasa Polo'larda manuel vites mevcut.
2013 cam tavanlı tam dolu olarak standart paket geliyor. Hadda otomatik yanan farda var. Geçenlerde 46.250 tl'ye trafik sig. hariç verdik. Ama eurodan etkilendi mi bilmiyorum...
ıyı rakammıs cem hakkatende guzel ındırım olmus ozaman :) baya ındırım olmus gercektende . alanada hayırlı ugurlu olsun :)
Semih kardeşim konu için öncelikle teşekkür ederim ben açmayı düşünüyordum ;
Yeni bir araç almayı planlıyorum listemde makyajlı rcz , mcs , lci cupra , yada polo gti var. S3 de vardı ancak onu şu anlık çıkardım . Çok kararsız kaldım alacağım araç donanımlı olmalı yani mcs alacaksam da jcw body yaparım zaten ekran şart ancak cupra ve polo da çok cezbediyor cupranın tasarımı daha çok beğeniyorum bu sebeple gidip fiyat aldım cuprayı baya doldurdum yani frenlerden ısıtmalı koltuga hepsini ekledim araç indirimle 53.500 fiyat verdiler polo bu kadar dolu değil ve 56 fiyat aldım ancak doğuştaki görevli gelecek sene polo kasa değiştirecek dedi bu doğru mudur?
Rcz de baktım araç güzel ama pek bir değişiklik yok bir ekran gelmiş içine o kadar ancak malzeme kalitesi çok daha yüksek tabi o vites topuzu yine beni soğuttu araçtan.
Şimdi sorum 60 65 lere dolu ve az km de mcs mi almalıyım yoksa biraz daha zorlayıp rcz mi yoksa donanımlı bir cupra mı nedir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Artık yeni leon cupra da alınması gereksiz araç sınıfına girecek %130'luk ötv'den dolayı :(