kesinlikle alınır
Fiyat neden Polodan uygun sizce? Bence malzeme kalitesinden yoksun bir araç olduğu için.İki aracın içine binip biraz plastik aksamlar kurcalanınca fark açığa çıkıyor.
Bu fiyata bu kadar giden araç bulunurmu? Baya zor tabi
Golf MKVII 1.6 Tdi
ortalama bir istanbul trafiğinde başakşehir/yenibosna arası 6.5 ortalamayla gittiğimi biliyorum.genel olarak yola trafik varken çıkıyorum ben işim o saatlerde oluyor.Genel olarak bakarsak istanbulda yaşan biri için 7.5 ile 8.5 arasında gezilir.Full gaz gezme buna dahil değil tabiki.
hiç düşünme al, bursa doğuştan aldık 44.5liraya kırmızı tavan yok. araç çok zevkli tasarım olarakta polodan daha güzel (bence).
hâlen demek istedimde sen böyle hesap sorar gibi yazma bence.Şans işi diye bişey yok.180'lik tsi'ların yağ yaktığı bilinen bir gerçek.Yeni modellerde giderdiler mi bu sorunu diye sordum.Gider 10w60 yağ koyarsın eksiltmez.Sonra benim arabam yağ eksiltmiyor sizinki eksiltiyor şans işi diye gezinirsin.
dostum sana kim anlattı bunlarıgel sana 5 30 yağ ile eksitlmeyen araba gösteriyim.yağ yaktığı bilinen gerçek evet hatalı olduğu için.servis atıyo sekmanı sorun kalkıyo ortadan.emin ol ki o hatayı da çözmüştür ki basit bir hata zaten.benimki eksiltmiyo diyen doğru söyleyebilir .kanıtı etrafımızda var.ayrıca şunu da belirtiyim sana yağ yakma özelliği olan arabaya ister 10 60 ister 0 50 koy farketmez o yağı yakar
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Kimse anlatmadı. Bende işte tam bunu soruyordum vagcı değilim gelişmeleri takip etmiyorum.Bu motorlar ilk başlarda yağ yakmalarıyla duyuldu(1 ay öncesine kadar forumda konu bile açıldı bu durumla ilgili) bende meraktan sordum sonuç olarak makyajlı kasa yeni üretim.Acaba bu yenilerde yağ eksiltme hatası giderildi mi diye sordum yanıtını aldım.Demek ki düzeltmişler.
Bu arada bu konuya ne diyorsunuz parça o parçayı değiştirmiş ama yağ yakıyormuş araç halen ?
http://www.techturkey.com/forum/asir...ma-sorunu.html
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-problemi.html
Temmuz ayında bende ibiza Cupra siparişi veriyorum gidip gördüm araç çok başarılı bence o paralara alınacak en iyi spor araçbu arada dün polo Gti leri inceledim fiyatı artmış 1500 tl civarında
![]()
Yağ eksiktmeyi bayide sordum sıkarsan yakar cevabını aldım 10000km de yarım litre civarı dedi ne kadar sağlıklı bilemem
keske 4 kapilisi da olsaydi...
Arkadaşım 2013 cupra aldı ilk binimişimde benim leonu gözden çıkardım, malzemesi falan kalitesiz denmiş ama öle bi kötü yanını görmedim, o fiyata varsa muadili araç onada bakın kıyaslayın diycemde yok o paralara öyle araba, yakın zamanda satıp cupralancam bende.
E 10.000km de sıkarak kullanımda yarım litre iyi bence.Bence bu paralara alınabilecek 0km araçlar arasında en mantıklı seçenek.Bugün 0 araba alacak olsam 50liram olsa gider 47ye tavansız dolu bi tane alır geri kalan 3liraylada uzun yol yapar rodajla karışık tatil yapardım ege sahillerinde.
yağ yakma problemi çözülmüş, benzin depo kapağında 98 yazıyor artık. 95-98 yazıyor ama 98 büyük punto ile daha ön plana çıkarılmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)