Henüz açıklanmadı sanırım? Ben ösym'nin sitesinden aday işlemlerine girdiğimde Lys sonuçları falan çıkmıyorum. Bilgisi olan var mı?
Printable View
Henüz açıklanmadı sanırım? Ben ösym'nin sitesinden aday işlemlerine girdiğimde Lys sonuçları falan çıkmıyorum. Bilgisi olan var mı?
bence birisi dalga geçmek için yazmış bu haberi :D
Ösym başkanı Cnntürk te canlı yayında ders ders oranları veriyor.
yarın falan acıklarlar anca klasik bu zaten
https://sonuc.osym.gov.tr/
Burdan bakılıyor sanırım arkadaşlar, Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
açıklanmış millet
300k diye basarı sırası mı olur lan
85-90k arası İstanbul'da ne okunur?
287k başarı sırası benimde :D MF-4 de puan 170,xxx neyse İstanbul Üniversitesi Otomotiv artık
280.000 tm1 sıralaması Allah sonumuzu hayır etsin bu gidişle kastamonu yada karabük işletmeye gidecem :)
Mf-4 137k basarı sıralamam var, yata yata bunu yapmış olmaktan gurur duyuyorum! :D
Acaba 117k basarı sırası olan bolumu tercih etsek gelir mi ki?
beyler 5000-7000 arası oynuyorsa yani senin başarı sıralaman 117 ise sen 110 luk 112 lik yerleri tercih edebilrsin ben çok araştırdım bu sonuçları elde ettim...
girenleri, sonucunu alıp istediği yeri tutturebilen, tutturamayacak, zaten tutmayan herkese canı gönülden sabır ve hayırlısı neyse o olsun diyorum. Aile baskısı olmasa bile bizden bir beklentileri var ama ne olursa olsun siz 1 ve teksiniz, umarım en azından elinizden gelerek olmamıştır. yani yok çalışmadım, pişmanım gibi şeyler eminim en büyük hüzün kaynağı olucaktır. seneye bende gireceğim, bazı şeylerin bilincindeyim ama hala bir hazırlık bir çapa yok, umarım istediğim yeri kazanırım, kazanırsınız, kazanırız. Herkese seçim ve yerleşme konusunda Başarılar :)
Gençler 300k filan diosunuz yerleşebiliyormu bu sıradakiler yahu biz 70k olduk zor girmiştim üniye çok şanslısınız he :) Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre olsun herşey.
gediz üniversitesine gidicem sanırım ben özel :) yoksa o puanla çook zor
Seneye giricem sınava hedet itü endüstri bakalım herşey gönlünüzce olsun.