Henüz açıklanmadı sanırım? Ben ösym'nin sitesinden aday işlemlerine girdiğimde Lys sonuçları falan çıkmıyorum. Bilgisi olan var mı?
Henüz açıklanmadı sanırım? Ben ösym'nin sitesinden aday işlemlerine girdiğimde Lys sonuçları falan çıkmıyorum. Bilgisi olan var mı?
https://sonuc.osym.gov.tr/
Burdan bakılıyor sanırım arkadaşlar, Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
diyemedim ya la
280.000 tm1 sıralaması Allah sonumuzu hayır etsin bu gidişle kastamonu yada karabük işletmeye gidecem![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Mf-4 137k basarı sıralamam var, yata yata bunu yapmış olmaktan gurur duyuyorum!
Acaba 117k basarı sırası olan bolumu tercih etsek gelir mi ki?
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
beyler 5000-7000 arası oynuyorsa yani senin başarı sıralaman 117 ise sen 110 luk 112 lik yerleri tercih edebilrsin ben çok araştırdım bu sonuçları elde ettim...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
girenleri, sonucunu alıp istediği yeri tutturebilen, tutturamayacak, zaten tutmayan herkese canı gönülden sabır ve hayırlısı neyse o olsun diyorum. Aile baskısı olmasa bile bizden bir beklentileri var ama ne olursa olsun siz 1 ve teksiniz, umarım en azından elinizden gelerek olmamıştır. yani yok çalışmadım, pişmanım gibi şeyler eminim en büyük hüzün kaynağı olucaktır. seneye bende gireceğim, bazı şeylerin bilincindeyim ama hala bir hazırlık bir çapa yok, umarım istediğim yeri kazanırım, kazanırsınız, kazanırız. Herkese seçim ve yerleşme konusunda Başarılar![]()
TR - B13
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Gençler 300k filan diosunuz yerleşebiliyormu bu sıradakiler yahu biz 70k olduk zor girmiştim üniye çok şanslısınız heAllah yardımcınız olsun gönlünüze göre olsun herşey.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)