benim hiç hoşuma gitmiyor ne yakından ne uzaktan ara model gibi.
Printable View
benim hiç hoşuma gitmiyor ne yakından ne uzaktan ara model gibi.
Bayide amg fiyatı 106-109 TL iken sahibinden'de 120-130bin TL ...
Fotoğraflar da gayet iyi ama canlı duruşu benım pek hoşuma gitmedi malzeme kalitesi düşük gibi şirket araçları gibi duruyor
vites geçişleri çok güzel.
arkası çok basık boyum 1.93 kafam tavana değiyor.
arka diz mesafesi ideal.
kesinlikle amg alınmalı diğerleri çok boş duruyor.
C serisinden malzeme kalitesi düşük.
benim fikrim görünüm olarak önü hariç çok hoş.
Tek kapı C'de düşünülebilir..
Simdi siparis verilse en erken subat 15 te bayide oluyor. Bu tarz bir araba icin okadar beklemem. Birde yolda beyaz amg gordum sanki cls yi yikamissinda kuculmus gibi kasa tombik ve yuksek duruyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28800644/detay
galerilerde var, şimdi onlarla görüşüyorum...
CCyi her konuda tavsiye ederim, tasarımı, ki özellikle arka tasarımı, xenonun standart olması, dsgsi, hem 1.4 olup az yakması hem de 160HP olması (performansı cidden çok iyi), arka bagaj ve diz mesafesi çok iyi, baş mesafesi kötü değil. Ayrıca çok oturaklı ve "inanılmaz sessiz" bir araç.... Ben bir de bluetooth telefon kiti taktırdım tavsiye ederim, benim E92 335 ve E39 M5 kadar rafine bir araç... Büyüklüğüne birşey diyemiyorum ama onun dışındaki her konuda rahatlıkla önerebilirim... Bence fiyat olarak da çok uygun... Gerçi doğuş ama olsun...
şekil olarak güzel önde yıldız olması çok büyük bir etken tabiki
bu ucuz mersolar, ancak amg paketle çekilir, hangisi olursa olsun AMG paket olsun. Sokaklar buzdolabı beyazı spec A, C ve CLA dolu zaten
ucuz derken ?
Mercedes serisine göre elbette. Tutup citro ve pejo fiyatıyla kıyaslamadım elbette. Ama ileri de mersonun profilini nasıl etkileyecek görmek lazım. Mutlaka çok satacaklar, vergi avantajları vs vs vs. Fakat bence mercedes E serisi ile başlıyor, o da E180 değil elbet.
Gel e serisiyle başlıyor dediğin mercedesinin c serisi 1.8cgi motoru 7 ileri şanzımanı amg paket 19" jantlısıyla senle bir ankara istanbul yapalım. Ortalama hızımız gişeden gişeye 180km civarı olsun.
Ondan sonra beğenmediğin c hakkında tekrar yorum yap senden ricam.
2 tür kırmızısı var sanırım, özel bir kırmızı rengi var, bir test programında izledim. böyle bir renk böyle bir yanış yok..amg şart zaten.
Önden çekiş olması en kötü özelliği bence.
Görüntü AMG ve dolu olduğunda güzel, standart donanım rezalet.
Arka biniş iniş çok büyük sıkıntı, arka oturuş pozisyonu da o ufacık camı yüzünden kötü.
Bunlar dışında alınabilecek bir araba, ben olsam amg paket a serisi tercih ederdim bayan için.
Arkadaş fikir sormuş herkes fikrini beyan ediyor, güle güle kullan aracını.
Fanatizm yapmaya gerek yok herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide de yok arkadaş fikrini söylemiş.
Fanatizm yapıcak son adam benim. Altımda hitler 1.6 motorlu a3 varkende alttan ayaklarımı çıkarıp taş devrindeki gibi gidiyorum diyen de bendim:)
C varkende kızılay dağıtıyor diyen de benim. Ama ucuz merco denince tepem atıyor.:D Canavar gibi araba ama satıyorum ben de 2 ay içinde
Yaşı da görmedim yaş farkımız varmış şimdi dikkat ettim. Saygısızlık ettiysem kusura bakma:)
CLS alamamış parası yetmemişte CLA almış gibi sanki şahsi fikrim A serisi kesinlikle daha güzel en azından çakma durmuyor
CLA amg'siz basit dursa da şuan pek rakibi olmayan bambaşka bir segment. Mutlaka kaymagını yiyecektir Yıldız..
herşey iyi hoşta önden çeker olması bence en büyük eksik
abi araba ilk bakışta güzel duruyo tabi amg paketlisi fakat baktıkça bu araçta eksiklik var diyosun, yani ne üdüğü belirsiz, melez gibii bişey :) olmamış diyorsun, önden çeker olması da cabası, bence o paralar etmez, 77 bin TL'ye a serisi satılmıştı koltuklarına varana kadar spor ve güzeldi, benim çok hoşuma gitmişti, çok hoş bir tercih olur
elit derken, almış olduğum araba eğer beni elit yapacaksa boşverin hiç işim olmaz :)
bu arada yazmayı unuttum konuya, piyasada zaten CLA yok, 99.000 TL ye mercedesin salak satış politikasıyla galerilere dağıtılan ve de şu an 118bin tl istenen araçlar var sadece, şubatta geliyormuş yenileri...
CLS almaya karar verdik çok saçma bir şekilde, CLA nın tipi hoş hanımı idare eder derken sanırım onun 'bir büyüğü' CLS bana girdi... kısmetten öteye geçilmiyor :)