Abi CLS ne yahu. Yazıktır
Printable View
Abi CLS ne yahu. Yazıktır
Mercedese binince elitmi oluyor insan yada benmi oyle anladim:)
Otomobiller karakterinizin onune gecmesin bence
Adam 'Vikont' çıktı beyler,dağılın.
iyi de akıl var mantık var :) kim hatunun CLS kullanmasını ister ki? mantıklı araçları önderdim elbette ama o piyasada ne kadar mantıksız araba varsa hepsini buldu (BMW F30 GT, Infiniti FX37 vb)... ben parasının azlığı çokluğundan öte, verilen paranın karşılığı mı ona bakarım... CLS en azından belli bir pazarı olan araç, uzun süre de kullanılır diye düşünüyorum...
anlaşılan boşluğu görünce hemen öne atlamış araba:)
şimdi gelmek gitmek zor. sen örnek ver bana olmaz mı?
sabah kalkınca ben " yine sabah oldu heeamınaaa!!" diye kalkıyorum sen mesela " aaa evet bu sabah yine çok elitim...merilinnnn...merilinnnn! hey duymuyor musun beni lanet olası?? portakal suyum nerde ha?" diye mıi uyanıyorsun??
İlk gördüğümde bayıldım CLA'ya hatta o dönem yakın arkadaşım C bakıyordu, çok baskı yaptım git CLA al çok güzel diye, baktı beğenmedim dedi.. Ben sadece dıştan görmüştüm.. Sonra gittim baktım, cidden dediği gibi.. Albenisi çok fazla AMG'nin ama içi bildiğin A çıktı. C tercih etti, doğru da yaptı bence..
Yani CLA'mı C'mi olsa deseniz bile C derim kendi fikrim olarak.
Ama işin içine CLS giriyosa zaten konuşulacak bişey yok... Ha CLS olmaz da ne olur, Evoque olabilirdi hanım kullanacaksa bence.. İstenenle çok alakasız ama aklıma o geldi..
Tabi aynı kullanım süresi içinde hangisinin deer kaybı daha çok olur bilemiyorum onu.. Muhtemelen CLS her zaman altın gibi kalır.. Hayırlı olsun..
Bu elitlik ile ilgili bir hikaye anlatayım size...
Sene 2010 , Sevdiğim bir arkadaşım EVO 10 aldı , Tork ile tanıştırdık, gidiyor geliyor . Zaten Cumartesileri Tork'un eğlencesini bilmeyen yoktur, hoş muhabbet , soba başı kestane vs. vs.
Bir gün Hakan usta montaj yapıyordu , arkası bize dönük , bizim arkadaş dedi ki : " Yaw bu Tork'u çok seviyorum , burası çok elit bir mekan, elit insanlar geliyor" , Hakan abi döndü ve Şahin K edasıyla kükredi : "He yaaa Elitiz biz AMK!" :)
Hepimiz yerlere yattık tabi. Hala anlatır anlatır güleriz.
Bende elitim mesela , Takunia Airlines(THY) den Elite Plus kartım var...
CLA ilk çıktığında resimlerde görüp, "budur" dediğim; yollarda çıplak gözle gördükçe soğuduğum bir araç.
Malzeme kalitesi ve bazı halleri (donanımsal) Mercedes ismine yakışmıyor bence.
Eminim birçok insan resimlerdeki haline ve fiyatına tav oldu. Çok kullanışlı da değil arka koltukları; rahatsız. Amortisörleri sertti bence. Ama bu araçta ne aradığına bağlı bir durum tabii. Ama bir bayan kullanacaksa, sert amortisöre ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
Ben eşime bir araç alacak olsaydım ve bu Mercedes olacaktıysa, dolu bir A serisi almayı tercih ederdim.
artık hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin demekden başka bir şey sanırım düşmez :) ..
elitlik konusundada arabayla elitlik olur olmaz diye bir şey yok alırsın rollyroyce five tea time deyip serçe parmağını kaldırıp aracın arkasında 5 çayını içersin kasımpaşa manzarasına doğru yada şöförlü bir s classe 7 kasa tipinde bir aracın olur çek olum kebabçıya dersin yolda arka koltukda şampayanı yudumlarsın..
Beğenenler kusura bakmasın dıştan çakma CLS gibi duruyor. Ya da başka koreli bir firma cls taklidi çıkarmış bir araç gibi. İçi zaten A. Mercedes bokluyorum gibi anlaşılmasın. favorim E Coupe.
Bizde 1997 model E200 var.
Ben eski elitlerdenim, BAGZI arkadaslar gibi 2012 model daha 1 yillik elitlerden degilim. :D
Performans açısından tatminkar. Yol tutuşu ve frenlemesi gayet iyi. Konforu açısından değerlendirdiğimde bir mercedes gibi değildi açıkçası.
Bayan için ideal bir araç çünkü parketmesi ve görüş açıları çok rahat.
Boş versiyonu gerçekten çin araçlarımı andırıyor