User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
107 sonuçtan 96 ile 107 arası

Konu: Mercedes CLA Hakkında?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi affına sığınarak, madem CLS olabiliyodu konuşulacak şey değilmişki CLA))
    iyi de akıl var mantık var kim hatunun CLS kullanmasını ister ki? mantıklı araçları önderdim elbette ama o piyasada ne kadar mantıksız araba varsa hepsini buldu (BMW F30 GT, Infiniti FX37 vb)... ben parasının azlığı çokluğundan öte, verilen paranın karşılığı mı ona bakarım... CLS en azından belli bir pazarı olan araç, uzun süre de kullanılır diye düşünüyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Otomobiller karakterinizin onune gecmesin bence
    anlaşılan boşluğu görünce hemen öne atlamış araba

Alıntı Abdullah.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel bir hafta sonu misafirim ol cumadan pazara sana elitliği yaşatayım kendin anla fark et olurmu
    şimdi gelmek gitmek zor. sen örnek ver bana olmaz mı?

sabah kalkınca ben " yine sabah oldu heeamınaaa!!" diye kalkıyorum sen mesela " aaa evet bu sabah yine çok elitim...merilinnnn...merilinnnn! hey duymuyor musun beni lanet olası?? portakal suyum nerde ha?" diye mıi uyanıyorsun??

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de akıl var mantık var kim hatunun CLS kullanmasını ister ki? mantıklı araçları önderdim elbette ama o piyasada ne kadar mantıksız araba varsa hepsini buldu (BMW F30 GT, Infiniti FX37 vb)... ben parasının azlığı çokluğundan öte, verilen paranın karşılığı mı ona bakarım... CLS en azından belli bir pazarı olan araç, uzun süre de kullanılır diye düşünüyorum...
    İlk gördüğümde bayıldım CLA'ya hatta o dönem yakın arkadaşım C bakıyordu, çok baskı yaptım git CLA al çok güzel diye, baktı beğenmedim dedi.. Ben sadece dıştan görmüştüm.. Sonra gittim baktım, cidden dediği gibi.. Albenisi çok fazla AMG'nin ama içi bildiğin A çıktı. C tercih etti, doğru da yaptı bence..

Yani CLA'mı C'mi olsa deseniz bile C derim kendi fikrim olarak.

Ama işin içine CLS giriyosa zaten konuşulacak bişey yok... Ha CLS olmaz da ne olur, Evoque olabilirdi hanım kullanacaksa bence.. İstenenle çok alakasız ama aklıma o geldi..

Tabi aynı kullanım süresi içinde hangisinin deer kaybı daha çok olur bilemiyorum onu.. Muhtemelen CLS her zaman altın gibi kalır.. Hayırlı olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk gördüğümde bayıldım CLA'ya hatta o dönem yakın arkadaşım C bakıyordu, çok baskı yaptım git CLA al çok güzel diye, baktı beğenmedim dedi.. Ben sadece dıştan görmüştüm.. Sonra gittim baktım, cidden dediği gibi.. Albenisi çok fazla AMG'nin ama içi bildiğin A çıktı. C tercih etti, doğru da yaptı bence..

Yani CLA'mı C'mi olsa deseniz bile C derim kendi fikrim olarak.

Ama işin içine CLS giriyosa zaten konuşulacak bişey yok... Ha CLS olmaz da ne olur, Evoque olabilirdi hanım kullanacaksa bence.. İstenenle çok alakasız ama aklıma o geldi..

Tabi aynı kullanım süresi içinde hangisinin deer kaybı daha çok olur bilemiyorum onu.. Muhtemelen CLS her zaman altın gibi kalır.. Hayırlı olsun..
    Evoque da listedeydi ona da baktık ama biz baktığımızda sadece benzinli modeli vardı, ayrıca tek kapılıydı içini de beğenmemiştim, satış fiyatını haketmiyor bence ...

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evoque da listedeydi ona da baktık ama biz baktığımızda sadece benzinli modeli vardı, ayrıca tek kapılıydı içini de beğenmemiştim, satış fiyatını haketmiyor bence ...
    Hayırlı olsun Abi tekrar Ben hepsine uzaktan bakarak yorum yaptığım için alıcı konumunda durumun ne olduğunu bilemiyorum..

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu elitlik ile ilgili bir hikaye anlatayım size...

Sene 2010 , Sevdiğim bir arkadaşım EVO 10 aldı , Tork ile tanıştırdık, gidiyor geliyor . Zaten Cumartesileri Tork'un eğlencesini bilmeyen yoktur, hoş muhabbet , soba başı kestane vs. vs.

Bir gün Hakan usta montaj yapıyordu , arkası bize dönük , bizim arkadaş dedi ki : " Yaw bu Tork'u çok seviyorum , burası çok elit bir mekan, elit insanlar geliyor" , Hakan abi döndü ve Şahin K edasıyla kükredi : "He yaaa Elitiz biz AMK!"

Hepimiz yerlere yattık tabi. Hala anlatır anlatır güleriz.

Bende elitim mesela , Takunia Airlines(THY) den Elite Plus kartım var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu elitlik ile ilgili bir hikaye anlatayım size...

Sene 2010 , Sevdiğim bir arkadaşım EVO 10 aldı , Tork ile tanıştırdık, gidiyor geliyor . Zaten Cumartesileri Tork'un eğlencesini bilmeyen yoktur, hoş muhabbet , soba başı kestane vs. vs.

Bir gün Hakan usta montaj yapıyordu , arkası bize dönük , bizim arkadaş dedi ki : " Yaw bu Tork'u çok seviyorum , burası çok elit bir mekan, elit insanlar geliyor" , Hakan abi döndü ve Şahin K edasıyla kükredi : "He yaaa Elitiz biz AMK!"

Hepimiz yerlere yattık tabi. Hala anlatır anlatır güleriz.

Bende elitim mesela , Takunia Airlines(THY) den Elite Plus kartım var...
    Elit adamın en büyük eğlencesi c.tesileri arabaya kendisinin girişmesi, eve yağlı kirli gelmesidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CLA ilk çıktığında resimlerde görüp, "budur" dediğim; yollarda çıplak gözle gördükçe soğuduğum bir araç.
    Malzeme kalitesi ve bazı halleri (donanımsal) Mercedes ismine yakışmıyor bence.
    Eminim birçok insan resimlerdeki haline ve fiyatına tav oldu. Çok kullanışlı da değil arka koltukları; rahatsız. Amortisörleri sertti bence. Ama bu araçta ne aradığına bağlı bir durum tabii. Ama bir bayan kullanacaksa, sert amortisöre ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
    Ben eşime bir araç alacak olsaydım ve bu Mercedes olacaktıysa, dolu bir A serisi almayı tercih ederdim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    artık hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin demekden başka bir şey sanırım düşmez ..

elitlik konusundada arabayla elitlik olur olmaz diye bir şey yok alırsın rollyroyce five tea time deyip serçe parmağını kaldırıp aracın arkasında 5 çayını içersin kasımpaşa manzarasına doğru yada şöförlü bir s classe 7 kasa tipinde bir aracın olur çek olum kebabçıya dersin yolda arka koltukda şampayanı yudumlarsın..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beğenenler kusura bakmasın dıştan çakma CLS gibi duruyor. Ya da başka koreli bir firma cls taklidi çıkarmış bir araç gibi. İçi zaten A. Mercedes bokluyorum gibi anlaşılmasın. favorim E Coupe.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 1997 model E200 var.
    Ben eski elitlerdenim, BAGZI arkadaslar gibi 2012 model daha 1 yillik elitlerden degilim.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performans açısından tatminkar. Yol tutuşu ve frenlemesi gayet iyi. Konforu açısından değerlendirdiğimde bir mercedes gibi değildi açıkçası.

Bayan için ideal bir araç çünkü parketmesi ve görüş açıları çok rahat.

Boş versiyonu gerçekten çin araçlarımı andırıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)