Yazını okurken gaza basınca sesin gittiğini anladım diyince direk bijon diye aklıma geldi. Çünkü aynısını başıma geldi. Hatta ben biraz daha hızlandım sonra direksiyona vurdu indim bijon anahtarı ile yokladım düzeldi.![]()
Yazını okurken gaza basınca sesin gittiğini anladım diyince direk bijon diye aklıma geldi. Çünkü aynısını başıma geldi. Hatta ben biraz daha hızlandım sonra direksiyona vurdu indim bijon anahtarı ile yokladım düzeldi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Önemli şeyler gerçekten, aslında forumda bu tip konular açılabilir bililendirmek amaçlı, çünkü bilmeyen arkadaşlar var aramızda mesela ben konunun başlığını okudum ve bijon aklıma geldi direk konuyu okumaya başladığımda tamam bijon gevşemiş dedim ve sonucunda bijonun gevşediğini okudum...
Konudan kastım mesela bu konu üzerinden yola çıkarsak atıyorum araçla yolda giderken tekerden şöyle bir ses geldiği zaman (arkadaşın örnekte verdiği gibi )gaza yüklendiğinde lastik hızlı döndüğü için merkezliyor ve lastik balans yapmamaya başlıyor dolayısı ile ses kesiliyor,fakat hız düştükçe balans artıyor ve küt küt ses yapıyor, bu gibi durumlarda yapılması gereken ilk şey bijonların kontrolü diye öğretici konular olsa herkes daha dikkatli ve bilgili olmuş olur.
Ben babamla birlikte aynı şeyi yaşadığım için biliyorum ama bizim gibi şanslı olmayanlar olabilir. Bu arada büyük geçmiş olsun Allah korumuş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)