Takİp..................
Printable View
Takİp..................
Arkadaşlar Turkcell hesabım uygulamasından salla kazan kampanyası tekrar başlamış 1gb kazandım
Yakıtı boktan biliyorum ama düşünen olursa bkm gene kampanya yapmış. 75 al 50 öde
Bu aralar biraz dardayım. 3-5 lira ekmeklik bırakacak bir araç var mı sağda solda?
[QUOTE=Birkan61;8290164]ufacık kavanozla iki çiçeğe 140 lira ben verdim zaten hahahahah lanet gün :D
hahahah Denk getirdiklerinde acımıyorlar :)
Ankara'da yaşayan yada Ankara'dan araç alacaklar için
UMRAN oto ekspertiz bayiisinin açılışı sebebiyle pazartesi ve salı günü 1 TL'den araç ekspertizi yapacak.
Saray cumhuriyet mh Turgut özal bulv 185/8 pursaklar
Pioneer indash teybi olup navigasyonu olsun isteyenler kaçırmasın. ben aldım. Kargonun gelmesini bekliyorum. Kargo dahil 65TL.
Almadan önce uyumlu olduğu modellere ilandan ve digicom resmi sayfasından bakmayı unutmayın.
Roadstar Navi Box 8 Pıoneer Multimedya Navigasyon Aparatı Fiyatı
picodi.com çeşitli markalar için indirim kuponları bulunuyor işine yarayan olabilir.
Harici harı disk ihtiyacı olan varsa Kipa'da wd nin 1tb hard diski 209 lira vatanda satış fiyatı 259 şuan bulunduğunuz yerdeki Kipa'da mutlaka vardır :)
-Avansas'ta şu an kargo bedava.
-Bizim Toptan'ın fiyatları genel olarak iyi,bakmanızı öneririm.
Turkcell hesabım uygulamasını güncelleyin arkadaşlar 4.5g nin yıl dönümüne özel salla kazan ile 2 kat internet hediye ediliyor. 4.5G kart sahibi olmanız gerekli.
Alıntı:
4.5G nin yil donumunu 2 kat internet ile kutluyoruz! 30 gun boyunca gecerli, Turbo Ekstra 6 GB Data paketinize ek Katlanan 6 GB HEDIYE interneti hattiniza yukledik. Katlanan tum paketlerinizi Hesabim dan goruntuleyebilirsiniz.
Bluetooth kulaklık jbl marka vatanbilgisayarda bugüne özel 153 lira normalde 219 liraydı alıcamtom denk geldi :) spor felan için ideal kaçemayın
Tam olarak fırsat mi bilmiyorum ama, Renault bayilerinde Türkiye geneli 15 tane 2016 model makyajlı kasa clio sporttourer joy paket var sıfır km.
Fiyatları 63.750 tl ile 65.5 bin tl arası değişiyor.
2017 modellerinin fiyat listesi 76 bin tl civarı. Binici icin kasa makyajlı ve sıfır olduktan sonra 1 yas küçük olması aradaki 12 bin tl lik fiyat farkı icin devede kulak. Düşünen varsa hayırlı olsun diyeyim
clio ya o kadar para verilir mi diyenleri herkesin kendince yeterli sebepleri vardır kararlarında diye saygıya davet ediyorum
firsat olabilir mi bilemedim ama biraz once goodyear yaz latigi aldim 1.470 tl ye 150 tl opet yakiti
ve 1 yil yol yardimi verdi 1300 civarina gelmis oldu 2017 mart uretimi 225-45-17 asimetrik 3 almayi dusunen varsa degerlendirilebilirnir :)
1400 e 225-45-17 bridgestone aldım ben geçen ay.bpde 50 tl yakıt verdiler
Bu ayki akaryakıt kampanyaları;
Bp - Maximum
Poaş - Bonus
Opet - Paraf
Beyler Hepsiburada.com indirim kodu olan varmı elinde?
Bir fırsat da benden gelsin.
Amazon.com: AmazonBasics Bluetooth Hands-Free Car Kit with 3.5mm Aux Jack: Cell Phones & Accessories
Aracında aux olup da bluetooth'u olmayanlar için çok makul bir alet. Çakmaklık girişine tak aux'a bağla bluetooth özelliği olan stereo sistemin olmuş olsun :) Çok mantıklı ürün, düşünenlere.
Kampanya iptal olmazsa Vodafone'da, "Market25" yazıp 6666'ya gönderdiğinizde,25 liralık A101 indirim kodu geliyor.Alt limit bilgisi şu an yok.Gelişmeleri yarın marketlerde öğrenecek kod sahipleri.:)
a101 şifresi geldi alt limit filanda söylememişler vodafone yada a101 sitesinde de bilgi bulamadım. hadi hayırlısı :)
bana da geldi şifre. ne zamana kadar kullanabilcez bunu
Bir an önce kullansanız iyi olur.Kasiyer problem çıkarırsa bunu söyleyin.
https://i.hizliresim.com/7qz4zv.jpg
A101 düzeltme mesajı geldi : teknik hata nedeniyle şifreniz geçersizdir. kampanya koşullarına uyan abonelerin şifresi 22 mayısta sms ile paylaşılacaktır diye.
kampanya koşuluna uyan abone ne acaba?
A101'de sıfır Vodafone hat satışı da yapılıyor.
Hat alanlar için böyle bir jest düşünmüşler.
Yanlışlıkla genele açılmış diye duydum.
A101 bünyesindeyim.
Selamlar şu ürünü almayı düşünüyorum, daha önce netten hiç alışveriş yapmadım bi sıkıntı olurmu sorıyım dedim,bide bodrum için ekstra kargo ücreti alınıyormudur arkadaşlar .
Hummel REFLEX TOTAL TONAL SS17 Siyah Erkek Sneaker
SON FIRSAT!!!
İlan No: 415327893
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Daha 3-4 ay önce 55bin tl ye koyulmuştu bence güzel bi fırsat
İlan ile alakam yoktur
Fiyat iyi. Aynı modelin koyu yeşilini babam aldı. Liste fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum.
Yolunuz düşerse Muğla'daki bir avm'de Hummel outlet mağazası var. İnternette dahi bulamayacağınız fiyatlara satılıyor ürünler. Ayakkabı stoğu pek yoktu ilk başta, şimdiye artmıştır herhalde.
Hepsiburada'da hummel da güzel indirimler vardı düşünenler bakabilir
HB de liqui moly motor yağlarının fiyatları bayağı bi düşmüş ben kendi aracima alacağım zaman 200 liranın üzerindeydi. İhtiyacı olan değerlendirebilir.