Migros'ta büyük indirimler var. Ayın 24ünde 60 liralık alışverişten sonra tavuğu kg fiyatı 1 liraya düşüyormuş. Alışverişin En Keyiflisi – MİGROS
Printable View
Migros'ta büyük indirimler var. Ayın 24ünde 60 liralık alışverişten sonra tavuğu kg fiyatı 1 liraya düşüyormuş. Alışverişin En Keyiflisi – MİGROS
Pegasusta %50 indirim var, ileri tarihli bilet alacaklar kacirmasin
N11 de buyuk indirimler var millet jack jones deri ceketi 70liraya aldim az once goz atmanizi tavsiye ederim. Mobilde ayri indirimlerde oluyor
aliexpress de 11.11 indirimi var :)
gearbest.com' da da güzel indirimler var. Tavsiye ederim.
ps4 almayı düşünen varsa slim kasa + 3 oyun
Amazon.de: Einkaufsangebote: PlayStation 4 - Konsole (1TB, schwarz,slim) inkl. Uncharted 4 + Driveclub + The Last of Us
kargo gümrük vergi dahil 297 euro , oyunları 100tl den sayarsak ki düzgün oyun veriyor 800 tl ye falan geliyor çok iyi fiyat (en ustteki amazon.de satıcısından eklemek gerekli sitede türkce dil seçeneği var)
Güzel gözüküyo paket, nerdeyse aynı fiyatta xbox one buldum yine 2-3oyun yanında olan paketlerden, onun gümrük vergisi 110euro çıkıyor bu senin paylaştığın ps4 ün 45euro gümrük vergisi çıkıyor. Gümrük vergisi kalemi altında bişeyler döndürüyor bu amazon ama du bakalım çözemedim henüz.
xbox one
Ürünler : EUR 251,71
Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
İthalat Ücreti Depozitosu EUR 110,64
ps4
Ürünler : EUR 251,26
Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
İthalat Ücreti Depozitosu EUR 45,23
herzaman yüksek alıyor , xbox un satıcısı amazon mu ? aslında depozito bu
ben geçen aylarda g920 direksiyon aldım 66 pound depozito aldı ürün geldikten sonra 40 pound iade etti :D
ama iade olayı şans onu duşunmeden sipariş vermek mantıklı , bu arada tl olarak odeme yapmayın sakın amazonda kur çok yüksek
500Bin Ayakkabı - Anasayfa ayakkabı alıcaklar kaçırmasın güzel indirimler var
Bu gece Decathlon'da 00.00-08.00 arası kargo bedava.
Hepsiburada sitesinde akşam boyu güzel indirimler var
Sıfır araçlarda güzel kampanyalar var mı bildiğiniz duyduğunuz ?
Blueway Apple İphone 6 - 6S Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu + Fiyatı
Baya bi uygun. Bence yumulsun herkes :D
Yakın zamanda mont almayı planlıyorum var mı güzel indirimlerle alabileceğimiz bir şeyler?
Su ara en buyuk ihtiyacim yeni dogan bebek malzemeleri bu tarz guzel indirimli malzemeler olursa paylasin lutfen :)
Bm1736 Plains Butte Mid Waterproof - Bm1736231 - Columbia Bot Fiyatı
Bu tarz bot bakınıyorum indirimde olduğnu gören olursa bana yazsın :)
3101macbook | Teknosa.com
işine yarayan olur bilemem de
sabah direkt bitti 256GB olanı
Defacto %10 indirim kodu ;
Alıntı:
GRNTDF10XNHHCJQV
Şok marketlerde, Piranha bluetooth kulaklık 29,90'a.Alanlar memnunmuş,ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
TREK bisiklette 2.bisiklette %50 var mış 28 Şubat'a kadar ...
Piranha dan 2-3 ürün aldım şimdiye kadar hiçbiri güldürmedi.
ihtiyacı olan varsa alttaki ürünü uzun zamandır kullanıyorum oldukça başarılı. Alternatif kaynaklardan daha uyguna bulunabilir.
2KM102S TONE BLUETOOTH KULAKLIK- (SİYAH) - Vatan Bilgisayar
Hepsiburada'da motor yağlarında %20 indirim var.
FLO ayakkabı, 1 alana 1 bedava (yani ucuz olanı bedava).....
N11 de pulsar ve lorus saatlerde güxel indirim var. Pulsar PT3645X Erkek Kol Saati bu ürün 160 lı rakama düştü. Seiko ile aynı denebilir seiko da fiyat malu. Ben başka bir modelini kullanıyorum gayet sorunsuz.
kedi evi konusu vardı biraz baktım bulamadım malesef.. bunuda yeni gördüm sadece kargo parasına gönderiyorlar.. ben bugün sipariş verdim almak isteyen olursa:
Trend Kedi/Kopek Kulubesi
Şahsıma özel çiçek sepetinden indirim kodum var
Yengeye jest isteyenler için :D
Alıntı:
CicekSepeti.com'dan Çiçek ve Bonnyfood ürünlerinde %20 , Bonnygift ürünlerinde %15 indirim
Alıntı:
kodunuz: 0EZKteBf
Mutlu günler dileriz.
*İndiriminiz Rozetli Ürünlerde geçerlidir.
Kullanilmis diyo la birkan :D