SAMSUNG GALAXY NOTE 10 256 GB AKILLI TELEFON FİLDİŞİ BEYAZI - Vatan Bilgisayar
burada da 9.899, yurt dışı cihazlara 1.500 TL'de kayıt gerektirdiğinden bana mantıklı gelmedi
Printable View
SAMSUNG GALAXY NOTE 10 256 GB AKILLI TELEFON FİLDİŞİ BEYAZI - Vatan Bilgisayar
burada da 9.899, yurt dışı cihazlara 1.500 TL'de kayıt gerektirdiğinden bana mantıklı gelmedi
Yukarıdaki note 10 muş
note 10 plus samsung garantili 9.300 Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB (Samsung Turkiye Fiyatı
aynen türkiye garantili diyor.
Net bilgi;
n11 de 11.11 de elektronikler de iyi bir indirim olacak.
n11 ile çalışan bir arkadaşım iletti. @speed_emre haberin olsun :)
lastiklerde indirim olur mu acaba ya
kupon topladım ama bi de extra indirim olursa çok tatlı olur valla
n11'de fiyatları bugünden itibaren arttırmak yasaklandı. Büyük bir hazırlık var 11.11'e. Alışveriş yapacaklar fiyat takibi kısmından 31.10 ve öncesi fiyatını kontrol edip alsın derim.
Not: bir n11 esnafı :)
11.11'de geçen seneye göre katılım payı tarzında ek maliyet eklediler ve indirim algısı yaratmak için yüksek bir fiyattan aşağı vurmak gerekli. Fiyat artışları bu sebepten olabilir. Bir de kasım ayı için Enplus da bazı ürünlerinde indirim miktarını azalttı. Çoğu firma bu şekilde hazırlık yapmıştır. Katılımcı firmaların kendi sitelerine de bakmak lazım. Ödeme şirketleri komisyonlarını düşürdüler. Bir de eski yüksek kura göre fiyatlama yapıp yeni ithalat varsa güzel indirim oranları yakalanabilir. Elektronik ve otomobil grubu haricinde Trendyol'un n11'e göre daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
N11deki passatlar 192-195 lira arası cam tavan ,1 yıl bakım paketi mtv gibi hediyelerle birlikte. 170 bin civarına da alanlar olmuş bayiden sanırım ama makyajlı mı makyajsız mı bilmiyorum. Baya beklemiştim ciddi ciddi almayı da düşünüyordum ama fiyat pek mantıklı gelmedi. 180 civarına olsaydı alabilirdim sanırım.. pek cazip gelmedi
n11deki passatlar makyajsız kasa, doğuş şuan makyajlı orta donanım tdı dsgyı 210 civarına veriyo. Yaklaşık 10-15 bin civarı bir fark var.
Alıntı:
Kampanya döneminde ürünlerinizin fiyatlarını artırmanız, n11 üyelerinin güvenini zedeleyecek ve onları farklı adreslere yönlendirecektir. Bu nedenle, bugünden (31.10.2019) itibaren satıştaki ürünlerinizin fiyatlarında artış yapmanız mümkün olmayacaktır. Söz konusu kısıtlama 11.11 gecesi sona erecektir. Ürün özelliklerini ve stoklarını güncellemek, fiyatları düşürmek gibi diğer tüm işlemlere ise devam edebilirsiniz.
Benim kategorimde 11.11 için +%4.20 ek maliyet var. Ben neden fiyatı kırıp zarar edeyim ki. N11 kupon dağıtarak sadece kendi karında vaz geçiyor. O vazgeçtiği miktarıda ek bedel olarak satıcıya yüklüyor.Alıntı:
Değerli İş Ortağımız,
Yılın Alışveriş Günü 11.11 yaklaşırken site ziyaretçilerimiz ve siz değerli iş ortaklarımıza yönelik hem site içinde tasarım ve geliştirme iyileştirmeleri yapıyor hem de çeşitli reklam kampanyalarıyla en verimli performans için çalışıyoruz. Bu kapsamda, 11 Kasım’da n11.com üzerinden yapılacak satışları artırmak için reklam, pazarlama, tanıtım ve sair hizmetlerimizin çeşit ve kapsamlarını da paralel olarak artırdık.
Bu sebeple, Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesi kapsamında, 11 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek satışlar üzerinden tarafınıza Reklam Ek Hizmet Bedelleri faturalandırılacaktır.
Ek Hizmet Bedelleri, 11 Kasım 2019 günü 00.00 - 23.59 saatleri arasında gerçekleşecek satış tutarları üzerinden hesaplanarak Kasım ayı içerisinde tarafınıza faturalandırılacaktır.
İlgili kategorilere ait Reklam Ek Hizmet Bedellerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
Trendyol, hb, n11 fahiş komisyonlarla çalışıyor. Amazon komisyonları ve vadesi iyi olmasına rağmen şu açığı değerlendiremiyor. Nasıl bir ekip yönetiyor türkiye operasyonunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Alacağınız ürünü en uyguna bulacağınız yer satıcının kendisi fakat amatörlükten onlarda bunu değerlendiremiyor. Çoğu satıcı gitmiş kendi sitesinde daha pahalı fiyat yazmış.
Komisyonları anlamanız için şöyle örnek vereyim. Ben ücretsiz kargoyla kendi sitemde 49 birime sattığım ürünü, amazonda 53, gittigidiyorda 55, n11'de 59, hepsiburada ve trendyolda 69 birime satıyorum ve sonuçta aynı para kalıyor elime. Şuda var en çok n11'de satış yapıyorum :)
genelde internetten çok az şey alırım, hep de n11'den aldım, bir kere sıkıntı oldu macbook için aldığım batarya yan sanayi çıktı 1 ay içerisinde parayı iade ettiler, biraz pahalı olabilir diğer sitelere göre fakat bana güven veriyor. Ve siz onay vermedikçe satıcıya para aktarılmıyor.
N11 mı yoksa Black frıday mı daha indirimli olur?
Bu arada hepsiburada günde 4 ürüne özel indirim yapıyor gerçekten de yapıyor 2 defa kullandım 1inde döküm tava aldım piyasada en ucuz 90 lira ben 60a aldım 2. De şimdi lambader aldım kargosuz en uygun 80 Di ben 44e aldım
şöyle bir durum da var. çoğu zaman ürün alacağımda n11 hepsiburada gibi yerlerden ürünü incelerim ve satıcının kendi sitesi adresi vs varsa onunla iletişime geçerim. sizin dediğiniz gibi fiyat genelde daha yukarıda olur kendi sitesinde. iş böyle olunca n11 üzerinden alırım ürünü. satıcı kendisini düşünmüyorsa ben neden düşüneyim diye geçiririm içimden.
küçük esnaf böyle böyle bitiriyor kendisini. günlük yüksek kar edebilmek için ayağına gelen müşteriyi kandırma peşindeler. teknoloji çağında müşteriyi en fazla 1 kere kandırabileceklerinin farkında değiller resmen. internetin bu denli etkin olduğu bir dünyada kandırılan bir müşteri kaybedilen bir çok müşteri bunu öğrenmeleri gerekiyor.
Onu ben de yapmaya çalışıyorum. İmkan varsa firmaya ulaşıp diyorum ki "Bak ben bilmem ne sitesi üzerinden değil, direkt senden alayım ama site komisyonunu düş, güzel fiyat ver." Kabul etmezse aracı siteden alıyorum.
Aynısını yemeksepeti sitesinde de yapıyorum. Sık sık yemek yedeğimiz 2-3 mekan var yakında. Konuştum onlarla, siparişimi direkt telefon ile veriyorum, yemek sepeti komisyonu kadar indirimli yolluyor bana.
Adam kazıklama sevdasına kendi kendini sömürtüyor pazaryerlerine. Benim ürünü satınca elime geçmesini istediğim para belli. Bunun basitçe hesabını yapıp listelemelerimi ona göre yapıyorum. Nereden satarsam satayım kar marjım aynı. Nereden alırsa alsın iade ve değişimde sorun yaşatmam. Sorun olmayınca müşteri sürekli alışveriş yapıyor. Her seferinde yeni müşterilere ulaşma maliyetin yok, zaten sadık bir kitlen oluşmuş. Dediğin gibi bu çağda en fazla 1 kere kandırırsın. Müşteri kötü yorumu yazar bir dahada yüzüne bile bakmaz.
hb indirime girdi
n11de 480den 510a çıkan ürün şu an hb de 430 lira
iphone 8 plus ya da xr almam gerekli. nereyi tavsiye edersiniz?
Diğer sitelerden de fiyatlarını araştırın. Bir tencere seti alacaktım. Enplus sağolsun, indirimini kısınca diğer sitelerdeki fiyatları da yükseldi. amazon.com.tr'den 1000 yerine 780'e aldım. O ürün için beklememe gerek kalmadı. Tefal ürünlerinde de hepsiburada da bu aralar çok güzel fiyatlar denk geliyor. n11 kadar trendyol'a da bakın. Ürün çeşitliliği de fazlasıyla arttı. Epey, akakçe gibi sitelerden karşılaştırarak alışveriş yapmakta fayda var.
Öyle ama n11 gibi siteleri vitrin olarak görüyoruz. Müşteri kitleni genişletebilmek adına faydalı oluyorlar. Komisyonları fahiş dursa da müşteri ürünü taksitle aldığında ödeme şirketinin kestiği komisyon da %10'lara yaklaşıyor, üstüne anlaşmalı kargo fiyatları da daha düşük olunca bayi, vitrin gibi düşünüyorum. Herkes tek çekim alsa ya da vade farkı yansıtılsa zaten görülen fiyatlar %5 daha aşağı çekilir:)
evet beyler bayanlar bu büyük tiyodur ; kaçırmayın...
istanbul emaar alışveriş merkezinde ( Emaar Square Mall | Eğlence ve Keyifli Alışverişin Merkezi )
kasım 29-30-01 aralık tarihleri arasında alışveriş yapan ilk 3000 ila 5000 kişi (şuan tam net değil)
alışveriş tutarının %70'i geri iade edilecek bir kampanya olacak.
bunu 2-3 ayda bir yapıyolar ama pek dillendirmeden.
olay şu ; bir limit koyuyolar diyelim örneğin max 5000tlye kadar.
bu kampanyaya katılacak firmalar "biz varız yada yokuz" diyor (geçenkinde media markt ben yokum demişti misal,samsung katılmıştı ama)
5000lik alışverişin sonunda danışmaya gidip fişinizi gösteriryorsunuz (tabi alışveriş esnasında ilk 3000 yada 5000 kişi artık sayı neyse ona dahil olup olmadığınızı öğrenebiliyorsunuz) size param kart çıkartıyolar , bildiğiniz debit kart.
32 gün içinde alışverinizin %70ini bu debit karta yüklüyolar.
bu debit kart sadece emaar avmde, gene sadece kampanyaya katılan mağazalarda geçiyor.
nakit vs geri alınamıyor.
ilgilenenler kaçırmasın derim ;)
evet n11 ağır mıçtı, sabahtan beri hiç bir gelen siparişle ilgilenemiyorum, site göçük. alıcı tarafını bilmem ama mağaza olarak bayağı mağdur olduk. :)
EMAAR BLACK WEEKEND - Emaar Square Alışveriş Merkezi Resmi Websitesi
Flood olacak ama kendim buldum.
26-29 Kasım da Migros da Iphone 11 5999TL. Migros uygulamasında fırsatlar sekmesinde çıkıyor.
teşhir ürünleri de oluyormuş, bence almayın, yurtdışından alıyorum ben hep, imkanınız varsa yüksek kayıt ücretlerine rağmen en iyi alternatif
Black Friday Araba Kampanyaları! Opel İnsignia 2019 Kampanya İndirim Fırsatı İle 40 Bin TL Daha Ucuz!
Yüzde 40 indirim dogru mudur? Normal satış fiyatları neydi insignia 120. Yılın?