spigen'in mallarında hepsiburada %30 indirim var , ekran koruyucular falan 2li pakette 500tl civarı (tanesi 250 tlye geliyor)
Printable View
spigen'in mallarında hepsiburada %30 indirim var , ekran koruyucular falan 2li pakette 500tl civarı (tanesi 250 tlye geliyor)
Fırsat mı fırsatçılık mı bilemiyorum ama aktarayım. Mediamarkt ve Dyson'ın kendi mağazalarında satışa sunduğu Dyson airstrait modelli kuru/ıslak saç düzleştirici maalesef sürekli sıfır stok ( Satış fiyatı 19.000 TL ). Ancak internet sitelerinde 27.000 TL'den başlayarak satılıyor 35.000 TL'ye kadar çıkıyor. Ben 3 tane mediamarkt ile kavga ettim şikayet kaydı açtım ancak satmıyorlar. Stoklarındaki malı vermiyorlar.
Ayrıldı parasını peşin aldık diyip satmıyorlar, görevlilerden bir tanesi hepsini şikayet ettiğimi görünce ''Ben bu işin içinde yokum abi'' diye geldi. Ne işi dedim, internete koyuyorlar satılınca kendileri alıp kargoya veriyorlar dedi. Vay anasını sayın seyirciler. Satış personelinden müdürüne hepsi içinde. Anneler günü geçsin öyle denk gelir artık, siz bulabiliyorsanız ve bu işleri yapıyorsanız deneyin inanılmaz satıyor.
Not: Ben hala 1 tane bile alamadım çünkü hiç bir yerde yok maalesef.
Ekran kartları satışının popüler olduğu dönemde vatan bilgisayarda buna benzer olay yaşadım, istediğim ürün bulunduğum şehirde yok. Başka şehirde olduğunuzdan kargo yapmıyoruz diye yanıt aldım. müşteri hizmetleride onları destekledi elektronik ürün vs vs bahaneleri.. amaç ekran kartının yanında birşeyler satmak... neyse tanıdıkla çözmüştük o işi. maalesef al-sata çok iyi alıştık ülkece
yo , örnek ; Hepsiburada.com | Guvenlik
Yaz aylarında daha çok tükettiğim için stok yapayım dedim. Ama yanlışlıkla bir şey farkettim :)
Amazon Prime üyelerine 400 TL üzerine 100 TL indirim var.
Rexona 200 ML deodorantların market fiyatları 116 - 136 arası değişiyor.
Bu şekilde, 4 tane sipariş verirseniz tane 89 a geliyor.
Benim gibi çok fazla kullananların aklında olsun.
ne zamandır almak istiyordum.
son zamanlarda gördüğüm en dip fiyat
niyetlenen varsa alsın
Logitech
Logitech Z906
Logitech Z906 5.1 Surround Ses Hoparlor Sistemi, Coklu Giriş, THX Sertifikalı, 1000 W Dolby Digital/DTS Kod Cozme Ozellikli, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Just a moment...
bunu satıyorum. Eski meski ama taş gibi sesi var :)
Digiturk u bilmeme Tv+ vardı ondan alıyordum. 2 türlü alıyordum
1. TV de sony. ses sistemi çıkışını seçiyordum. HDMI üzerinden sesi iletiyor sistemden veriyordu.
2. TV+ kutusunda S/PDIF çıkışı var. kabloyla direk sisteme girip alıyordum.
Sony-sony olunca tek kumandayla rahat güzel oluyordu.
Okula renkli yazıcı almam lazım öneriniz nedir dostlar
Epson diyorum Gökhan hocam. Okulda kullanıyoruz gayet iyi. Sadece çok uzun süre çıktı almamaya dikkat et. Kafaları tıkanabiliyor.
Karcher K3 120 Bar Yuksek Basınclı Yıkama Makinesi - Bahce Depo
Satıcının sağlamlığını üstün körü araştırdım. Kısa süreli bi indirim muhtemelen ama çok uygun fiyat.
Bayburt adresli gözüküyor ama fiyatlar fazla iyi bu nedenle riskli geldi, varmı bayburtta kimse bu lokasyona yakın geçerken bi teyit etse
bahcedepo nun vergi numarası rotatek diye bir firmaya kayıtlı vergi daireside sultanbeyli gözüküyor. Google haritalarda da adrestede bir şey çıkmıyor aratınca.
Bahçe depodan bahçe malzemesi almıştım yanılmıyorsam geçen yıl, burası galiba diğer alışveriş siteleri gibi farklı satıcıların oluşturduğu sanal pazar şeklinde çalışıyor
Vallahi çalsalar bu fiyata satılmaz ilginç rakam
Kobay olacaktım Sanal Kartla ödeyeyim dedim ama ücreti nakit eft-havale istiyorlar. Kartla ödeme seçeği yok ilginç.
domaini 6 gün önce register etmişler, sitede etbis kayıtlı logosu var ama etbis de site adresini aratinca kayıt gözükmüyor.
+ bir ürünü bu fiyata satmalarına; üstte arkadaşında dediği gibi çalsalar bu fiyata satamazlar.
https://i.ibb.co/PvxPgJBD/1.png
https://i.ibb.co/xt4SbzQ3/2.png
site wordpres woocommerce, hazir şablon yapıştırıyor bunlar seri seri her ay 1 tane site patlatıyorlardır. bayburttaki adres streetview in olmadığı yerden seçilmiş :D
net sazan.avi
Gezerken denk geldim, kış geliyor belki ihtiyacı olan vardır. Renkleri de mevcut.
Nautica Erkek Yeşil Mont Ceket & Mont J47015T-3UW | FashFed
Karcher yedek parça için k3 aldım mersinden 1500 tl ye su kaçırıyor vs. Bu fiyata sazan avi dir
Ariza degil dolandirici bunlar.
Sikayetler patlamis 3 gunde
Bahcedepo.com - Şikayetvar
adamlar 2 günde voleyi vurup direk Suriyeye geçip oradan da izlerini kaybetttirmişlerdir. Şikayetim de 53 şikayet var bunun en az 5 katı da hala sipariş bekliyordur iyi niyetle. Ortalama 2bin liradan sen düşün vurgunu. Yarım milyon kaldırdılar bir anda.