Bende dell g3 vardı iş için kullandığım çok büyük kalıyordu daha ufak bir şeyler bakınırken ilaç gibi geldi bu 13" airim vardı daha önce o yüzden boyut da çok güzel denk geldi.
Printable View
Bende dell g3 vardı iş için kullandığım çok büyük kalıyordu daha ufak bir şeyler bakınırken ilaç gibi geldi bu 13" airim vardı daha önce o yüzden boyut da çok güzel denk geldi.
Çok pardon 439.00 tl indirim olduğu belirtilmiş sonradan farkettim
Sağlık çalışanları ve 1. Derece yakınlarına Peugeotta 3008 Allure 1.5Bluehdi modeli için 487.000 liste fiyatından 430.000e kampanyası var düşünenler bayileri değerlendirebilir.
Monitörsüz olarak ben de aldım bugün. matebook 13 r7den.
Siteden yapılan 350 dışında 400de bir fiyat karşılaştırma sitesindenki promosyon kodunu kullandım. 6250e geldi. Ne zamandır alacaktım netbook aklımdaydı, burada paylaşan sebep oldu ani bir kararla aldım. Ödeme günü bir ince kulaklarınızı çınlatacağım paylaşımı yapan kişi. :icon_bla: :D
bugün geldi aletler, en çok şaşırtan şey ama huawei denince nedense kalitesi düşük ürünler geliyordu aklıma. kutularından ürünlerin işçiliğine baya baya iyi çok hoşuma gitti açıkcası.
gece bisiklet sürünler ,farkındallık aydınlatma içi KNOG marka lambalar iyi üründür.
hepsiburadada şuan bazı ürünlerde aldığınızı yarısını hepsipay cüzdana iade yapıyor lamba 85 liraya geliyor , mantıklı ;
Hepsiburada.com | Guvenlik
Mac Allister Hobi Makinesi 130 Watt + 15 Parca Aksesuar Seti | Hobi Aletleri | Koctaş
uygulamaya özel HOBI50 indirim koduyla %50 indirim var ben aldım bitane nezamandır bakıyordum 99,90 tl ye geldi
Bende denedim kupon kullanılmış diyor
evet kampanya 100 adetle sınırlıdır diyor muhtemelen kupon kodu doldu
Poco X3 Pro 8/256 şu an kampanyada.Takipte olanlar için iyi fiyat denilebilir.(3799-HB ve Trendyol)
Xiaomi Dreame Vacuum Mop D9 Robot Supurge - A101
Burada gerçekten fiyatı uygun. Ben aldım bakalım denemek için düşüneneler değerlendireblir.
Hepsiburada da ekstra %12 idirimle daha uyguna geliyor ve peşin fiyatına daha çok taksit imkanı var.
İyi de ikisi aynı ürün değil ki. Birisi D9 diğeri F9.
Hepsiburada da emsal ürünün fiyatı 4400 Tl.
Akbanktan 5.000 lira Sıfır Faizli kredi var 12 ay Daha önce hiç akbanklı olmamayı ve findeks notunun iyi olmasını şart koşuyor ben aldım tavsiye ederim.
Evet onda da kampanya kapsamında güzel indirim var. 3450 ye kalmadı bir yerde.
Eleman 1 haftadır temizlik yapıyor ilk izlenimler gayet güzel başarılı. Henüz mop özelliğini kullanmadım ondan sonra tam değerlendirmeli eyyorlama yaparım :D
Bu arada F9 geçen hafta 3040a kadar düşmüştü tekrar fiyatı yükseltmişler.
şu süpürgeyi 1 yıl önce aldım 800e şimdi 600 tl , arayan kaçırmasın derim.
tabi bir dyson değil. ama çok net iş görüyor.
ayrıca şu söyleyebilirim evde dysonda var , dysondan daha hafif ve kolu daha az yoruyor.
biz süpürgeden ziyade toz almada kullanıyoruz.
mekanik klavye bakanlar kaçırmasın ; 600 liraya chery anahtar zor denk gelir.
ITopya
1 yıldır kullanıyorum acaip memnunum.
bilek desteği vs mükemmel, ucuza vermelerinin sebebi cheery mx 'ın EN SESLİ anahtarı olan mavi anahtar kullanması.
ama en iyi clicky sesi ve temas feedback'ini bu anahtarlada alıyorsunuz.
şu ürünü her tuşa taktığınızde ses ortalama yüzde 15-20 civarı azalıyor.ben öyle kullanıyorum.
ama genede evli olanlara önermiyorum :) karım gece sesese uyanıyor :) odayıda izalasyon yaptırmak zorunda kaldım.
https://www.ciceksepeti.com/20555r16...tigi-kcm430326
205/55/16 good year ug8 kış lastiği bşr takım 670 den aldım geldi. Arkadaşıma bir takımda 649 dan aldık.
İndirimli Cocuk Giyim | Cocuk Online Alışveriş | H&M TR
H&M' de güzel indirimler var. Çocuğa 335 TL' ye kışlık güzel mont aldım(ürünün linkini aradım ama bulamadım). Faydalanan olur belki.
Turkcell kullanıcıları 30 Yıl yazıp 2222 ye gönderince paketi kadar hediye geliyor.
Kesin bilgi denendi.
Ölücü sayfa varmış forumda.
4.5 Lt ayfer bırakayım bende buraya. Teb/Garanti kartlara 750ye150 kampanyasıyla 900 liraya ayferiniz oluyor.
Wiami Wiami Air Fryer 4.5 Litre Beyaz Akıllı Fritoz Fiyatı, Yorumları - Trendyol