Kampanya döneminde ürünlerinizin fiyatlarını artırmanız, n11 üyelerinin güvenini zedeleyecek ve onları farklı adreslere yönlendirecektir. Bu nedenle, bugünden (31.10.2019) itibaren satıştaki ürünlerinizin fiyatlarında artış yapmanız mümkün olmayacaktır. Söz konusu kısıtlama 11.11 gecesi sona erecektir. Ürün özelliklerini ve stoklarını güncellemek, fiyatları düşürmek gibi diğer tüm işlemlere ise devam edebilirsiniz.Benim kategorimde 11.11 için +%4.20 ek maliyet var. Ben neden fiyatı kırıp zarar edeyim ki. N11 kupon dağıtarak sadece kendi karında vaz geçiyor. O vazgeçtiği miktarıda ek bedel olarak satıcıya yüklüyor.Değerli İş Ortağımız,
Yılın Alışveriş Günü 11.11 yaklaşırken site ziyaretçilerimiz ve siz değerli iş ortaklarımıza yönelik hem site içinde tasarım ve geliştirme iyileştirmeleri yapıyor hem de çeşitli reklam kampanyalarıyla en verimli performans için çalışıyoruz. Bu kapsamda, 11 Kasım’da n11.com üzerinden yapılacak satışları artırmak için reklam, pazarlama, tanıtım ve sair hizmetlerimizin çeşit ve kapsamlarını da paralel olarak artırdık.
Bu sebeple, Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesi kapsamında, 11 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek satışlar üzerinden tarafınıza Reklam Ek Hizmet Bedelleri faturalandırılacaktır.
Ek Hizmet Bedelleri, 11 Kasım 2019 günü 00.00 - 23.59 saatleri arasında gerçekleşecek satış tutarları üzerinden hesaplanarak Kasım ayı içerisinde tarafınıza faturalandırılacaktır.
İlgili kategorilere ait Reklam Ek Hizmet Bedellerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
Trendyol, hb, n11 fahiş komisyonlarla çalışıyor. Amazon komisyonları ve vadesi iyi olmasına rağmen şu açığı değerlendiremiyor. Nasıl bir ekip yönetiyor türkiye operasyonunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Alacağınız ürünü en uyguna bulacağınız yer satıcının kendisi fakat amatörlükten onlarda bunu değerlendiremiyor. Çoğu satıcı gitmiş kendi sitesinde daha pahalı fiyat yazmış.
Komisyonları anlamanız için şöyle örnek vereyim. Ben ücretsiz kargoyla kendi sitemde 49 birime sattığım ürünü, amazonda 53, gittigidiyorda 55, n11'de 59, hepsiburada ve trendyolda 69 birime satıyorum ve sonuçta aynı para kalıyor elime. Şuda var en çok n11'de satış yapıyorum![]()