kırmızı astra sport değil gibi direksiyon ve koltuk döşemesi böyle olmaması lazım
konu mukemmel bende 3.araç olarak polo 1.2BlueMotion arıyorum düşük kmli varsa eşinizde dostunuzda yardımcı olursanız sevinirim
Araç gayet iyi görünüyor. Fiyatıda gayet uygun bence.
Connecting site...
Connecting site...
Güzel fırsata benziyor, düşünenler için
Öğrenciler kaçırmasın, tam bir oyuncak
Connecting site...
Ben alamıyorum siz alın
Connecting site...
Bu da çok ender rastlanacak bir klasik arayanlara bedava
Connecting site...
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bende diyorum bu araba neden bu kadar pahalı
Gayet iyi görünüyor.
Connecting site...
1 serisi 3.20 ied ve x1 16sdrive da çok cici kampanyalar yapmışlar bu sınıf araç dusunenler baksın derim
1881 - 193∞
Opel Astra H Zusatzheizung Heizung BEHR | eBay
Quickheat in kontrol ünitesi ve ısıtıcı elemanı, servis satış fiyatı yaklaşık 2000 TL, 49 euro olunca alabilen alsın..
Arkadaşlar telefona bimeks'ten mesaj gelmiş 1000 TL üzeri alışverişe 100 tl indirim kodu vermişler. Gerçi birçoğunuza gelmiştir belki ama yazayım dedimDaha önce 75 tl indirim kodu geldi kullandım. Eğer ihtiyacı olan varsa kullanılacaksa vereyim yarın son günü.
konu çok iyi olmuş gerçekten
ilanlar paylaşıldıktan sonra ilan yayından kalkmıştır ibaresi gelmeside bayağa takip eden oldugunu gösteriyor herhalde![]()
Connecting site...
Herhangi bi sıkıntısı yoksa çok iyi bi fırsat
arkadaşlar audı a3 arıyorum cıvıc satıcam ama okadar cok modelı varkı hangısı alınır hangısıne bınılır bılmıyorum 2004 2006 arası tek kapı arıyorum ama 1.6 var ambıante var attactrıon var kafam karıstı
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)