Sony WF-XB700 Kablosuz Kulaklık, Siyah: Amazon.com.tr
Şunu tesadüfen görüp 469 tl'ye aldım. Yazamadan kısa süre sonra 598 tl oldu. Tekno marketlerde vs 800 tllerde fiyatı. Kullanıyorum, çok memnunum. Şuanki fiyatı dahi piyasadaki en uygunlardan.
Sony WF-XB700 Kablosuz Kulaklık, Siyah: Amazon.com.tr
Şunu tesadüfen görüp 469 tl'ye aldım. Yazamadan kısa süre sonra 598 tl oldu. Tekno marketlerde vs 800 tllerde fiyatı. Kullanıyorum, çok memnunum. Şuanki fiyatı dahi piyasadaki en uygunlardan.
Instagram: mutusgarage
@Carolita1907 ödemediysen halledelim böyle, tarif eder misin nasıl olduğunu?
reebokta baya bi malda %50 indirim var.
https://www.reebok.com.tr/
médiocrité partout
Ulan mesajı okumadan 5 dk önce garantiden bandorlü ödedim, bu mesajı görünce üzüldüm şimdi![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Akbank kredi kartında %10 indirim var uygulamada kişiye özel kısmında. Tutar 100 Tl üzeri olmalı.
MTV Ödemelerinde Size Özel İndirim Fırsatı!
21 – 31 Ocak 2021 tarihleri arasında MTV ödemenizi yapın, 50 TL’ye kadar %10 indirim kazanın
iş bankası için ödeme yaparken vergi ve ceza için kredi kartı yada hesabınızdaki bakiyeden çekiyor.hesap banka kartı seçimi çıkmıyor ekranda.
(en azından benim öyle oldu)
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
yapıkredide ayrı bir uygulama var world mobil diye. Ben ödemeyi yapsam bile kampanyaya sonradan buradan katılabiliyorum. Kampanya süresinde ödemeyi yaptıysam otomatik işletiyor. Garanti kullanmadım ama böyle bir uygulama tarzı varsa, o dönem içerisinde ödemeyi yapsanız dahi belki kapsatabilir. Bir araştırın isterseniz.
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
Ya hayır kredi kartı kullanmak zorunda mıyız yani ne saçma bir sey bu ya. Banka paramatik kart ile de ödenebilmeli...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bilinçli şekilde KrediKartına yönlendirme var, @onn_dear
Açık Hesap, parada var her şeyi nakit kullanmadan banka kartı ile yaptığımızı gördükleri halde, kredi kartıda var kullanmıyorum, mtv için kullansam akabinde kart ücreti dayayacaklar, uğraşmak istemiyorum çünkü. Kendi sistemimin insanıyım.
group b ___
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)