evet abi 4ü demiştim ben. bu arada beylikdüzünde tek s13 ben olucam ozaman
Niye düşkünki parlak kısmı zaten duruyor sadece farın çerçevesi siyah :s
Serdar TURGUT
Kaan Nickli Üyeden Alıntı Yeteri kadar karanlık ztn farın için arabada koyu renk bence dert etme onun orda gözükçeğini bile zannetmiyorum yeteri kadar koyuya boğmaya gerek yok. o yüzden 3 dedim ben Teşekkür ederim...
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Yok canım... Sen farın aynasını yani ışığı odaklayan yeri boyamayacaksın ki ? Speedman Nickli Üyeden Alıntı Niye düşkünki parlak kısmı zaten duruyor sadece farın çerçevesi siyah :s valla bana öyle denmişti yaptırmadımda zaten satıldı gitti.. madem düşmüyo tak abi 3 numarayı
kerem abi bencede 2 cok fenaa duruo
3 3 3 3 3 3 3 3 veya 3 de olabilir
Fuck The System !!!
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Tabi Alttaki sislerle beraber FOG LIGHTs sarı ve KARE olacak ! Hem bu şekilde isteyip hemde 2 numarayı beğendiğiniz için size hediyemiz olsun yapıcağınız şekil bu olucak sanırım..
3 diyorum kerem abi
1 numara ile 2 numara arasında kaldım.
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Hem bu şekilde isteyip hemde 2 numarayı beğendiğiniz için size hediyemiz olsun yapıcağınız şekil bu olucak sanırım.. Sanırım resimdeki gibi 2 NO ve sarı kare siste karar kılacağım... Şimdi shippinglerini filan bi hesaplayıyımda
3 3 3 3 :d
1881 - 193∞
No:2(iki)
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Abi al birini sikilinca satarsin
BoostProjects
kendim sattığım için sölemiyorum ama taktım gördüm 2 numara süper duruyo.. kesinlikle 2 numara
3333333333333333333333
http://img143.imageshack.us/img143/8...stomcusva3.jpg
aliyo Nickli Üyeden Alıntı kendim sattığım için sölemiyorum ama taktım gördüm 2 numara süper duruyo.. kesinlikle 2 numara Ya biliyorum senin sattığını aynısını... sahibindende ilanı duruyor ayrıca...
iiiki ))
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Sanırım resimdeki gibi 2 NO ve sarı kare siste karar kılacağım... Şimdi shippinglerini filan bi hesaplayıyımda bence bu karardan vazgeçmeyin resimde çok güzel duruyor
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Eskiden turbo idi... Ama hala burda araba beylikdüzü'nde Selçuk Evet şuan stock satiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları