kesinlikle 3
Siz kafayı bozmuşsunuz bence. Şuanki farların gerek görüş açısından gerek görünüş açısından çok daha iyiler bence. Sen mercek değişimide yapmıştın. Şimdi bu sevda nedirBence bozma kerem. O paraya başka bişiler yap
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
eski bi vtec kullanıcısı olarak ve bende zamanında orj farların içini siyaha boyattığımdan, ve 99 (şeffaf far) özlemim olduğundan kesinlikle 3![]()
Ya valla hiç sorma... Kaşıntı tuttu gene...
Şu an arabanın üzerinde bulunan fara harcadığım para:
Far: Mevcuttu (Tahmini 150 YTL)
Mercek: 50 YTL
D2S Xenon kit: 300 YTL
+ İşçilik...
Beni rahatsız eden neden 2 tane... İlki farın açılıp kapanmış olması, keza su alma
buhar yapma gibi sorunum yok! ikincisi de şu bir gerçek 8000K çok güvenilir bir
ışık değil, hele hele yağmurlu havalarda aydınlatması sıfır !
Bi de trafikte bi bakıyorsun ortalık xenon... Mercekli merceksiz herkes
taktı. Biraz ışık renginde farklılık yani Osram Super ALL SEASON kullanacağım...
Birde her (96-99) Civic' ta %80 siyah zeminli-mercekli FK, Sonar, Eagle benzeri
far var... Görüntü olarakta biraz farklı olacak, birazda orjinale dönecek
3 diyorum 3 dinleyen yok![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
all seasons kullanacaksan 3 derim ama banada 4 alabilrmiyizşu trade işlerinden anlamıyroum, trde varmı? yoksa shepinge ortak olurum
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
bence hiç biri direk içi beyz pırıl pırıl olanından
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)