+1
Ayrıca, çok uçuk olmayan tavsiye edeceğiniz gözlükçü var mıdır ? gözlük almak istiyorum / Genel olarak soruyorum
Printable View
***** sitede AR2461 ve AR5905 seri numaralı Emporio Armani saatlere baktım (Fiyatları 200-250 TL arası). Göz gezdirdiklerim büyük ihtimalle replika sanırım ama mekanizması Orjinal Armani, tüm fonksiyonları çalışmakta ve 1 sene mekanik garantisi+2 sene servis garantisi veren mağaza mevcut.
GET ile almayı planlıyorum. Taş çatlasın 1 sene anca kullanırım hevesim geçsin diye :) Ürünler ile ilgili tavsiyelerinizi olumlu yada olumsuz olarak bekliyorum.
adam hublot almış takmış koluna 60-70 bin dolarlık saat üstü başı dökülüyor altında 50-60 bin tl lik saatinden daha ucuz bir araba..
replika alınsada o saatin yaşam tarzı kalite olarak hakkını veremedikden sonra .. insanların saate gerçekmiş replikamı diye bakmasına gerek bile kalmıyor bence anlıyorlardır.. hani matematik var çap var..
Saat replika yerine gerçek saat marklarından saat almanızı öneririm. İşi saat olan markaların saatleri ile moda markalarının saatleri arasında dağlar kadar fark oluyor. Tecrübe ile sabit.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FJR1364/PD Siz yetkili bi abiye benziyosunuz :D :D Bu siteden sipariş versem herhangi bir problem olur mu acaba?
fossil in o fiyatlara güzel saatleri var. Olmadı, Ebay de falan daha güzel daha tarz saatler bulabilirsin açıkçası. Boşa para bağlama, ha çöpe atmışsın ha replica takmışsın. Bir çok replica çok ağır oluyor ve bileği yoruyor..
Replika gözlükten uzak duruyorum saati belki olabilir
Seiko ve Orient'e yonelmen daha dogru olur. Dusuk butce ile japon saatleri butce yukseldikce kemiklesmis markalardan isvicre saatlerine yonelmenizdir.(Oris,Edo vs)
Orient gozumde cok iyi bir yerdedir. Orient Mako kullaniyorum gunluk olarak. Iscilik ve kalite olarak fiyatina gore cok iyi. Bir cok orta klasmanda ki isvcreli ile esdeger haldedir.
Connecting site...
şu saatten düşünüyorum. Bu ayarda ve özellikte önerisi olan varmı?
O kekolar bu memlekette s500 e f458 e biniyor :) tüm kekolar aypon 6 Plus kullanıyor. Biz işlevselliği ile ilgilenelim. Mekanizma nasıldır mesela?
omega geneve automatic dede yadigarı bir saatim var,70-80 arası yıllarda alındığını tahmin ediyorum.fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorum(satten anlamam)internete baktım fakat benimkine benzeyen çok saat var ve fiyatlar arasında çok fark var,yardımcı olabilirseniz sevinirim.http://i63.tinypic.com/21c9kx2.jpg
Durumu iyi olsa (kordon temizliği, cam değişikliği, kadran temizliği ihtiyacı var) 500$ verirdim ama bu durumda fiyat baya düşüyor bu saat için.
Dededen yadigar bir saati de satmanı ben kendi adıma tavsiye etmem, bahsettiğim temizlikleri bakımları yaptırıp kendin kullanman daha şık olur.