User Tag List

Sayfa 12/22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
413 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Güzel Replika SAAT ve GÖZLÜK

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konumuz vardı gece uçmuş maalesef.
    Replika olmayan tamamen orjinal olan AR serisi Armani saatlerden isteyen olursa temini konusunda yardımcı olabilirim.
    +1

Ayrıca, çok uçuk olmayan tavsiye edeceğiniz gözlükçü var mıdır ? gözlük almak istiyorum / Genel olarak soruyorum

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

Ayrıca, çok uçuk olmayan tavsiye edeceğiniz gözlükçü var mıdır ? gözlük almak istiyorum / Genel olarak soruyorum

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir ' de Gözlükçüyüm

forum üyelerine ve tüm çevreye elimden geldiğince gözlük konusunda yardımcı olmaya calısıyorum

alısverıs olmasa bile cay kahve yemek yemeğe dükkana beklerim herkesi . Herkese bol kazançlar

Powerhipts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** sitede AR2461 ve AR5905 seri numaralı Emporio Armani saatlere baktım (Fiyatları 200-250 TL arası). Göz gezdirdiklerim büyük ihtimalle replika sanırım ama mekanizması Orjinal Armani, tüm fonksiyonları çalışmakta ve 1 sene mekanik garantisi+2 sene servis garantisi veren mağaza mevcut.
    GET ile almayı planlıyorum. Taş çatlasın 1 sene anca kullanırım hevesim geçsin diye Ürünler ile ilgili tavsiyelerinizi olumlu yada olumsuz olarak bekliyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam hublot almış takmış koluna 60-70 bin dolarlık saat üstü başı dökülüyor altında 50-60 bin tl lik saatinden daha ucuz bir araba..

replika alınsada o saatin yaşam tarzı kalite olarak hakkını veremedikden sonra .. insanların saate gerçekmiş replikamı diye bakmasına gerek bile kalmıyor bence anlıyorlardır.. hani matematik var çap var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ***** sitede AR2461 ve AR5905 seri numaralı Emporio Armani saatlere baktım (Fiyatları 200-250 TL arası). Göz gezdirdiklerim büyük ihtimalle replika sanırım ama mekanizması Orjinal Armani, tüm fonksiyonları çalışmakta ve 1 sene mekanik garantisi+2 sene servis garantisi veren mağaza mevcut.
    GET ile almayı planlıyorum. Taş çatlasın 1 sene anca kullanırım hevesim geçsin diye Ürünler ile ilgili tavsiyelerinizi olumlu yada olumsuz olarak bekliyorum.
    garanti veren mağazalar da yedek parça mevcut mu ki daha sonra bişey olduğunda garantiden sorunu çözsün

1.kalite alırsan başın ağrımaz , 1 sene değil de 3 sene kullanırsın sadece yılda bir pil değiştirirsin , kolay kolay bişey olmaz vurup kırmazsan
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bad-Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garanti veren mağazalar da yedek parça mevcut mu ki daha sonra bişey olduğunda garantiden sorunu çözsün

1.kalite alırsan başın ağrımaz , 1 sene değil de 3 sene kullanırsın sadece yılda bir pil değiştirirsin , kolay kolay bişey olmaz vurup kırmazsan
    1.Kalite almak istemiyorum, hor kullanırım çünkü malın kıymetini bilmiyorum 1 sene bile sürmez zaten kırılır gider bende Replika almak daha mantıklı geldi şimdi

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Saat replika yerine gerçek saat marklarından saat almanızı öneririm. İşi saat olan markaların saatleri ile moda markalarının saatleri arasında dağlar kadar fark oluyor. Tecrübe ile sabit.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saat replika yerine gerçek saat marklarından saat almanızı öneririm. İşi saat olan markaların saatleri ile moda markalarının saatleri arasında dağlar kadar fark oluyor. Tecrübe ile sabit.
    https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FJR1364/PD Siz yetkili bi abiye benziyosunuz Bu siteden sipariş versem herhangi bir problem olur mu acaba?

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fossil in o fiyatlara güzel saatleri var. Olmadı, Ebay de falan daha güzel daha tarz saatler bulabilirsin açıkçası. Boşa para bağlama, ha çöpe atmışsın ha replica takmışsın. Bir çok replica çok ağır oluyor ve bileği yoruyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fossil in o fiyatlara güzel saatleri var. Olmadı, Ebay de falan daha güzel daha tarz saatler bulabilirsin açıkçası. Boşa para bağlama, ha çöpe atmışsın ha replica takmışsın. Bir çok replica çok ağır oluyor ve bileği yoruyor..
    Ebay'den verdiğimiz siparişler teslimatta sıkıntı olur diye bakmadım hiç.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Replika gözlükten uzak duruyorum saati belki olabilir

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FJR1364/PD Siz yetkili bi abiye benziyosunuz Bu siteden sipariş versem herhangi bir problem olur mu acaba?
    olmaz sorun orijinal nasılsa , ama eski bir model o beğendiğin , 1.kaliteden kastım replika nın 1.kalitesi 200 değil 300 verirsin arada dağ yok
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Seiko ve Orient'e yonelmen daha dogru olur. Dusuk butce ile japon saatleri butce yukseldikce kemiklesmis markalardan isvicre saatlerine yonelmenizdir.(Oris,Edo vs)

Orient gozumde cok iyi bir yerdedir. Orient Mako kullaniyorum gunluk olarak. Iscilik ve kalite olarak fiyatina gore cok iyi. Bir cok orta klasmanda ki isvcreli ile esdeger haldedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seiko ve Orient'e yonelmen daha dogru olur. Dusuk butce ile japon saatleri butce yukseldikce kemiklesmis markalardan isvicre saatlerine yonelmenizdir.(Oris,Edo vs)

Orient gozumde cok iyi bir yerdedir. Orient Mako kullaniyorum gunluk olarak. Iscilik ve kalite olarak fiyatina gore cok iyi. Bir cok orta klasmanda ki isvcreli ile esdeger haldedir.
    Söyledikleriniz ilerleyen yaşlarda kullanabileceğim saatler genellikle Daha sportif olarak bişiler düşünüyorum ben önceki postta linkini verdiğim saati haftasonu almaya gideceğim o biraz daha sportif duruyor Bilgileriniz için teşekkürler.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

şu saatten düşünüyorum. Bu ayarda ve özellikte önerisi olan varmı?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

şu saatten düşünüyorum. Bu ayarda ve özellikte önerisi olan varmı?
    Bir kaç kekonun kolunda gördükten sonra vazgeçtiğim saat. Adam Türkçe'yi konuşamıyor, takım elbise altına spor ayakkabı giymiş kolunda da Invicta..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kekolar bu memlekette s500 e f458 e biniyor tüm kekolar aypon 6 Plus kullanıyor. Biz işlevselliği ile ilgilenelim. Mekanizma nasıldır mesela?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omega geneve automatic dede yadigarı bir saatim var,70-80 arası yıllarda alındığını tahmin ediyorum.fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorum(satten anlamam)internete baktım fakat benimkine benzeyen çok saat var ve fiyatlar arasında çok fark var,yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durumu iyi olsa (kordon temizliği, cam değişikliği, kadran temizliği ihtiyacı var) 500$ verirdim ama bu durumda fiyat baya düşüyor bu saat için.

Dededen yadigar bir saati de satmanı ben kendi adıma tavsiye etmem, bahsettiğim temizlikleri bakımları yaptırıp kendin kullanman daha şık olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)