Varmi isteyen?
Rolex, Hublot, Carter, Tag heuer, Iwc, U boat, Frank muller, Panerai modelleri konusunda yardımcı olurum
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Tanıdık,emekli olmuş yada iş arayan saat tamircisi tanıdığı olan varsa yazabilir mi?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Yüzüme göre gözlük bulamıyorum.Varmı önerebileceğiniz bir yer.Bir çok yer gezdim çok afedersin kelebek gibi duruyor hepsi suratımda![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Konu dışı ,herkesten özür diliyorum. Orijinale en yakın kalıpta Nike tech fleece arıyorum. Gri siyah veya siyah gri kombini olanı lazım özellikle. Erkek kardeşime hediye alacağım kendisi çok heves etti,bir yerden buldum aldım ama stok bitti dedi sonra fiyatı arttırdı... Replika ürün zaten hem bir nebze uygun ve orijinale en yakın kalıbı arıyorum yukarıda dediğim gibi
Örnek;
[IMG][/IMG]
HotHatch Lovers!
Edit yok: bunları satan satıcı arıyorum. Dükkan önerisi kabul edilir. İstanbul içi çoğu yerden elden alabilirim, öncelik Kadıköy.
HotHatch Lovers!
Selamlar. Var mıdır model bakabileceğim bir siteniz? Aklımda bir model yok çünkü. Absürt fiyatlı ürünlerin replikası değilde daha orta halli kesim modelleri görmek isterim.
Merhabalar malesef site yok çünkü sonuçta replika saat saat satıyoruz siz internetten beğendiğiniz modeller varsa yardımcı olurum
IMPOSSIBLE IS NOTHING
görmeden nasıl karar verelim hocamKalite durumu nasıl peki?
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)