Replika değil orjinal satar ama gözlük konusunda hertürlü yardımcı olur alfistahmet nickli üyemize ulaşırsanız.
Replika değil orjinal satar ama gözlük konusunda hertürlü yardımcı olur alfistahmet nickli üyemize ulaşırsanız.
SPS56M_1BO_F01A1 linea rossa eyewear - Sunglasses - Man - eStore | Prada.com
Bu gözlüğün orjinalini istanbulda hangi mağazadan bulabilirim acaba ?
Beyler şöyle pradaymış, burberrymiş, armaniymiş dandik gözlüklere para vermeyin. Bu adamlar gözlük üreticisi değil ve çok kalitesiz. 50 tl lik gözlükleri çakıyorlar size.
Ciddi anlamda kaliteli gözlük kullanmak istiyorsanız Persol'a gidin ve başka hiç bir markaya bakmayın.
OG BLACK / BAMBOO / POLARIZED BLACK - Boosted Shades
Yokmu şunlardan Turkıyede hala ya yada getırebılcedek bırı ???
persol cam olarak iyidir mineral cam kullanması polarize olması vs. fakat model anlamında kısıtlı. prada armani gucci gibi markalarda dandik değil hepsinin camında uv koruması vardır ama paranın büyük kısmını markaya ve modele veriyosunuz. eğer önemli olan cam ise serengeti dünyanın en iyi camlarını üreten markalardan biridir tavsiye ederim
Arkadaşlar Micheal kors mk 5605 modelinin bire birini yapan bulabilen olur mu ??
Yaa beyler şu gözlüğün marka modelini bulamadım bitürlü bilen eden kullanan var mı acaba? Armani'de benzeyen bi model var ama bu değil bayadır arıyorum.. Vatandaşında fotoyu biraz kırptım reklam etmeyelim insanları
![]()
İnstagram tigtagsaat mirza dikbıyık kalitelidir ve güzel markalar mevcut
Dostum gözlük persol. Burada da link i var : http://www.gozlukparki.com/persol-po...-gunes-gozlugu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)