http://imgim.com/7423inciz8051679.png
Printable View
Evet kendimi gectim. Hem zamanlama olarak, hemde otomobilime hakimiyetim konusunda.
Simdi diger konular beni ilgilendirmedigi icin onlara birsey yazmiyorum. Halk gununde insanlari gecerken tehlikeye atmisim, peki halk gununde gecilecegi cok belli olan insanlar yol vermeyip beraber viraja girince beni tehlikeye atmiyor mu ? Ben virajda devamli daha hizli oldugum arabalari gecmeyecek miyim ?
Kusura bakmayin Halk gunu yada degil, Istanbul Park a girilmistir, neden girilmistir? Hizli gidebilmek icin, adrenalin icin, daha iyi zaman yapmak icin. O piste giren herkes gecilmeyi goze almistir zaten bu neyin olayi cozemedim gercekten...
işte böyle bi cevap bekliyordum :icon_tup: zaten caddelerin gazını pistte atsın insanlar diye böyle etkinlik yapılıyor, e pistte araba geçmeyip 60 la sağdan gitsinler , hem benzin de ülkem ekonomisine zarar fazla tüketilmesin dimi. E organizasyon niye yapılıyor o zaman ? İstanbulda ne güzel sahilleriniz var konvoy yapın cıkın 50 ile gezin bari...
buldum abi bırak geçme işlerini hakka yönelelim.Kendini geçiyo böyle bişeymi?
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
Beni benden alırsaannn seni saannaa bırakkmaammm..
Torbacının numarasını alabilirmyim ?
Saat verin menemen soğumasın
Elbette geçeceksin fakat virajda değil düzlükte. Pist yönetimi bunu belirtti zaten. Tehlikeli sürüş ve virajlarda geçiş yasak dedi.
Ayrıcana bir üst satırda şartları belirttim ( F1 veya başka bir yarış anında mesleğin getirdiği görevini en iyi şekilde yapmaya ve birinci bitirmeye çalışmanın dışında ) Dedim bunu atlıyorsun..
En standard yarış arabasında bile Cup gibi bütün taşıyıcı ve aktarma organları tamami ile değişir ve içeri çelik borulardan güvenlik kafesi yapılır sonra yarışa çıkılır buna rağmen hayati tehlikeler yaşanırken sen standard otomobiller ile oyun oynarım diyorsun eh ne yapayım saygı duyarım. İnşallah gerçekleri kötü bir tecrübe ile öğrenmessin.