Benim pistte etrafımdakileri nasıl kolladığımı benimle aynı seansta çıkanlar bilir.
Sırf o yüzden trafik olmadan döndüğümde tur süremi 16-17 saniye kadar düşürdüm zaten.
Ama, kendimi aşayım derken ayağım eşiğe takıldı, düşmüşüm.
Ayıldığımda kendinden geçmiştin dediler.
Hadi onu geçelim, kendimi geçerim derken kendimden geçmişim...
sabahtan beri konu sadece 8 sayfa olmus
bu da bu forumdaki insanlarin ortalamanin cok uzerinde saygili kisiler oldugunu gosteriyor
bu konuyu acan, bu sozleri soyleyen 20 li yaslarda biri olsaydi pacavra olmustu bugun
dalgaya alacagim utaniyorum
birseyler yazayim diyorum tutulacak bir yani yok
ne yapayim bilemedim
gecenin 11 i olmus
binada benden baska kimse yok
konuyu tekrar okudum, icimde dunyalar var, ama dokemiyorum
ben ne yapacagim simdi? bu sabah nasil olacak?
bir konu mu acsam bende
cem tasci nin subarusu ile ayni paralara gelmis vtec e biniyorum
simdi benim cem tasciyla kafa burun gitmem lazim
gidemezsem bunun hesabini kim verecek arkadas !!!???
balkona cikiyorum
sabaha kadar duracam
Ben ilk konuyu açtığım yazıda kimsenin şahsına yazmadım dedim. Genel olarak bir eğitim amaçlı yazdım. Yarası olan üstüne alındı ve verdikleri cevaplar ortada.
İkinci yazı sizin yazınıza gösterdiğim saygımdan ötürü verdiğim bir cevaptır.
Ayrıcana merak ettim ve dün SUS isimli videoları izledim bence bir problem yok hala anlamış değilim siz niye üstünüze alındınız.
size bizim eğitim almamızın gerekli olduğunu düşündüren nedir bunları sorgulamak sizemi kaldı baştan eğleniyorduk tamam ama her yaşı bizden büyük olandan eğitimmi alıcaz yaş ortolaması 30 olan bir sitede yakışık almıyor bu tarz yazılar beğenmediğiniz kişilerin ve yaşam tarzllarını eleştırmek sizin üzerinize vazife değil girmezsinşz olur biter.
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Metin bey cok yaziyosunuz bos yaziyosunuz
Ne gazciligimiz kaldi ne baska bisey
siz duzgunsunuz o kadar duzgunsunuzki uyelik sildirip yeniden gelebiliyorsunuz hic birsey olmamis gibi
körler sağırlar
Buraya ancak bu gider![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu teyze geçmiş kendisini mesela
Arabadan Düşen Kadın Sürücü - YouTube
kullandığı araba kendisinden hızlı hareket etmiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)