dışı iğrenç koltuk klasik sevdim.. tek iyi yanı 6 ileri dsg yi takması olmuş belliki vw sıkıldı 7 8 ilerinin sıkıntılarıyla boğuşmaktan bildiği istikrarlı 6 ileri yağlı dsg yi attırmış gtiya...
dışı iğrenç koltuk klasik sevdim.. tek iyi yanı 6 ileri dsg yi takması olmuş belliki vw sıkıldı 7 8 ilerinin sıkıntılarıyla boğuşmaktan bildiği istikrarlı 6 ileri yağlı dsg yi attırmış gtiya...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Baz fiyatı 132.000 tl diyor vw. siz ne diyorsunuz bu parayı hakeden bir arabamı sizce?
Cam tavan falan derken 140 bine yaklaşıyor
Otomatikman insanın gözü Golf 7R a kayıyor oda 155-160 bin TL idi yanılmıyorsam lakin sonu yok az biraz daha az biraz daha derken gittikçe gidiyor
Ama günlük kullanım için de çok güzel araba GTI vergiden ötürü fiyatı yüksek eder etmez kişisel bi görüş bence edebilir..
145.000tl Mez'de şuanda cam tavan+4kapı+dcc opsiyonlu.
http://www.techturkey.com/forum/gunc...isa-cikti.html
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Cooper S özel siparişle gelecek dediler 2000 olduğundan dolayı, çok satılması hedeflenmiyor tahminimce. Ama çok keyifli olabilir tabiki
Burdan deneyimlerinizi yansıtırsanız çok mutlu olurum, test sürüşünü nerede gerçekleştiriyorsunuz, gidip bayide hali hazırda inceleyebileceğimiz bi gti varmı peki.
Golf gti çok keyifli,çok güzel yol tutan dinamik bi araç.bana 230hp'den daha güçlüymüş hissi verdi motor çok canlı ve dsg ile uyumu süper.işçilik ve malzeme kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok zaten o sınıfta gayet üst seviyede.bence o fiyatını fazlasıyla hakeden bi araç.
INFINITE PERFORMANCE
6 ileri olması güzel , bence en iyi olduğu konu bu olmuş araçta Bn pek begenmedim arkadaşlar daha güzel bir hatlara sahip olunabilirdi 130 binler az rakamlar değil....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)