Benim arabam yatan bir araba değil binerim, gezerim bilmem kaç bin kmde, kaldıki gıcırtı sorunuda çözdüldü. Yılda 25-30 bin km yapıyor
Kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmaya gerek yok, kimse peugeot süper 4-4lük demiyor. Çerçöp arabalarda değil.
Golf neden sevilir fiyatı uygundur, makul şeyler sunar kullanıcılarına ondan sevilir(yurt dışında)
Doğuş burada arabaları 90-95'den kaptırıyor, sizin gibi marka fanatikleri de diğerlerinden 15 bin fazla verdim araba daha iyi diye düşünüyor.(onu geçtim vay VW oluyor, öyle bir imaj olmuş ki adamlar c serisinin imajı passat tan düşük)
Hala piyasa muhabbetleri falan yapıyorsunuz yok sakızla yapıştırılmış, yok teneke kutu.Var mı Allah aşıkna böyle üretilen bir araba kaldı mı? Ncap notunu bir tarafından atarak yazmışlar o zaman. Alt takımı daha dayanıksızdır eyvallah, elektronik aksamı hassastır eyvallah. Süspansiyonu daha serttir daha konforsuzdur o da normal. Bunlar arabayı teneke kutu yapmaz.
Siz yeni 308'e bindiniz, incelediniz mi?
Peugeot fanı değilim, arabamı değiştirsem peugeot almam büyük bir ihtimalle. Fakat bu sınıfta golf'ün kral görüp diğer arabaların çöp olduğu falan yok.Korelisi, Fransızı, Almanı, Japonu bu sınıfta hangi arabaya bakarsan bak fiyatının hakkını verirler.
Doğuş otonun şu fiyat farkını da sizin gibi fanatiklere dağıttığını düşünmüyor değilim