User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2014 Peugeot 308

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donanım, kalite, marka imajı, araçların spesifik özelliklerinin olması, fiyat düzeyleri, farklı tasarım özellikleri vs. Bu arabalarda genelde peynir ekmek gibi satmak gibi amaçta yoktur müşteri kitlesi bellidir.Kişiselleştirme seçenekleri geniştir, kendine uygun bir kombinasyon oluşturabilirsin.(s line, m paket, amg paket, volvo r line gibi veya iç özellikler özel koltuk, direksiyon, renk gibi) (golf'te var mı yok.)

Donanım olayı ülkemizde fiyat düzeylerinden dolayı saçma görünebilir ama Alman veya İngiliz bir katalog bulursanız opsiyonlar donanımlar a3-golf arasında ciddi donanım farkları yaratıldığını görebilirsiniz. Daha doğrusu a3 te kendinize özel bir araba yapabilirken golf'te bunu başaramazsınız.

Türkiye'de vw'e premium imaj oluşturuldu nedense fakat vw bildiğimiz vw normal bir üretici premium sınıf değil. Premium markası audi..

Bu sınıfta premium olan markalar a3, 1 serisi, a serisi, v40 bu sınıfa gulietta ve delta da göz kırpar fakat o seviyede değiller.v40-a3 kalite özellikleri ile öne çıkarken 1 serisi ve a serisi sürüş özellikleri ile ön plana çıkar.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donanım, kalite, marka imajı, araçların spesifik özelliklerinin olması, fiyat düzeyleri, farklı tasarım özellikleri vs. Bu arabalarda genelde peynir ekmek gibi satmak gibi amaçta yoktur müşteri kitlesi bellidir.Kişiselleştirme seçenekleri geniştir, kendine uygun bir kombinasyon oluşturabilirsin.(s line, m paket, amg paket, volvo r line gibi veya iç özellikler özel koltuk, direksiyon, renk gibi) (golf'te var mı yok.)

Donanım olayı ülkemizde fiyat düzeylerinden dolayı saçma görünebilir ama Alman veya İngiliz bir katalog bulursanız opsiyonlar donanımlar a3-golf arasında ciddi donanım farkları yaratıldığını görebilirsiniz. Daha doğrusu a3 te kendinize özel bir araba yapabilirken golf'te bunu başaramazsınız.

Türkiye'de vw'e premium imaj oluşturuldu nedense fakat vw bildiğimiz vw normal bir üretici premium sınıf değil. Premium markası audi..

Bu sınıfta premium olan markalar a3, 1 serisi, a serisi, v40 bu sınıfa gulietta ve delta da göz kırpar fakat o seviyede değiller.v40-a3 kalite özellikleri ile öne çıkarken 1 serisi ve a serisi sürüş özellikleri ile ön plana çıkar.

Eyv. sağolasın açıklama için.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donanım haber en çok takıldığınız forum galiba Golf sınıfın ilahı mı... En iyisi o mu.. Golf premium olduda bizim haberimiz mi yok auris, 308 gibi arabalarla karşılaştıramıyoruz.
    çık 100 tane müslümana 100 tane gavura sor hepsi sana golfü anlatır 90 -95 milyarlık arabayla bakalit parçalarıyla sakızla yapıştırılmış araçlarla aynı kefeye koydun diye de üstüne yürürler

ve 307 sahibisin galiba dikkat et alt takımı kökten problemdir onların hı senin için 1999 model golfümüz var ve 2014 c maxım var hala golfte fabrika çıkışlı helezonlar vs. takılı tık ses bulursan hediyem olsun 2 arabamda. sen de o gıcırtı sorununu çöz peconun

dip not : eğer ki donanım habere bir tane dahi üyeliğim ve takılmışlığım varsa allah belamı versin yoksa gerisini sen düşün. fişleme yapmadan konuşmanı rica ederim

bu arkadaşımızın düşüncesinide büyüt odana as

Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafifletme = cola kutusu görüşüne katılmamak iiçin peugeot çalışanı olmaya gerek yok sanki
    YamahA Xmax 250 ABS

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen servise almanyadan tatile gelen auidi vw sahipleri geliyor da anlatıyorum vw'ye verilen değeri gülüyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen servise almanyadan tatile gelen auidi vw sahipleri geliyor da anlatıyorum vw'ye verilen değeri gülüyorlar
    onların vw yi en alt sınıf araç olarak gördüğünü 7 yaşındaki çocukta biliyor 3 kaynım almanyada dedim ki polo aldım sevinmediler bile bizim burada yüzüne bakmıyorlar öyle arabaların diyorlar ama türkiye şartlarında vw kime sorarsan sor tartışmazlar bile
    YamahA Xmax 250 ABS

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelleme yapmak yanlış olur. Mesela ben tartışırım. Golf ile 308 aynı sınıftadır, kişilerin keyfine göre sınıfları değiştirilemez. Birbirlerine göre avantajları vardır o ayrı. O avantajlar tercihi belirler isteyen istediğini satın alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelleme yapmak yanlış olur. Mesela ben tartışırım. Golf ile 308 aynı sınıftadır, kişilerin keyfine göre sınıfları değiştirilemez. Birbirlerine göre avantajları vardır o ayrı. O avantajlar tercihi belirler isteyen istediğini satın alır.
    biri 4x4 diğeri b segmentinde demedim ki sadece kalite farkını kastediyorum
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alman arabaları alman hatunları gibidir. İstediğin hoyratlıkta kullanabilirsin. Hiç bir şey olmaz.
    Fransız arabaları Fransız hatunlar gibidir. İnce ve narin. Ona nazik olacaksın.

Kısaca arabana bakarsan oda sana bakar. Bakarsan bağ olur, bakmaz isen dağ olur. Zevk meselesi. 2. el araba alım satım yapanlar Fransızlara bakmazlar bile. Ama bugün PSA motoru bir BMW bile kullanıyorsa varın gerisini siz düşünün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aron76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alman arabaları alman hatunları gibidir. İstediğin hoyratlıkta kullanabilirsin. Hiç bir şey olmaz.
    Fransız arabaları Fransız hatunlar gibidir. İnce ve narin. Ona nazik olacaksın.

Kısaca arabana bakarsan oda sana bakar. Bakarsan bağ olur, bakmaz isen dağ olur. Zevk meselesi. 2. el araba alım satım yapanlar Fransızlara bakmazlar bile. Ama bugün PSA motoru bir BMW bile kullanıyorsa varın gerisini siz düşünün.
    Bilen kişinin hali başka teşekkürler abicim
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01dz210 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çık 100 tane müslümana 100 tane gavura sor hepsi sana golfü anlatır 90 -95 milyarlık arabayla bakalit parçalarıyla sakızla yapıştırılmış araçlarla aynı kefeye koydun diye de üstüne yürürler

ve 307 sahibisin galiba dikkat et alt takımı kökten problemdir onların hı senin için 1999 model golfümüz var ve 2014 c maxım var hala golfte fabrika çıkışlı helezonlar vs. takılı tık ses bulursan hediyem olsun 2 arabamda. sen de o gıcırtı sorununu çöz peconun

dip not : eğer ki donanım habere bir tane dahi üyeliğim ve takılmışlığım varsa allah belamı versin yoksa gerisini sen düşün. fişleme yapmadan konuşmanı rica ederim

Benim arabam yatan bir araba değil binerim, gezerim bilmem kaç bin kmde, kaldıki gıcırtı sorunuda çözdüldü. Yılda 25-30 bin km yapıyor

Kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmaya gerek yok, kimse peugeot süper 4-4lük demiyor. Çerçöp arabalarda değil.

Golf neden sevilir fiyatı uygundur, makul şeyler sunar kullanıcılarına ondan sevilir(yurt dışında)

Doğuş burada arabaları 90-95'den kaptırıyor, sizin gibi marka fanatikleri de diğerlerinden 15 bin fazla verdim araba daha iyi diye düşünüyor.(onu geçtim vay VW oluyor, öyle bir imaj olmuş ki adamlar c serisinin imajı passat tan düşük)

Hala piyasa muhabbetleri falan yapıyorsunuz yok sakızla yapıştırılmış, yok teneke kutu.Var mı Allah aşıkna böyle üretilen bir araba kaldı mı? Ncap notunu bir tarafından atarak yazmışlar o zaman. Alt takımı daha dayanıksızdır eyvallah, elektronik aksamı hassastır eyvallah. Süspansiyonu daha serttir daha konforsuzdur o da normal. Bunlar arabayı teneke kutu yapmaz.

Siz yeni 308'e bindiniz, incelediniz mi?

Peugeot fanı değilim, arabamı değiştirsem peugeot almam büyük bir ihtimalle. Fakat bu sınıfta golf'ün kral görüp diğer arabaların çöp olduğu falan yok.Korelisi, Fransızı, Almanı, Japonu bu sınıfta hangi arabaya bakarsan bak fiyatının hakkını verirler.

Doğuş otonun şu fiyat farkını da sizin gibi fanatiklere dağıttığını düşünmüyor değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabam yatan bir araba değil binerim, gezerim bilmem kaç bin kmde, kaldıki gıcırtı sorunuda çözdüldü. Yılda 25-30 bin km yapıyor

Kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmaya gerek yok, kimse peugeot süper 4-4lük demiyor. Çerçöp arabalarda değil.

Golf neden sevilir fiyatı uygundur, makul şeyler sunar kullanıcılarına ondan sevilir(yurt dışında)

Doğuş burada arabaları 90-95'den kaptırıyor, sizin gibi marka fanatikleri de diğerlerinden 15 bin fazla verdim araba daha iyi diye düşünüyor.(onu geçtim vay VW oluyor, öyle bir imaj olmuş ki adamlar c serisinin imajı passat tan düşük)

Hala piyasa muhabbetleri falan yapıyorsunuz yok sakızla yapıştırılmış, yok teneke kutu.Var mı Allah aşıkna böyle üretilen bir araba kaldı mı? Ncap notunu bir tarafından atarak yazmışlar o zaman. Alt takımı daha dayanıksızdır eyvallah, elektronik aksamı hassastır eyvallah. Süspansiyonu daha serttir daha konforsuzdur o da normal. Bunlar arabayı teneke kutu yapmaz.

Siz yeni 308'e bindiniz, incelediniz mi?

Peugeot fanı değilim, arabamı değiştirsem peugeot almam büyük bir ihtimalle. Fakat bu sınıfta golf'ün kral görüp diğer arabaların çöp olduğu falan yok.Korelisi, Fransızı, Almanı, Japonu bu sınıfta hangi arabaya bakarsan bak fiyatının hakkını verirler.

Doğuş otonun şu fiyat farkını da sizin gibi fanatiklere dağıttığını düşünmüyor değilim
    Tek birşey söyleyeceğim ncap ın sahtekarlık yaptığını biliyormusunuz bilmiyormusunuz? haber izliyorsanız bilirsiniz bir ton arabanın buna en lüx markalarda dahil kötü olmasına rağmen 5-10 yıldız aldı diye süper demek saçma olur. citröen de fransız peugeotta renoda aralarında birtek reno sağlam ama sadece alt takımı tarlada bile gider. 3 tane peugeot araç kullandım 106 - 206 - 407 3 dü ne çektirdiğini bir ben bir allah bilir bakarsan çekmezsin diyeceksen cevap vereyim dayım alman araçları özel servistir o bile illalah etti 3 ü de mi şans tı tartışılır.

arabayı satarken bile pejo ve renocular şunu söyler çamurluklarda boya var ama bakalit olduğu için boyadan saymıyorlar hatta kaporta aksamından bile saymıyorlar tampon misali bildiğin plastik esnek plastik bilirsin.
    YamahA Xmax 250 ABS

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    isteyen golf alır isteyen 308 alır..

ne golf çok amanda aman bir araçdır arkadaşımın golfü dsg arızasından aracı geri verdi çok basit bir örnek yıllar önce başka bir arkadaşımın 2007 dizel golfü yakıt pompasından arıza verdi kronikmiş o sorun dendi v.b ...

fransızlarda nazik adam aracı türkiye için üretmiyorki avrupa pazarına üretiyor fransız araçlarını hızlı bitiren tüketen şeylerden biride türkiyenin altyapı hatalı servis işlemleri kullanılan yan sanayi parçalarının sorunları..

207 rc ortasından şerit geçen modeli bana göre on numara araç.. benim çok hoşuma gidiyor..yoldada önden çok havalı farklı duruyor..

premium ayrı bir olay paran varsa b yada c segmentinde daha kaliteli materyal malzeme daha iyi izalasyon daha fazla donanım ekipman sınıfına oranla daha detaylı kaliteli işçilik istiyorsanız basarsınız halk sınıfı markalardan 10-20 bin tl fazla parayı alırsınız..

bana göre b ve c segmentinde premium gereksiz geliyor neticede şehir içinde çok vakit geçiren vurmaya çarpmaya fazla meyilli araçlar heleki istanbulda... haliyle o kadarda bu sınıfda premium şartmı kişiden kişiye değişir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bıcım bısıy olmus bea

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herzamankı gibi hic sevmedım

106-206-306 GTI serisinden başka bana sanki stajyer üretimi gibi geliyor..

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Siz anlayamazsınız fakirler.

Gayet güzel olmuş bence.O saçma üçgen far ve tampondaki büyük siyah çıtalardan kurtulmuş sonunda.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok ilginç bir bakış açınız, algınız var Ne bu agresiflik , golf 7 parasıyla benim 307 den 4 tane alınıyor ? 2005 model 307 mle kıyaslamadım ki golf 7 yi.

Golf 4 sizin için bir anlamı olabilir ben benim 307m senin golf4 ü ezer mi dedim az sakin hele Yaşınızla orantılı bi sohbet olcaksa devam edelim fakat gerek yok bence devamına.

Not: Alman arabası alman hatunu gibidir dayanıklıdır. Fransız narindir , nazik olmazsan çok üzer görüşüne katılırım. Katılmayanda sıkıntı vardır.

307ye binen fransız hayranı olmuyor hani bindiğiniz araçlara , markalara köle olmayın. Araç işte altı üstü. Yıllarca itin götüne soktum sonra kullanınca alakası yokmuş dedim.

İnsan tarafından kullanılmış , bakımı vs özenli yapılmış bir 307 ye hiç bir şey olmuyor Taş gibi maşallah size kazasız belasız sürüşler. golfünüz benimkinden bin milyon kat iyi arabadır ok ?
    -Fırat

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin olun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek birşey söyleyeceğim ncap ın sahtekarlık yaptığını biliyormusunuz bilmiyormusunuz? haber izliyorsanız bilirsiniz bir ton arabanın buna en lüx markalarda dahil kötü olmasına rağmen 5-10 yıldız aldı diye süper demek saçma olur. citröen de fransız peugeotta renoda aralarında birtek reno sağlam ama sadece alt takımı tarlada bile gider. 3 tane peugeot araç kullandım 106 - 206 - 407 3 dü ne çektirdiğini bir ben bir allah bilir bakarsan çekmezsin diyeceksen cevap vereyim dayım alman araçları özel servistir o bile illalah etti 3 ü de mi şans tı tartışılır.

arabayı satarken bile pejo ve renocular şunu söyler çamurluklarda boya var ama bakalit olduğu için boyadan saymıyorlar hatta kaporta aksamından bile saymıyorlar tampon misali bildiğin plastik esnek plastik bilirsin.
    106 dediğimiz araba 92-93 yıllarında çıktı güvenlik seviyesini ona göre hesaplamanız gerekir.Keza 206'da 99 yılında. 407'nin elektronik aksamı hassastı fakat teneke değil. Çamurlukların plastik olması o arabanın dandik olduğu anlamına gelmez. 206 ve sonrası modelleri gayet sağlamlar(kaza konusunda).Çamurluğu, farı, tamponu elbet kırılacak fakat araç içerisindekileri korumaktır aracın amacı..Aynı şekilde megane2-3 ve clio 3 de kaza konusunda sınıfında güvenli araçlar arasındalar.

Dayanıklı değiller desen evet doğru değiller hassas yapıları var, dikkatli kullanım istiyorlar bu konuda hemfikiriz.

Bilmem sahip olduğun Peugeot ların işlerini kendin mi yaptın.Fakat ben arabamda herhangi bir bakım-tamir işlemi yaparken, ince düşünülmüş bir mühendislik görüyorum. Gerekli özen ve aletler olmadan hiçbir şekilde söktüğün herhangi bir parçayı ilk halinde takamıyorsun veya tamir edemiyorsun.

Tekrar tekrar söylediğim gibi Megane,308,c4 vs arabaların hiçbiri son 10 senedir dandik güvensiz değiller. Bakalitleri daha zayıf olabilir, alt takımı daha hassas olabilir fakat hiçbiri kötü tüü arabalar değil.Golf'te sınıfında rakipsiz değil. Bu arabaların elbet farklı yapıları karakterleri var. Herkes kendine uygun olan modeli seçer alır.Golf alan akıllı veya 308 alan salak olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alman hatunlari da degisti, eski tadi yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)