Aracımı en son yaptırdığım garaja gittiğimden çok pişmanım. Bu sefer sağlam olsun diye o kadar para harcadım, ne isteniyorsa aldım, sadece 2000km binebildim (o da 0.7 bar) ve sonuç; bloğum çatladı, tamir edilemiyor. faturalı blok bulamıyorum vbvb.
Printable View
Aracımı en son yaptırdığım garaja gittiğimden çok pişmanım. Bu sefer sağlam olsun diye o kadar para harcadım, ne isteniyorsa aldım, sadece 2000km binebildim (o da 0.7 bar) ve sonuç; bloğum çatladı, tamir edilemiyor. faturalı blok bulamıyorum vbvb.
Atasehir Afyon Sucuklari bundan 4-5 sene once tek dukkan iken cok iyiydi, yanyana 2 dukkani birlestirince mala bagladilar resmen... Haftaici ise gitmeden cogu zaman gidip kahvaltimi tostumu yiyip cayimi kahvemi ictigim bir yerdi, ust uste 3 defa verdigim siparisi yanlis getirince artik gitmiyorum...
ankaraya girişte muhteşem tesisleri diye bir yer var, orda yediğim ballı-kaymaklının gözlemenin tadı hala damağımdadır. :)
Arkadaşlar konu başlığı pişmanlık siz tavsiye ediyorsunuz :D
Tophane de ali baba mıdır nedir bir nargileci var aman diyim sakın diyim ben böyle sokma amacı güden yer görmedim iğrenç bir nargile sürekli birşeyler kitlemeye çalışan Suriyeli garsonlar kol gibi bir hesap gerçi salaklık bende foursquerde baksana yorumlara herkes herşeyi söylemiş neyse ben buradan uyarımı yapıyım biz yandık başkaları yanmasın
saçma sapan insanlarla dolu orası. Bir keresinde şahit oldum , manitanın yanında bize şekil yaptı ben buna hesapta geçiriyimde görsün şekli diyen garson gördüm. Ali babamıydı ismini tam seçemiyorum. Tophanedeydi. Oraya sürekli gider ahbap olursanız size gayet kıyak davranıyorlar. İlginç bir ticaret anlayışları var.
Yüzde yüz orasıdır ben kız arkadaşı bekliyorum iç kısımda tam durduğum yerin arkasında işletme sahibinin karısı sanırım hanım ağa duruyor. Garson geldi arabın biri dolarla ödemiş buna verdi abla 2,20 den kitledim kuru dedi oda aferin dedi yolladı :)) bu arada içerde işletmenin hatunları var ama bildiğin leş hatunlar bunları arapların tanına oturtuyorlar bunlarda yiyip içiyor aynı pavyon mantığı salaklık bende gitsene huqqaya orda hiç değilse verdiğin paranın manzara olarak hizmet olarak veya mekan olarak karşılığı var burası gerçekten saçma sapan bir yer
kaliteli lezzetli kırmızı ete hasret kaldık avrupa yakası tavsiye edebileceğiniz mekan varmıdır döner den bahsetmiyorum bile samandan bi farÄ·ı yok gözümde.
Bu arada dün öğlen köfte çekti canımız Tekirdağ merkezde belediye parkının karşısında bi mekan var tavsiye ederim mütiş fiyatlarıda normal
Aynı mantık. Bizim çocuklar sürekli orda takıla takıla ahbap olmuşlardı. Araları iyiydi. Yanlız hatunlara sarkma düşürme mantıkları cabası. huqqaya hiç gitmedim ama şekli şemali uzaktan tophaneden 10 fazla :)
Höhh.. Hiç bakmamıştım harbiden. Bize hiç böyle denk gelmedi de aynı aksaray pavyon mantığına bağlamışlar. Vay arkadaş ara sıra gidiyordukda soğudum resmen.
uskudar patsonun uzerıne tanımam adamlar full cekerken yan esnaf bomboş bakar dururrr
ulan gecenın bu saatınde yıne canım ıstedı ıkı gundur gıdemıyorum teşvik lazımmmmm
şirinevler de cag kebabı diye bir yer var, sakın gitmeyin , leş :)
İzmir kıbrıs şehitleri kırçiçeği harbi rezalet uğramayın servis soğuk 2kişi yemek soyluyoruz 1i digerinden 15dkka sonra geliyo yemek bitiyo ikram cay soledik 1 tane geldi 2nciyi istedim salak yaptılar:D
Ankara cukurambar kebapkar a gitmeyin, dograrsiniz garson vs kim varsa.
et dönerde gaziosmanpaşa meydan aydın döner tek geçerim :D
Virginia angus house burger süper(nişantaşı)
Forum istanbul cookshop mutfagi efsane deneyin.Kapida techturkey uyesiyim diyin indirim yapilcak..
Konunun basligini okuyabilen turkce anlama konusunda yeterli uyeler araniyor :)
ankara'da "anka" adlı sunroof tamir dükkanını hiç kimseye tavsiye etmiyorum.arabayı aldıktan yaklaşık 10-15 gün sonra sunroof bozulmuştu,bu arkadaşlara gittim,500 lira dediler,pazarlıkla bir anda 300 liraya indiler.Herkes burayı önerdiği için babam da aracı bırakıp geldi,babama "akşama kadar sürebilir tamiri,sökülmesi gerek" falan denmiş,yaklaşık 3-4 saat sonra babamı aradılar,aracınız hazır diye.gittik bi sevinçle aldım arabayı,çok hevesliydim çünkü.
Sonuç? Hevesin tabii ki de kursakta kalması.10 gün sonra tekrar bozuldu,üstelik toplam 2 kere tam açtım ( 1i zaten denemeydi yapmışlar mı diye)
Tekrar gittiğimde ise bana söylenen tek şey : "Bizi zan altında bırakma,kendin bozmuşsun,tekrar tamir istersen sana pazarlıklı fiyattan yaparım." Fiyat nedir dediğimde yine bir 300 liradan bahsetti arkadaşlar.Böyle iş mi olur dediğimde ise resmen beni kovdular.
Ama haklılar,kapıda 330 bmwler,300crdler falan dururken benim kıçı kırık clioma kim uğraşır değil mi? Böyle esnaflık olmaz,en azından yaptıkları işin arkasında durmalarını isterdim.Şayet aracımın sunroofu temmuz ayından beri bozuk,ve tekrar yaptırmaya param yok açıkcası.neyse ki su falan almıyor.
Kuruçesme kahve hayatimda boyle igrenc bir mekan gormedim isletmecisinden garsonuna 5 para etmez gereksiz kasinti kizlarin reinaya gider gibi erkeklerin hepsinin polat alemdar oldugu sahte playboylarin sahte rich girllerin mekani
Cay kahve nargile satyosunuz lan kendinize gelin
Bazıları ironi mi yapıyor yoksa ciddi ciddi mekan mı öneriyor :D
nihat usta akçaabat köfte. trabzon akçaabatta.. aman diyim hem cok pahalı hemde ilgi alaka yok. tavsiye etmiyorum
İstinye Park'ta ki mcdonalds beğenmedim,sadece orası mı yoksa genel olarak mı trde öyle bilmiyorum.
yine aynı yerde ki ramiz, porsiyonları ödenen paraya göre küçük.resmen 1.5 porsiyon köfte ile doymadım ve tadı abartıldığı gibi değil.
izine gittiğimde Abi'm götürmüştü Istanbulda Gaziantepocakbaşı çalışanları iyidi fakat 1.5 porsiyon Adanayı görünce şok olmuştum çünkü tabakta salatanın içinde eti zor bulmuştum :)
bizim burda dönerin içine bile daha çok et koyuyorlar..
ankara ya gelmeyin pişman olursunuz
ankaradan devam edelim :) Tepe Prime daki Mickey's burger a gitmeyin:) garson arkadasımız masayı toplarken elımı agzımı sildiğim ıslak mendille masayı sildi ben kendim rahatsız oldum lan oturduğum masa kimin kullandığı ıslak mendille silindi acaba diye :/
gokturk dukkan burger gıtmeyın pişirmiyolar bildiğin çiğ :D
Virginia angus, belki de ben çok büyük beklentilerle gittim ama hiç öyle övüldüğü kadar güzel değil
Mersin/ Anamur : Anamurium hotel ( 4 Yıldız)
Konya/ Beyşehir : Ali bilir hotel ( Yanlış hatırlamıyorsam 3 Yıldız )
İkisinde de kalmanızı tavsiye etmem. Personel ve mutfakları çok kötü. Özellikle Anamurium hotel odaların durumu, personel yetersizliği, hizmet kalite ve yemekleri bakımından arka sokaklarda ki pansiyonlardan bile vasat durumda.
Yazdan beri bebek casita'ya gitmiyordum, zam mı yapmışlar ne yapmışlar bilmiyorumda dün fena köstürdüler :D
Ankara
Pionner mehmet (Daha sonrada çok duydum bu ismi tabi) kazım karabekir şube
Oto seyfar (kazım karabekir cad)
konyada bilindik Koyuncu petrol 20 liralık yakıt alldık 120 km gösterdi normalde 200 240 göstermesi gerekiyordu
izmir 3. sanayii sitesi sedir lokantası geçen sene makuldu 2015denmidir nedir fiyatlar inanılmaz uçtu. tabldot iki kişi 50 tl verip çıktık :)
izmir kordon tavacı recep porsiyonlar bayağı az kimse doymaz artık tek kişilik menu ile
şu an izmirde kebap yenilcekse tek gidilebilinecek mekan manavkuyudaki antepli ramazan usta, sanırım daha iyi bi beyti sarma yapan görmedim
Hacettepe Burger King. Buz gibi ve uçları yemyeşil patatesi itelediler, buzsun olsun diye 50 kere söylememe rağmen kolanın içinde standarttan daha çok buz çıktı. Siparişler de geç çıkıyor