R.I.P.: In honor of Giorgi Tevzadze ( M5 e34 Georgian Street-Drifter ) - YouTube
valla yaşıda küçükmüş.
yaptığı yanlış işlerin doğru adamıydı..
yani demem o ki evet tehlikeli şeyler yapıyordu yapılmaması gereken fakat yetenekli ve ciddi bir şöfördü kimseye zarar vermeden gitmiş işte baş koyduğu yolda.. iyi olmuş vs. demek ne kültürümüze ne inancımıza yakışır.herkes bi polemik yarışı içinde ama kimse ömrü boyunca 90km/h ın üzerine hiç çıkmamış pedalın yerini unutmuş gibi konuşmasın , ancak aynı şekilde kullanıp bi sevdiğinizin canına kast eden birisinede sevgi göstermiceğinizde bir gerçek yersiz yorumlara sebebiyet verilmesin
adam belli hayatını adamış buna ve o direksiyonu kendi elleri tutarken ölmeyi isterdi büyük ihtimal , allahtan rahmet dileriz.
Allah Rahmet eylesin Ne olursa olsun bir can gitmiş....
Bu bir iç güdü bu bir hobi içten gelir sadece zaman zaman kontrol edersin 5 yaşında kızım var o varken evet tüm hız sınırları ve kurallara uyuyorum.....
Fakat yanlız direksiyon başına geçtiğimde şeytan sürekli dürtüyor......![]()
Allah rahmet eylesin üzüldüm. Yanındakinin sebep olması ise çok daha üzücü, arkadaşıymış sonuçta.
Yaptığı hareketler pek akıl kârı değildi.
Göze hitap edebilir fakat bir tutku için bu denli risk almak başkalarının canına kast etmek doğru değildi.
Kendinin ufacık bi hatası başka bir insanın ölümüne/sakat kalmasına sebep olabilirdi.
Şimdi arkadaşının hatası kendi ölümüne sebep olmuş.
Hala adamın yaptıklarını savunanlara şaşırıyorum.
Yaptigi yanlislari iyi birseymis gibi gosterdigi ve bilincsiz insanlarin bundan etkilendigini gorup daha da zevk aldigi icin "karincalara show yapan adam" lakabini taktigim muhterem zatti kendi.
Diger insanlara zarar vermeden gosterilerinin son bulmasi iyi oldu ama keske olmeseydi de "ne yapiyorum lan ben?" deyip sokaklarda insanlarin hayatini tehlikeye atmaktan vazgecseydi...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
3. viteste yanlıyordu kolay mıallah taksiratını affetsin.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
yapılan yorumlara üzüldüm, sanki adam mafyaydı da bir sürü can aldı.
Allah rahmet eylesin.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Herkesın yorumu kendıne, bos bos sosyal mesajları anlamakta zor.Hayatta herkes dogru ısler yapmıyo.Sahıl serıidinde en saga park edip giden mangalcılarda hayatınızı tehlikeye atıyo.Bulmak istedikten sonra sebep cok.Adam gelmiş gecmis en iyi sokak driftcisi efsane olarakta gitti.
adam sanki napmis bukdr millet dusman olmus...yazik gunah yeni evlenmis ve sevilen biri
www.honda-tech.com