ön vasat, ama yok satar.
Printable View
ön vasat, ama yok satar.
http://welcometaxi.ru/_ph/1/2/81163718.jpg
http://bilmodel.dk/images/cars/365_1.jpg
http://hertz.md/uploads/posts/135073...orolla-1.6.jpg
http://imageshack.us/a/img713/8540/llbu.jpg
Tabiki çok satacak her zaman olduğu gibi. Bunun değişmesi için; Toyota tasarımları yerine büyüklerimizin otomobil anlayışını ve Toyota fanatizmini değiştirmek gerekir ki bu da çok mümkün değildir.
Her çıkan model için, bir önceki daha iyiydi bu tü kaka denir. Ama buna da alışılır.
Şu anki güncel kasada ne ses yalıtımı var ne donanım var, cep dostu olması hariç zayıf. Full olarak geçen elegant donanımda deri, xenon, sunroof, dizelde anahtarsız giriş ve cc yok. Bunları geçtim sesli park sensörü ve kapı çıtalarını bile opsiyon dahilinde itelediler. En azından bu kasada şu donanım işine bir el atsalar. Bu konuda rakiplerine göre aşırı zayıf. Ama ekonomi için alınır ki biz de güncel kasayı o amaçla tercih ettik. Bu kasanın da müşterisi hazır, ne kadar beğenilmese de biz dahil tipini, donanımını, motor hacmini vs. eleştirsek de bu aracın satacağını düşünüyorum.
Avensis daha şık bence.
Ancak önceki corolladan iç ve dış olarak kat be kat daha güzel bence.
Kısaca tırt
çok honda olmuş.
iyice tansformers özentısı oldu bu japonlar :D test arabalarına benzemıs
dün sabah yeni rav-4'ü gördüm, akşama kadar hiçbir işim rast gitmedi.
Bu japonlar neyle besleniyor ya.. Dışı ayrı bi berbat, iiçi ayrı.. Ön yolcu tarafı Citroen Elysee olmuş resmen.
zaten çirkindi çirkinliğine bi kat daha çıkmışlar..
tasarım cidden göz zevkini bozuyor insanların , sene olmuş 2013 estetikten nasiplenmemiş bir coralla var karşımızda
motor şanz. mekanikti şuydu buydu gık diyemem TOYOTA herzam toyotadır :)
yıl 2014 olacak niye japon üreticiler o boktan dijital saati ısrarla konsolun bir köşesine yerleştiriyorlar ? Bunun bir nedeni var mı bilen var mı ?
araç şuan derindere showrooma geldi
Emre nin paylaşımından anlaşılıyorki donanım gene tırt donanım gene tırt büyük ihtimal dizel de yıne 1.4 d4d motoru iteliyecekler nasipse yakın zaman da araç alıcam ama gorunen o ki bu toyota olmayacak anlaşılan. tipini de pek beğenmemiştim zaten
cruise control neden sadece benzinli modelde var ki? önce ki kasada'da anahtarsız çalıştırma sırf benzinlideydi galiba
benzinlide boş paket dizelde orta paketi oluyor
beğenen çok beğeniyor beğenmeyen yerden yere vuruyor
elinizin ayarı hiç yok la
Motorun şimdiki ile aynı olduğunu okumuştum. Tipine belki göz alışır zamanla, kısmetse yarın Samsun'da inceleyeceğim yorum yazarım bu konuda. Bizim de araç değiştirme niyetimiz var muhtemelen toyota olmaz ama yine de bir gidip bakacağım.
Abi bu sistem bu dizel motora uyumlu değilmiş entegre edilemiyormuş. Biz güncel kasayı satın alırken satış danışmanına sormuştum, bu şekilde cevap vermişti.
Ön ; Yeni Civic
Arka ; Hyundai elentra
İç ( Direksiyon ) ; F kasa bmw
gibi geldi bana :)
mercekli farlar yok
f1 vites yok benzinlilerde
cam tavan yada sunroof yok
bu arac filo müşterileri ve 40-45lik amcalar 50lik dedeler için imal edilmiştir.şirkerte gelen 20 kişiden 18i polis 2si ögretmen yani adamların hastalıgı toyota deger kaybetmiyor diye :))
Bana da saçma geldi ama motor konusunda çok bilgim olmadığı için hmm ok diyip geçtik. Donanımlarına bakılacaksa en son alınacak araba toyotadır. Biz sorunsuz olmasından ve yakıtının az olmasından dolayı aldık, sağa sola gitmek için kullanıyoruz donanım olayına takılmadık pek fazla. Şu donanımla bile rakipleriyle kafa kafaya satış fiyatı varsa özellik arttıkça satma şansı pek kalmayacak. Arka sesli park sensörünü bile opsiyon dahilinde vermişlerdi :) Bence bu tarz özelliklerin eklenmemesinin tek sebebi bu. Ki yeni kasanın da şu haliyle dizelinin özelliğine göre 65-75 bin TL arasında değişeceğini düşünüyorum.
Fiyatları da açıklanmış.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...54915585_n.jpg
Fiyatlar yüksek olmuş gibi bence. Octavia tercih ederim kesinlikle o fiyatlara.
Jetta gibi bir örnek varken önlerinde azıcık insan tasarım dersi alır
Yenı kıa cerato gıbı cok kaba olmus fazla satmaz bu kasa...
Araba için herkes yazmış zaten arkadan latitude anımsattı yandan genel hatlarına bakdınmı kasaya elantra havası var zaten hb auris'de bildiğin i30 kopyası olmuşdu..
Bir toyota vardı bağımsız kendine ait hatlara sahip olan oda bitmiş..
Gerçi brz gt86 ile bunun ayak sesleri geliyordu ama neyse.. Toyota özgün bağımsız kendine ait hatlarından iyicene kopmuş..
Genede bence güzel satar o başka.. bu aracı alan kesim genelde belli memur emekli v.b öyle detaylı araba süren araba meraklısı, arabaya düşkün kesim değil şahsi fikrim.
Toyota sağlamlığı sorunsuzluğu için alıyor ve geneldede kendi çevremdeki toyota kullanıcılarından izlenimim çok uzun süre kullanıyorlar öyle 2-3 sene al sat şeklinde değil en az 5-10 sene yada üstü biniyorlar..
servise az yolum düşsün başım ağrımasın yolda kalmıyım arıza çıkarmasın kapıda 10 sene dursun misali..
şu dizellerin yanında hondanın dizeli daha uygun ve yeni. toyota halen 1.4 d4d ne diye inat eder nedir arkadaş 20 yıllık salak saçma dizeli satma çabası nedir anlamadım o motorlarla bu kasa harbi katliam olmuş... :) kasasına gelince bence kötü olmadı toparladı kendini asıl eski kasaları çirkindi bence hatları biraz sertleşti iyi oldu... ama içi halen aynı salak saçma toyota görüntüsünden uzaklaşmamış :)
71.600 ve corolla, gerçekten çok komik. vallahi gülerler adama. 80.000'e ds5 aldım, full'un full'u. :)
sıçmış batırmışlar tipini
Honda Civic bitmistir bana göre.
Segmenttin lideri olur bu kasa.
Amcam araba alicaksan fransizi evine sokma ocagina incir ağacı diker demişti.
Bende ya alman yada japon aliyorum bugine kadar hic sikinti cekmedim
Japon var, japon var. Honda, Suzuki ve Mazda'ya güvenim sonsuz. Gaz pedalı takılıyor, otomatik şanzıman vs olaylarını kendim de bizzat Corolla ile yaşadıktan sonra Toyota sorunsuzdur lafını duyunca pek inandırıcı gelmiyor.
Bu arada şu linkte bayağı detaylı fotoğrafları var aracın ; http://www.netcarshow.com/toyota/201...version/02.htm
valla toyota sakarya fabrikasında yaklaşık 3 ay çalıştım ve günde bu araçtan 300-350 adet ürettim toyotanın ilkesi şu 0 hatayla en doğru en hızlı şekilde araç üretmek. hitap ettiği kesim her zaman reklamlarındada kataloglarındada rahat rahat göre bilirsiniz tamamen aile üzerine kurulu müşteriyi ordan bi zehirliyorlar zaten ben hayatımda toyota arabasına hiç binmedim kullanmadımda ama fabrikada duyduklarım ve gördüklerimden sonra alırmıyım alırım oda sırf kalitesi yüzünden dolayı ama herkezinde dediği gibi ciddi anlamda bizlere hitap eden bir kasası yok berbatlar ötesi bir tasarım fiyatlar gereksiz yere yüksek 80 lira gibi bir rakama bunu almaktansa ikinci el mercedes c180 alır keyif yaparak binerim daha iyi