Ben de ilk araç ararken vti ve bmw arasında kalmıştım kafama göre araç bulamayınca volvoya yönelip 2001 model s40 t4 almıştım,hiçbir arıza sıkıntı çıkarmadı bana,düz boru egzos yapıp keyifle bindim 1 yıl boyunca lakin aracım otomatikti,otomatik çok bas-çeke doğal olarak gelmiyor,normalde sarsıntısız kendını hıssettirmeden geçen vitesler,yordugunuzda hissedilir hale geliyor,başka bir mekanik sıkıntısı yok ise de şanzıman yağını değiştirdiğiniizde pamuk gibi oluyor yine.Ben T4'üm ile yolları ayırdıktan sonra vti aldım bu sefer,ama birgün vti ile de ayrılırsam sanırım 2001 model manuel s40 t4 kovalarım,hatta Ankara'da bir tane siyah var onu gözüme kestirdim bileayrıca forumda satılık bir tane s70 t5 var yine tercih edilebilir bir araç,850'ler de t5 olarak yine tercih edilebilir,ama T4 dinamik şase sistemi,yol tutuşu vs. ile gerçekten çok keyifliydi,bir süredir pek online görünmüyor ama kelalper nickli Alper Abi'de görürse detaylı bilgi verecektir ama T4'ün yol tutuşunda benimle aynı fikirde değildi
ayrıca semavi nickli Kadir'de konuyu görürse yazacaktır...
2.0T daha önü açık diye birşeyde yok bildiğim kadarı ile 1.9 T4 200hp 300nm torkluk gücü ve 1230kg agırlıgı ile iyi bir araç ecufast yazılım sonrası f/e ile 238hp'lik bir güç alınabileceğini söylemişti bana...
Not:Frenler biraz zayıftır...